reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Dziewczyny , mam pytanko?? czy możecie polecic jakies centrum rehabilitacji dla dzieciaczków?? Moja niunia jak była malusia lezała w rozwórce i teraz przydałoby się trochę porehabilitowac te nóżki (jakas piłka czy coś?) jak raczkuje to nóżki układa do środka ...jak możecioe coś polecić to byłabym wdzięczna ...szukam w internecie ale wolałabym z polecenia , sprawdzone:tak:

Poszukuję Mamy na jesienne i zimowe spacery z Maluszkami ;-) z Rakowca i spacerujące po Polach Mokotowskich.:-)

Priscilla ja nadal szukam dzwoniłam do Szpitala w Dziekanowie Leśnym tam przyjmują ze skierowaniem od lekarza pediatry np ale wolne miejsca były na listopad a ja musze teraz zanim mała zacznie na dobre biegac :-( czytałam na Ursynowie jest dużo ale nie wiem gdzie iść :-(wole z polecenia byłam na jednym na Woli i czuje sie oszukana ćwiczeń był 10 minut i 80 zł :szok: masakra tyle to ja sama moge ćwiczyć

Moja koleżanka chodzi z półrocznym synkiem na rehabilitację do Medikara na ul.Sieleckiej. Wizyta kosztuje 70-80 zł tak jak wy płaciłyście. Cwiczeń jest ok 10 na każdej sesji, bo ten lekarz jej tłumaczy, że wystarczą 2-3 ćwiczenia powtarzane przez 15 min. Z małym dzieckiem ćwiczyc dłużej nie można. Trzeba tylko w ciągu dnia powtarzać takie 15-minutówki 2-3 razy.I wtedy serwować inny zestaw ćwiczeń. Jej maluch miał kłopoty z rączkami i nóżkami. Nie chciał się przewracać na brzuszek i non stop płakał. Lezał tylko na plecach i nie zginał rączek. Cwiczą już ok 2 miesięcy i są niesamowite postępy. Na zajęcia z lekarzem chodza raz w tyg, a tak ćwiczy sama w domu.
To tyle...mam nadzieję, że troszkę pomogłam :tak:

hej
ja jestem z pod Warszawy
i nie pamiętam czy sie kiedyś witałam już na tym wątku :zawstydzona/y:
rodziłam na Karowej, wspominam super
ale to było juz ponad 2 lata i 4 miesiące temu
rehabilitantów niestety nie znam

reklama
Ja też ćwiczę z małą a pod czas mojej nieobecności niania też z nią skacze na piłce ... ale za niecałe 5 minut tego samego skakania 80 zł to chyba przesada nawet nie pokazała nam innych ćwiczeń:dull: tylko jedno które sama znam ..ja małą sadzam przed tv włączam bajkę i tak do 15 minut wyskaczemy .... potem zaczyna marudzić ale widze że już troszkę lepiej

Do góry