reklama
przeczytałam wczoraj prawie całą książkę i jestem zachwycona mam nadzieję, że uda się z tą metodą, dziś mamy za sobą pierwsze śniadanio, choć to była głównie zabawa jedzeniem, ale z tego co czytałam to o to w tym chodzi. As76 wy już długo tą metodą próbujecie jeść ?
a oto fotki ze śniadanka Zobacz załącznik 519340Zobacz załącznik 519341
a oto fotki ze śniadanka Zobacz załącznik 519340Zobacz załącznik 519341
dziubasek08
Fanka BB :)
AS, jestem pełna podziwu, Twoja Mała już jest całkiem spora Fajną ma buzię i pięknie je
u mnie blw się świetnie sprawdzało i polecam wszystkim tą metodę, w sumie nie trzeba jej chwalić
U nas mamy bunt dwu latka śmieję się z tego określenia bo mój Fifi po prostu jest bardziej świadomy i sporo już mówi. Z Olafkiem śmiesznie rozmawiają, muszę ich kiedyś nagrać...
Olafek za to był w kiepskim humorze dziś po wyjściu z przedszkola, bardzo marudził. W końcu wieczorem z płaczem mi powiedział, że Krystian go uderzył. Co radzicie swoim dzieciom w takich sytuacjach? Ciekawa jestem...
u mnie blw się świetnie sprawdzało i polecam wszystkim tą metodę, w sumie nie trzeba jej chwalić
U nas mamy bunt dwu latka śmieję się z tego określenia bo mój Fifi po prostu jest bardziej świadomy i sporo już mówi. Z Olafkiem śmiesznie rozmawiają, muszę ich kiedyś nagrać...
Olafek za to był w kiepskim humorze dziś po wyjściu z przedszkola, bardzo marudził. W końcu wieczorem z płaczem mi powiedział, że Krystian go uderzył. Co radzicie swoim dzieciom w takich sytuacjach? Ciekawa jestem...
Okres buntu dwulatka jest do przeżycia ,okres buntu 4 latka też , ale ciężko przeżyć okres buntu 16 latki
Czasami wymiękam
wczoraj wychodzi młoda na imprezę .
Pytam kiedy będziesz?
Odpowiedż :
Jak przyjdę to będę ,pewnie przed północą zwłoki wrócą do domu .
Jak zasnę -nie budzić .Zwłoki muszą zmartwychwstać
No to żeśmy sobie konstruktywnie pogadały .
A to na pocieszenie małej zrobiłam
Czasami wymiękam
wczoraj wychodzi młoda na imprezę .
Pytam kiedy będziesz?
Odpowiedż :
Jak przyjdę to będę ,pewnie przed północą zwłoki wrócą do domu .
Jak zasnę -nie budzić .Zwłoki muszą zmartwychwstać
No to żeśmy sobie konstruktywnie pogadały .
A to na pocieszenie małej zrobiłam
reklama
Przyłączam się