reklama
Hejka! to może się spotkamy ;-) Rodziłam tam prawie 3 lata temu. Było ok, tylko trafił mi się dzień z baby-boomem, więc ciężko było się na położną doczekać, ale jak przyszło co do czego obsługa superCześć jestem mama z Wesolej. Mam 7 letnia corcie i teraz termin na przełom maja/ czerwca. Będę rodzic na Karowej, może któraś z Was tez wybiera ten szpital? A może jakieś opinie tych o juz tam rodziły? Pozdrawiam niedzielnie
*Alicja*
Lipcowe mamy'09
Bestyja :P
Administrator
Portal babyboom.pl zaczyna akcję "O Matko! Jesteś kobietą"
dlatego zapraszamy Was na – bezpłatny warsztat coachingowy z Justyną Kwiatkowską „Mapa marzeń”.
Chcesz zmiany w swoim życiu i potrzebujesz impulsu, wsparcia, zachęty? Masz ochotę oderwać się od codzienności i zrobić coś dla siebie? Przychodź! Mapa Marzeń to podróż wgłąb siebie, do swoich pragnień i wartości.
Podczas warsztatu:
- Poznasz technikę pracy z własną podświadomością
– umysłem nieświadomym
- Stworzysz swój własny, indywidualny drogowskaz do realizacji marzeń (Mapę Marzeń)
- Dowiesz się jakie wartości są dla Ciebie ważne
Na warsztat zabierz ze sobą:
- dobry humor i pozytywne nastawienie
- strój, w którym się czujesz komfortowo i swobodnie
- przyjaciółkę a nawet dwie
- dzieci też są mile widziane
Wśród uczestniczek zostaną rozlosowane wartościowe nagrody.
Zapewniamy poczęstunek.
Do wyboru dwa terminy 28.05.2013 godzina 10.30 (20 miejsc) oraz 29.05.2013 godzina 18.00 (20 miejsc). Przewidywany czas trwania warsztatów 2-3 h.
FACTORY Warszawa Annopol
ul. Annopol 2
pod tym linkiem znajdziecie formularz rejestracyjny.
Zapisz się na warsztaty "Mapa marzeń" - Warszawa 28 i 29 maja - BabyBoom
Serdecznie Was zapraszamy
dlatego zapraszamy Was na – bezpłatny warsztat coachingowy z Justyną Kwiatkowską „Mapa marzeń”.
Chcesz zmiany w swoim życiu i potrzebujesz impulsu, wsparcia, zachęty? Masz ochotę oderwać się od codzienności i zrobić coś dla siebie? Przychodź! Mapa Marzeń to podróż wgłąb siebie, do swoich pragnień i wartości.
Podczas warsztatu:
- Poznasz technikę pracy z własną podświadomością
– umysłem nieświadomym
- Stworzysz swój własny, indywidualny drogowskaz do realizacji marzeń (Mapę Marzeń)
- Dowiesz się jakie wartości są dla Ciebie ważne
Na warsztat zabierz ze sobą:
- dobry humor i pozytywne nastawienie
- strój, w którym się czujesz komfortowo i swobodnie
- przyjaciółkę a nawet dwie
- dzieci też są mile widziane
Wśród uczestniczek zostaną rozlosowane wartościowe nagrody.
Zapewniamy poczęstunek.
Do wyboru dwa terminy 28.05.2013 godzina 10.30 (20 miejsc) oraz 29.05.2013 godzina 18.00 (20 miejsc). Przewidywany czas trwania warsztatów 2-3 h.
FACTORY Warszawa Annopol
ul. Annopol 2
pod tym linkiem znajdziecie formularz rejestracyjny.
Zapisz się na warsztaty "Mapa marzeń" - Warszawa 28 i 29 maja - BabyBoom
Serdecznie Was zapraszamy
Hejka! to może się spotkamy ;-) Rodziłam tam prawie 3 lata temu. Było ok, tylko trafił mi się dzień z baby-boomem, więc ciężko było się na położną doczekać, ale jak przyszło co do czego obsługa super
Witam jestem Mamą z ochoty, mam 4 letnią córeczkę.
Szukam mam z ochoty do wspólnych spacerów.
Ja rodziłam na Madalińskiego. Szpital i personel super. Niestety sam poród był w Wigilę więc personelu mało, a dzieci bardzo dużo, ale w pozostałe dni super (wcześniej leżałam na przed porodowej), wszyscy się troszczą, pełno przemiłych studentów, pytających co chwile czy czegoś nie trzeba. Bardzo polecam !
Ostatnia edycja:
Bestyja :P
Administrator
Jedną z możliwości do spotkań jest wzięcie udziału w naszych bezpłatnych warsztatach.
Babyboom.pl rozpoczął właśnie akcję O matko jesteś kobietą - BabyBoom i w ramach niej możecie się zapisać na warsztaty ze stylistką
Zapisz się na warsztaty - wyglądaj dobrze i czuj się świetnie - BabyBoom
lub
coauchem
Zapisz się na warsztat z Justyną- Relacje - BabyBoom
Przychodźcie , nawet z dzieciaczkami :-)
Babyboom.pl rozpoczął właśnie akcję O matko jesteś kobietą - BabyBoom i w ramach niej możecie się zapisać na warsztaty ze stylistką
Zapisz się na warsztaty - wyglądaj dobrze i czuj się świetnie - BabyBoom
lub
coauchem
Zapisz się na warsztat z Justyną- Relacje - BabyBoom
Przychodźcie , nawet z dzieciaczkami :-)
Witajcie!
Jestem przyszłą mamą (już za dwa miesiące) z Żerania. Chętnie poznam jakąś mamę na wspólne spacerki Okolice Żerania, Białołęki i Tarchomina
Trochę mi tu smutno w tym wielkim mieście...
lubie te okolice... czesto tam bywam
reklama