reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

lolkak - no z 3miasta i tak mi teskno ... niem a gdzie na spacer - w sensie nic nie zastapi sapceru plażą.
Jeszcze nie idkryłam tu wszystkiego.

Ach, no i chyba moje wyjście w poneidziałek odpadnie :( starsznei mi szkoada, bo bardzo chciałam iść na to brzuszkowe spotkanie.
Moze ktoras z Was sie wybierze bo chyba są jeszcze miesjca, a ja swoje zwolniłam.
ladymama.pl - Spotkaj kobiety z pasją - Brzuszkowe spotkanie - Warszawa, 14 listopada 2011

reklama
VikiMadre a w jakiej dzielni wawy mieszkasz??

Ja dziś na zakupach byłam- ach ten zakupowy szał:-D Co prawda w moim przypadku szał to za dużo powiedziane no ale jakieś łupy wojenne są :-D Majka chyba najbardziej poszkodowana bo wróciła tylko z czapką i kapciami:rofl2:

A ja muszę sobie pasek do spodni kupić i nie mam kiedy i gdzie.
Pod koniec sierpnia w ramach przygotowania do pracy zakupiłam sobie całkiem sporą kolekcję spodni, eleganckich i dżinsów. Trafiłam wtedy na przecenę w factory, wszystkie spodnie po 50zł. Do tego w H&M była wtedy promocja na dżinsy.
I wszystkie mi z pupy lecą teraz :sorry: i mam problem, bo nie stać mnie wymieniać garderoby po niecałych 3 miesiącach.

IzaBK dam radę o ile znajdę czas, żeby po sklepach za tym paskiem pobiegać :baffled:. Bo niestety nie mam żadnego na stanie. A najbliższy wolny piątek - 25.11.
A w sobotę zaczynam zajęcia na Uniwersytecie Dzieci to i weekendy mi się skurczą.

Jagoda mi po jednym dniu noszenia spodnie z 4liter zjeżdżają-choćby nie wiem jakby były dopasowane. :confused2: Z tym czasem to naprawdę masakra. Ja 2 miesiące się zbierałam:no:

Iza potrzebuję korków,bo nadal rzadko kiedy szew poucha jest tam gdzie powinien jak już Majkę zapakuję do środka:-D

reklama
Do góry