reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

no ja mieszkam przy zelaznej ale tam jeżdze bo jakoś tak wyszło a Dr Dróżdź to złoty człowiek :tak: już go wychwalałam pod niebiosa :tak:w życiu nie widziałam lekarza tak kochającego swoją prace:tak: myślałam ze już takich nie ma a tu proszę przypadkiem na niego trafiłam i od razu wiedział co jest z dzieckiem ... ja chodze do dr Partyki

reklama
Witajcie,

dopiero dziś znalazłam ten wątek:-) . Mam na imię Asia i mieszkam na Jelonkach. A moja niunia ma już prawie 11 miesięcy.
Pozdrowionka dla wszystkich :-D :-D .

Juz dawno mogl przejsc na emeryture, ale sam mi powiedzial, ze nie chce, bo bez pracy bedzie siedzial w domu i czekal na ... (wiadomo co ;-) ), a tak robi to co lubi.
To prawda, ciezko sie do niego dostac. Nam sie jakos udalo :-)
Ale musze przyznac, ze po raz pierwszy spotkalam tak zaangazowanego lekarza. Wyobrazcie sobie, ze on teraz w zimie jak jest wiecej chorych dzieci, specjalnie przychodzi godzine wczesniej przed rozpoczeciem pracy aby przyjac chorowitkow. I robi to calkowicie za free.
Po godzinach siedzi przegladajac wszystkie wyniki badan i robiac na nich adnotacje czy ok, czy wymagany kontakt z lekarzem. Sam dzwoni do domu jak cos jest nie tak i gdzies trzeba z dzieciaczkiem pojechac. A najbardziej mnie rozbroil jak sam umowil nam wizyte w CZD za kilka dni (a wiadomo, ze czeka sie tam miesiacami)
Po prostu aniol nie czlowiek :-)

Zgadzam sie z Tobą , sam wszystkiego dpilnuje, biega po całej przychodni z wynikami, osobiście je sprawdza, dzwoni po innych przychodniach i fachowcach zeby dzieciaczka ntychmiast przyjęli, przyjmuje czasem dwóch naraz bo tyle dzieciaczków do niego,,,no i w ogóle jest miły i uśmiechnięty jak nie lekarz:tak: ANIOŁ ..a to ze na emeryture to Panie w recepcji mówiły a jaka prawda to nie wiem moze go wyganiają:baffled:tylko kto tam bedzie leczył wtedy:confused::szok: a jest taka babka Kurkiewicz :sick:tragedia:eek: zawsze siedzi sama na dyżurze pije kawe i czyta gazete tyle ma pacjentów:baffled: bo takie ma właśnie podejście :sick:

dziewczyny, moze znacie kogoś kto szuka pracy?raczej dla faceta, ale to nie jest wymówg :-) - konsultatnt techniczny, który zna jakies języki programowania. specyfikcja jest w załączniku. jest tam tez meil, na który można wysłac cv.
można też wysłac info do mnie na PW,to wtedy mąż sie skontaktuje z kandydatem

a co do szpitala na madalińskiego, to zdecydowanie nie polecam:baffled:

witam mamuski :-D
termin przesunol mi sie znacznie bo na 3lipca oszalec mozna i dotego niewiem czy mi pozwola rodzic na Madaliskiego bo musze miec zaplecze kardiologiczne
Czy wiecie cosik o wołoskiej albo o czerniakowskim?????

reklama
Do góry