reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Izuś to przecież wczesna godzina była :-D:-D:-D
Kładłam się dokładnie 5.59 :-D:-D:-D bo sukienusię do chrztu małej robię i trochę mnie praca pochłonęła :-p:-p:-p:-D:-D:-D

Czesc Dziewczyny:)! mam 22 lata jestem Mamą 3miesiecznego Igorka , mieszkam w Warszaawie i bardzo chcialabym poznac Młode Mamy z ktorymi moglabym szczerze porozmawiac, poradzic sie ,posmiac, niestety musze przyzanc ze kolzeanki w moim wieku maja troszke inne priorytety, problemy, tematy. Dlatego jak ktoras z Was wyrazila by chec poznania sie to bedzie mi bardzo milo:) pozdrawaiam Cieplo Was i Wasze pociechy :)

Hej.

Ja tez jestem mloda mam bo mam 21 lat i dwojke dzieciaczkow 2 latke i rocznego synka.\
Na forum w temacxie regionalnym jest temat warszawy i tam sa mamusie z poszczegolnyvch dzielnic:)\

A JAK COS TO PISZ NA PW CHETNIE SIE POZNACM Z toba i twoim okruchem,:)

Cześć Dziewczyny, widzę że tutaj coś się dzieje i jest Was bardzo dużo. Własnie przeprowadziłam się do Łomianek i z chęcią poznam Mamy do popisania ale tez do wspólnych spacerów z mojej okolicy. Wcześniej udzielałam się na forum mam z bemowa bo tam mieszkałam dzięki któremu poznałam wiele fajnych dziewczyn z dziećmi w podobnym wieku do mojej Córci. Teraz jednak na spacerki z nimi mam za daleko więc postanowiłam w ten sam sposób poszukać tutaj
wink2.gif

Jak jest jakaś mama z Łomianek proszę o wiadomość prywatną, bo tu ciężko może mi być znaleźć wśród innych postów.

Witanko

MAŁA PEŁZA JUŻ ŚWIADOMIE -WRESZCIE NAM SIĘ UDAŁO !!!!
Choinka pomogła i zmieniające kolor ledowe lampki na niej.:-D:-D:-D:-D

Co do Kuby to jedna wielka masakra w szkole !!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
We wtorek przyszedł ze śladami dosłownie 10 wbitych paznokci w przedramię -bo tak go kolega ścisnał .:angry::angry:
W środę znów kolega mu zalazł za skórę,bo kazał go odciągnąć komuś z pod sali komputerowej ,ponieważ tamten musi wejść pierwszy i zająć najlepszy komputer i młody nie wytrzymał ,więc dostało się również vice dyrektorce :szok::baffled::sorry2::sorry2:
Kopnął ją kilka razy i narobił siniaków .
Piszę szczerze -Kuba miał rację i dobrze zrobił !!!:-p
W czwartek na moich oczach ,gdy byłam w gabinecie dyrektorki pobił się z pedagog szkolną ,logopedą,psychologiem,reedukatorką i panią od biofeedbeku w 1 osobie :angry::angry:
To się kobieta ustawiła by tyle zawodów jednocześnie wykonywać w godzinach szkolnych nie? :angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I tu Kuba też miał rację ,więc mu nawet uwagi nie zwróciłam .:-p
Posłuchałam ,posłuchałam co szanowna dyrekcja ma mi do powiedzenia i wyszłam.A w domu podjęłam decyzję o zmianie szkoły .
Już znalazłam super szkołę i najprawdopodobniej od wtorku Kuba zostanie do niej zaproszony na okres próbny :tak::tak:
Szkoła prywatna dla takich dzieci jak Kubuś .
Klasa 8 osób i 2 wychowawców.
Cała kadra to specjaliści od pracy z trudnymi dziećmi.
Wszystkie zajęcia będzie miał w szkole ,a dowóz musi nam zapewnić gmina .
Tu link jak któraś ciekawa :-p

http://szkolawspierania.edu.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

reklama
Do góry