reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Witam nową mamusię,

my spędziliśmy weekend na łonie przyrody, miałam nadzieję, że wyjazd z miasta trochę pomoże na kaszel, hmm. może ociupinkę pomógł, ale nadal zdrowa nie jestem :-(

A mnie weekend minął edukacyjnie i bez dziecka - Szyneczka odstawiłam już w piątek wieczorem do teściów i odebraliśmy z szanownym małżonkiem w niedzielę po południu.
Wszystkim życzę dużo zdrowia, a szczególnie tym, którzy tego najbardziej potrzebują.

AsiaKC na wsi, po lesie pobiegaliśmy trochę ;-).

lala25 życzę konsekwencji po diecie ;-) i gratuluję :-). mi udało się jako tako zrzucić wagę w ciągu dwóch lat po urodzeniu synka, przyznam łatwo nie było :sorry2:. Długie karmienie jakoś wogóle mi w tym nie pomogło :dry:. Za to jak już schudłam to nie wiem jak to się stało, że odrobiłam znowu - tzn. wiem jak :-p - ta moja miłość do słodyczy :sorry2:.

Hej,

witam - dziewczynki w niedziele się ważyłam prawie 4 kg mniej :-)
teraz zważe sie dopiero na zakończenie diety czyli piątek lub sobote .hihi pozdrawiam i zmykam

WOW, super efekt. Napisz coś więcej o tej diecie.

Dużo zdróweczka dla wszystkich chorowitków (czyli dla mnie też :-p).

W czwartek chyba Sławek podjedzie z Darią do lekarza, żeby ją osłuchała dla świętego spokoju i może jakieś inne leki da? Generalnie obecnie wszyscy 3 przechodzimy jaką infekcję gardłową (krtaniową?)

reklama
Hej gdzie jesteście???

Ja dzisiaj zła bo okazało się, że będę musiała pracować o tydzień dłużej przed pójściem na zwolnienie :wściekła/y:

Daria była u lekarza, nic groznego się nie dzieje ale podobno minimalnie coć słychać w oskrzelach więc jak nie będzie poprawy to za tydzień kolejna wizyta.

Do góry