reklama
u nas tak jak widać na fotkach.Mała jest zachwycona.Tak dzieci jadły od wieków ,więc dlaczego metoda miałaby się nie sprawdzać?
Spróbuj - ważne by dziecko jedzenie przez palce przepuszczało i bawiło się nim ,bo sensorycznie się lepiej rozwija ;-)
Spróbuj - ważne by dziecko jedzenie przez palce przepuszczało i bawiło się nim ,bo sensorycznie się lepiej rozwija ;-)
Ewel - zapraszam CIę, jeśli będziesz chciała zrobić u mnie jakieś zakupy, to po zdefiniowaniu konta daj mi znać że to Ty, a ja Ci podepnę rabat
Niestety z cukrzycą kazali mi wybrac się do szpitala klinicznego, miałam do wyboru Karową, albo Dzieciątka Jezus. Ale moja cukrzyca była szaloa trochę, musiałam insulinę brać, może to dlatego tak się mnie bali
co do BLW- ważne jest też, że dziecko je ze wszystkimi podczas wspólnych posiłków, a nie samo w swoich porach aż wróciłam do zdjęć Gajki z tamtego okresu BLW, czyli samokarmienie dzieci | Nosze, bo kocham
As - no nie da się pomylić, któe zdjęcie było zrobione jako pierwsze a któe jako ostatnie, hihihi
Niestety z cukrzycą kazali mi wybrac się do szpitala klinicznego, miałam do wyboru Karową, albo Dzieciątka Jezus. Ale moja cukrzyca była szaloa trochę, musiałam insulinę brać, może to dlatego tak się mnie bali
co do BLW- ważne jest też, że dziecko je ze wszystkimi podczas wspólnych posiłków, a nie samo w swoich porach aż wróciłam do zdjęć Gajki z tamtego okresu BLW, czyli samokarmienie dzieci | Nosze, bo kocham
As - no nie da się pomylić, któe zdjęcie było zrobione jako pierwsze a któe jako ostatnie, hihihi
As76 masz rację w sumie co mi szkodzi zaryzykować, muszę tylko troszkę o tym poczytać. Rozumiem, że przygotowujesz jedzonko na parze, co na początek najlepiej? jak się d tego zabrać?
IzaBK dziękuję za opcje zakupów z rabatem, myślę, że skorzystam w niedługim czasie widzę, że też masz doświadczenie z BLW więc mam się kogo radzić skusiłyście mnie, żeby spróbować
IzaBK dziękuję za opcje zakupów z rabatem, myślę, że skorzystam w niedługim czasie widzę, że też masz doświadczenie z BLW więc mam się kogo radzić skusiłyście mnie, żeby spróbować
Ewel poczytaj na stronie BLw tak znajdziesz wszystko co Cię interesuje
i tu też masz fajne info
http://dziecisawazne.pl/wczesne-samodzielne-jedzenia-niemowlat-czyli-blw/
i tu też masz fajne info
http://dziecisawazne.pl/wczesne-samodzielne-jedzenia-niemowlat-czyli-blw/
Bardzo warta.Mam ,posiadam ,polecam. Kupiona oczywiście u naszej Izuni w sklepie.
A co Ci jeszcze mogę polecić to paputki od Izuni.Są naprawdę genialne i rosną razem z dzieckiem .
Moja ma takie od 2,5 mies życia i nadal dobre ,choć już ledwo ,ledwo
Właśnie zamawiam u Izy następną parę .
A co Ci jeszcze mogę polecić to paputki od Izuni.Są naprawdę genialne i rosną razem z dzieckiem .
Moja ma takie od 2,5 mies życia i nadal dobre ,choć już ledwo ,ledwo
Właśnie zamawiam u Izy następną parę .
reklama