reklama
Witam warszawskie Mamy :-)
Jestem z Pragi Płd (Kamionek), mieszkam niedaleko parku Skaryszewskiego gdzie chodzę na spacery.
Warszawa jest duża i rzeczywiście na spacer z Mamą z Kabat czy z Ursusa to jednak byłoby nie po drodze;-)
Jestem z Pragi Płd (Kamionek), mieszkam niedaleko parku Skaryszewskiego gdzie chodzę na spacery.
Warszawa jest duża i rzeczywiście na spacer z Mamą z Kabat czy z Ursusa to jednak byłoby nie po drodze;-)
Orzeszek.1
Początkująca w BB
Witajcie, a ja jestem z Legionowa, a rodziłam w Szpitalu Bródnowskim i jestem bardzo zadowolona z tego szpitala
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja tez jestem obecnie z Targowka:-)
może jakieś spotkanie mamusiek z warszawki?
piszcie dziewczyny, zapraszam na kawkę, herbatke i łakocie dla dzieciątek
kap.kubix@aster.pl
:-)
piszcie dziewczyny, zapraszam na kawkę, herbatke i łakocie dla dzieciątek
kap.kubix@aster.pl
:-)
nikita000
AGATKA
kobitki plz napiszcie mi cos o karowej bo 1 dziecko rodzilam na Madalinskiego a teraz musze miec zaplecze kardiologow bo mi sie cosik w serduchu po krecilo i kaza mi rodzic na KAROWEJ
napiszcie cosik o tym szpitalu jak podchodzic do personelu itp
napiszcie cosik o tym szpitalu jak podchodzic do personelu itp
reklama
hej kobietki
my jesteśmy z bielan:-)
ja rodziłam w szpitalu praskim... jestem bardzo z niego zadowolona... leżałam ponad 2 tyg na patologii- personel przemiły... poród odebrany przez świetną położną... lekarze równiez sympatyczni i troskliwi...
drugie dziecko, bez chwili zastanowienia równiez zdecydowałbym się urodzić właśnie tam
my jesteśmy z bielan:-)
ja rodziłam w szpitalu praskim... jestem bardzo z niego zadowolona... leżałam ponad 2 tyg na patologii- personel przemiły... poród odebrany przez świetną położną... lekarze równiez sympatyczni i troskliwi...
drugie dziecko, bez chwili zastanowienia równiez zdecydowałbym się urodzić właśnie tam