reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

ja dobrze wiem ze szpital to nie hotel ale to nawet nie szpital tylko wylęgarnia...podejście personelu "radz sobie sama"...zresztą to nie ten wątek-wiem ze każdy szpital ma swoje opinie dobre i złe-ile ludzi tyle opinii ale ja bym tam drugi raz nie pojechała...:sick: Nie polecam...

reklama
Dziekuje bardzo :-D:-D:-D

emillinka co do szpitali to wiadomo ze kazdy ma swoje zdanie, moja kumpela tez rodziła Madalińskiego i ma delikatnie nie miłe wspomnienia a Ja wręcz przeciwnie

Witajcie:-)
Mam na imię Asia, a moja córcia Natalka.
Mieszkamy w Warszawie na Okęciu.
Może któraś z Was jest moją sąsiadką? ;-)
Mieszkam tu od prawie siedmiu lat i szczerze mówiąc nikogo nie znam.
Nie ma niestety żadnego placu zabaw, domu kultury itp. Wszędzie trzeba dojechać i nie mam okazji poznać w okolicy żadnej mamy, a Natalka kolegów.

Pozdrawiam Was serdecznie
Asia i Natalka (13.02.04)

NIKITA000 - ja zdecydowalam sie na Madalinskiego (termin 17.04) i mam nadzieje, ze wspomnienia bede miala tez dobre...:-) Poza tym nie mam zamiaru sie nad soba rozczulac, mam zamiar urodzic i stamtad spadac...:-D :-D :-D

Dziewczyny, znacie jakiegos dobrego pediatre w LIMie? Nie mam juz siły zmieniać 3 raz nie wiedząc na kogo... Jedna lekarka odmowiła mi przepisania Nutramigenu bo niby za dużo ( a Zosia tyle wtedy jadła!!!) Skandal i ręce opadają:-(

Witam nową mamę asialc :tak::tak::-)

aneta23 no własnie przeciez zadna z nas niechce zostawac w szpitalu im szybiej w domu tym lepiej, i mam nadzieje ze przy drugiej dzidzi nie spotka mnie zaden zawod na Madalińskiego :-D:-D:-D:-D:-D

Witam!
Mam na imię Anka, jestem mamą 5-cio letniego Kubusia!
Witam Was cieplutko, chętnie pogadam, na gg, odpiszę na każdy mail!
pozdrawiam Was i wasze Skarby!:-)

Dziewczyny, znacie jakiegos dobrego pediatre w LIMie? Nie mam juz siły zmieniać 3 raz nie wiedząc na kogo... Jedna lekarka odmowiła mi przepisania Nutramigenu bo niby za dużo ( a Zosia tyle wtedy jadła!!!) Skandal i ręce opadają:-(
Kasiu u mnie to samo ja jestem w przychodni na Żwirki wkurzyłam sie i kupiłam zwykłe mleko (bebilon) wyskoczyły coprawda małe krostki ale mam nadzieję ze sie przyzwyczai bo po roku nie chcą wcale wystawiać recept-weszło jakies zarządzenie czy coś:sick: tragedia jest poprostu nie wiem oni myślą że ja z tym mlekiem na bazar biegam czy co , przeciez daję je dziecku - ona i tak mało je a co by było gdyby wcinała zgodnie z opisem na opakowaniu :baffled::confused: pediatre tez zmieniłam ...wiem ze są rozliczani z tych recept ale co mnie to obchodzi dziecko musi jesc..najpierw sami wszystkim wpychają nutramigen chociaz nie są pewni czy to skaza tak na wszelki wypadek a potem łaskę robią ze recepte dadzą?? może na łapówki czekają:confused::baffled:

reklama
Do góry