reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

teściowa chodziła z małą przez tydzień codziennie jak były nad morzem to dłużej ćwiczyły i cały zestaw tych ćwiczeń (mam fotki :blink:) i po tygodniu mała zaczęła raczkować

reklama
Witam
Jestem mamą ponad 5 letniego urwisa z Ursynowa z dużą nadzieją na drugą pocieche.
Rodziłam w Instytucie Matki i Dziecka i byłam naprawde bardzo brdzo zadowolona - no ale to było już dośc dawno temu.
Pozdrawiam gorąco

hej, mieszkam w Warszawie na Ochocie (Rakowiec) w okolicach ul. Mołdawskiej, Okińskiego... Mam 2 małych mężczyzn (6.5 lat i 7miesiecy). chetnie poznam jakas mamusie z tych okolic, do spacerków i wymiany doświadczen:) gdyż mój mąż niestety cale dnie pracuje a ja na wychowawczym dostaję świra" :)
moje gg 5018604, mail katarzyna.szaykowska@wp.pl

Hej,a ja dopiero odkryłam taki wątek:sorry2:
Jestem z warszawy-mieszkam obecnie w centrum ale juz od grudnia na Bielanach-na Podleśnej-są jakies mamusie z tych okolic chetne do wspolnych spacerków:-)

hej, mieszkam w Warszawie na Ochocie (Rakowiec) w okolicach ul. Mołdawskiej, Okińskiego... Mam 2 małych mężczyzn (6.5 lat i 7miesiecy). chetnie poznam jakas mamusie z tych okolic, do spacerków i wymiany doświadczen:) gdyż mój mąż niestety cale dnie pracuje a ja na wychowawczym dostaję świra" :)
moje gg 5018604, mail katarzyna.szaykowska@wp.pl

hej Kasiu ja jestem ze szczesliwic i mam małego smyka :-)

witam jestem z Kabat. Pozdrawiam wszystkie mamy i dziewczyny oczekujące (jak ja;) szczególne uściski dla wszystkich z ursynowa

reklama
Witam wszystkie mamy z warszawy i okolic:-)

Juz co prawda nie mieszkam w wawie ale tak bardzo za nia tesknie:-( ze postanowilam sobie wejsc na wasz topic.Jak opisujecie te wszystkie miejsca na spotkania itp to az sie na serduchu cieplej robi-zazdroszcze

dzimlong-ach moj kochany tarchomin:-( (z ktorego osiedla dokladniej jestes?)
pozdrowienia

Do góry