reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

A u nas odwrotnie zamyka się i śpi w samochodzie od samego poczatku :tak: a jak staję na światłach to krzyczy jak ruszam to cisza :-)

reklama
Priscilla u nas to samo jak Hania byla mala to spala w samochodzie, a teraz to mega protest, juz szalu dostaje jak sie ja zapina do fotelika, no i juz pare razy zwymiotowala w samochodzie:no:

Witaj Atol,
u nas niestety ze spacerami teraz będzie kłopot, bo wracamy ze żłoba ok 17 dopiero (przy dobrych układach). Tak a'propos to mam chyba powoli dość tłumów tłoku korków i hałasu w warszawie... Więc jak sie jeszcze uda to skaczemy - przynajmniej do sklepu po pieczywo, ale głównie to staramy sie nadrabiać zaległości w weekendy!
A ten placyk zabaw to ten bliżej stacji ursynów - z huśtawkami "majtkami"? Bo my tam zaglądamy!
A w ogóle to Cie podziwiam z jedną biegająca dzidzia i druga w brzusiu - juz taka duzią!!!!!

A co do spania w autku, to u nas różnie, ale lepiej niz było wcześniej...

(H)anka wrociliscie juz:confused: jakos nic nie piszesz a tu prosze nawet nie wiedzialam ze jest takie fajne miejsce jakie opisuje Atol.Jutro przed jestesmy na ursynowie i na pewno przejdziemy sie tam.Dzis to juz za pozno.

(H)anka jak tam na wyjezdzie bylo?Jak Agatka?Katar przepedzilyscie juz?My aktualnie jestesmy w trakcie diety oczyszczajacej organizm z toskyn i alergenow.
Jutro park przed kosiciolem i plac zabaw odwiedzimy i moze sie spotkamy.
Atol to faktycznie blok gdzie nie ma windy jest koszmarem ...do zobaczenia...bo moze sie jutro spotkamy...poznam Cie po brzuniu..zapewne a i widze ze nasze dzieciaczki wiekowo bardzo podobne i nietylko wiekowo bo jula najchetniej tez chodzi tam gdzie ja napewno sie nie wybieram..taka zosiasamosia mi wyrosla;-) Pozdrawiam

Pogoda w Niedziele nie dopisala.Bylismy tylko na godzinnym spacerku w parku i na tamtejszym placu zabaw.

dziewczyny Atol i (h)anka napiszcie mi dokladnie gdzie sa te fajne hustawki majtkowe na ursynowie:confused:

reklama
Do góry