reklama
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Witaj Hania:-) moje gg to nr 8669621 Czekam na kontakt.:-) :-) Buziaki dla Agatki :-) ;-) Czy z katarkiem juz lepiej?
Aneta 23 i Niczka ja niestety nie pomoge Wam w kwestji szpitala na Madalinskiego i Bielanskiego.Rodzilam na Karowej.Ale mam nadzieje ze Traficie na super lekarzy i polozne i Wasze malenstwa szybciutko pojawia sie na swiecie.Pozdrawiam :-)
Aneta 23 i Niczka ja niestety nie pomoge Wam w kwestji szpitala na Madalinskiego i Bielanskiego.Rodzilam na Karowej.Ale mam nadzieje ze Traficie na super lekarzy i polozne i Wasze malenstwa szybciutko pojawia sie na swiecie.Pozdrawiam :-)
ja rodziłam w lipcu 2006 NIE POLECAM , dużo na ten temat pisałam poczytaj posty o szpitalach i lekarzach także na forum www.gazeta.pl:baffled:
margot
Mamma Mia!
Niczka ja rodziłam, ale już prawie 2 lata temu. Było to zaraz po tym, jak otworzyli oddział po remoncie. Miałam swoje "ale", ale ogólnie jestem zadowolona i poród jest dla mne pięknym wspomnieniem. Warunki były komfortowe, położna (przypakowa, nieopłacana) bardzo ciepła i pomocna. Miałam poród rodzinny, w zajefajnej sali, nic nie płaciłam - no ale to się już chyba zmieniło...
jesli chodzi o szpitale, to ja wychodze z założenie, ze wszystko zalezy od podejścia, w końcu to szpital, a nie hotel kilkugwiazdkowy... trzeba się tam pokazać, urodzić maluszka i spadać tak szybko jak tylko sie da
Aneta - mam nadzieję, ze w weekend uda mi sie do Ciebie odezwać!!! Rewelacji na madalińskiego nie ma, ale da sie żyć...
Joanna, do Ciebie tez postaram sie odezwac niebawem. A jutro chyba kupimy sanki i do lasu!!!
Aneta - mam nadzieję, ze w weekend uda mi sie do Ciebie odezwać!!! Rewelacji na madalińskiego nie ma, ale da sie żyć...
Joanna, do Ciebie tez postaram sie odezwac niebawem. A jutro chyba kupimy sanki i do lasu!!!
a jest moze ktos z pragi polnoc??
kijowska i okolice!!
kijowska i okolice!!
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Hania wybieracie sie do Kabatna tych sankach czy wyjezdzacie gdzies?
Czekam w takim razie na wiadomosci od Ciebie .Jula dzis pierwszy raz wyszla na sanki i byla oczarowana,jechala i rozgladala sie dookola.
Karollcia29 Witaj:-) my jak na razie to mieszkamy na brodnie
Pozdrawiamy
Czekam w takim razie na wiadomosci od Ciebie .Jula dzis pierwszy raz wyszla na sanki i byla oczarowana,jechala i rozgladala sie dookola.
Karollcia29 Witaj:-) my jak na razie to mieszkamy na brodnie
Pozdrawiamy
nikita000
AGATKA
reklama
nikita000
AGATKA
a co do szpitala to ja Klaudie rodziłam na Madalińskiego właśnie i powiem że mam bardzo miłe wspomnienia naprawdę było super jeśli w ogóle w szpitalu może być super i drugie na pewno tez będę rodzic tam