reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

As76 jak się sprawdza ta metoda u Was? podoba mnie się to nawet tylko bałabym się troszkę że mógłby się zakrztusić, sama nie wiem...

reklama
u nas tak jak widać na fotkach.Mała jest zachwycona.Tak dzieci jadły od wieków ,więc dlaczego metoda miałaby się nie sprawdzać?
Spróbuj - ważne by dziecko jedzenie przez palce przepuszczało i bawiło się nim ,bo sensorycznie się lepiej rozwija ;-):-D:-D:-D

Ewel - zapraszam CIę, jeśli będziesz chciała zrobić u mnie jakieś zakupy, to po zdefiniowaniu konta daj mi znać że to Ty, a ja Ci podepnę rabat :tak:
Niestety z cukrzycą kazali mi wybrac się do szpitala klinicznego, miałam do wyboru Karową, albo Dzieciątka Jezus. Ale moja cukrzyca była szaloa trochę, musiałam insulinę brać, może to dlatego tak się mnie bali :-p
co do BLW- ważne jest też, że dziecko je ze wszystkimi podczas wspólnych posiłków, a nie samo w swoich porach :tak: aż wróciłam do zdjęć Gajki z tamtego okresu BLW, czyli samokarmienie dzieci | Nosze, bo kocham :-D

As - no nie da się pomylić, któe zdjęcie było zrobione jako pierwsze a któe jako ostatnie, hihihi :-D

As76 masz rację w sumie co mi szkodzi zaryzykować, muszę tylko troszkę o tym poczytać. Rozumiem, że przygotowujesz jedzonko na parze, co na początek najlepiej? jak się d tego zabrać?

IzaBK dziękuję za opcje zakupów z rabatem, myślę, że skorzystam w niedługim czasie :) widzę, że też masz doświadczenie z BLW więc mam się kogo radzić :) skusiłyście mnie, żeby spróbować :biggrin2:

dzia As76 :-) zaczęłam już przeglądać :-)

IzaBk znalazłam u Ciebie w sklepie książkę Bobas lubi wybór :-) warta przeczytania? zainteresowałyście mnie tym tematem i jestem żądna wiedzy :confused2::happy:

Bardzo warta.Mam ,posiadam ,polecam. Kupiona oczywiście u naszej Izuni w sklepie.
A co Ci jeszcze mogę polecić to paputki od Izuni.Są naprawdę genialne i rosną razem z dzieckiem .
Moja ma takie od 2,5 mies życia i nadal dobre ,choć już ledwo ,ledwo :rofl2::rofl2:
Właśnie zamawiam u Izy następną parę .:tak::-D:-D

mnie też spodobały się te papucie :-) nie wytrzymałam, wyciągnęłam męża na miasto i kupiłam książkę, zaraz biorę się za czytanie:tak: miłego wieczorka

reklama
Kolejny obiadek BLW
duże kawałki wypluwam :-);-)

czas na kurczaka

pora na marchewkę

zjadłam prawie wszystko ,po tej stronie blatu ;-):-D:-D ,a po drugiej lepiej nie patrzeć :szok::szok::-D:-D:-D

Do góry