reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

lolkak - no z 3miasta i tak mi teskno ... niem a gdzie na spacer - w sensie nic nie zastapi sapceru plażą.
Jeszcze nie idkryłam tu wszystkiego.

Ach, no i chyba moje wyjście w poneidziałek odpadnie :( starsznei mi szkoada, bo bardzo chciałam iść na to brzuszkowe spotkanie.
Moze ktoras z Was sie wybierze bo chyba są jeszcze miesjca, a ja swoje zwolniłam.
ladymama.pl - Spotkaj kobiety z pasją - Brzuszkowe spotkanie - Warszawa, 14 listopada 2011

reklama
VikiMadre a w jakiej dzielni wawy mieszkasz??

Ja dziś na zakupach byłam- ach ten zakupowy szał:-D Co prawda w moim przypadku szał to za dużo powiedziane no ale jakieś łupy wojenne są :-D Majka chyba najbardziej poszkodowana bo wróciła tylko z czapką i kapciami:rofl2:

A ja muszę sobie pasek do spodni kupić i nie mam kiedy i gdzie.
Pod koniec sierpnia w ramach przygotowania do pracy zakupiłam sobie całkiem sporą kolekcję spodni, eleganckich i dżinsów. Trafiłam wtedy na przecenę w factory, wszystkie spodnie po 50zł. Do tego w H&M była wtedy promocja na dżinsy.
I wszystkie mi z pupy lecą teraz :sorry: i mam problem, bo nie stać mnie wymieniać garderoby po niecałych 3 miesiącach.

IzaBK dam radę o ile znajdę czas, żeby po sklepach za tym paskiem pobiegać :baffled:. Bo niestety nie mam żadnego na stanie. A najbliższy wolny piątek - 25.11.
A w sobotę zaczynam zajęcia na Uniwersytecie Dzieci to i weekendy mi się skurczą.

Jagoda mi po jednym dniu noszenia spodnie z 4liter zjeżdżają-choćby nie wiem jakby były dopasowane. :confused2: Z tym czasem to naprawdę masakra. Ja 2 miesiące się zbierałam:no:

Iza potrzebuję korków,bo nadal rzadko kiedy szew poucha jest tam gdzie powinien jak już Majkę zapakuję do środka:-D

reklama
Do góry