reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

oj, wszystko zależy od tego, na jakiego wirusa się trafi, My w lutym przechodziliśmy i wszyscy jednodniowo. A są dzieciaki, któe odwodnione na tydzień nawet do szpitala trafiają..
lolkak - super! i jak się Mai podobało? wypełniła poucha bardziej niż lala Bartuś? :-)

reklama
Mój Krystian trafił do szpitala jak miał 9 miesięcy - koszmar.

lolkak teraz było trochę problematycznie we wtorek, bo on 2 tygodnie nie chodził do przedszkola, bo chorował. Pierwszego dnia po chorobie w poniedziałek poszedł z uśmiechem na ustach. A we wtorek rano był kryzys i płacz. Ale w środę i czwartek już normalnie poszedł bez płaczu.
U nas to jeszcze to, że dużo zależy która ciocia jest rano.
Ma swoją ulubioną i wtedy nie ma problemu ale ma i taką z którą nie bardzo chce zostawać. A rano jest zazwyczaj tylko jedna.

A ja muszę się kiedyś zebrać i moje chusty posprzedawać, raczej już nie będę nosić Ignaśka, dla mnie jest już za ciężki i za wysoki.

Przepraszam za bledy,ale piszę z telefonu.

Iza zdecydowanie lepiej ćwiczyć na żywym Bartusiu :-D Maja była trochę zdziwiona,dawno nie siedziała w chuście itp. Na pewno lepiej poszło z tym niż fotelikiem samochodowym ;-) siedzieć za bardzo nie chciala,a o poduszce raczej musze zapomnieć,bo kopie w nią nogami i nawet nie zdążę jej przyczepić :-D

Jagoda ojej nawet nie wiedziałam,ze Ignas chory :-( dobrze że już ok. Szkoda tylko,ze powrót z małmi problemami. A duza grupa maluchów tam jest?

Ostatnia edycja:
Viki Madre - witak, nie dziwię sie, ze się czujesz nieswojo po przeprowadzce, zwłaszcza z tak ładnych okolic jak Bałtyk. Ja 2 miesięca temu tez się przeprowadziłam z Łodzi, wprawdzie bliżej, ale tez na początku było mi dziwnie. Teraz juz poznałam okolicę, mała lubi przedszkole, szukam pracy i jest już jakos tak bardziej swojsko :) Kwestia czasu.
Na warsztaty z Toba nie pójde bo ja nie ciężarówka :) Ale w naszym wątku jest sporo zaciążonych mam. W każdym razie witamy w naszym watku :)

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

Iza fajny pomysł :tak: Przyszłabym jeszcze poćwiczyć ;-) Ale pewnie koło 23 ;-),bo wtedy mam na 2 zmianę. Jak mam ubierać dziecko jak mam je trochę nosić w pouchu a temperatury są takie bliżej zera;-)? Normalnie zabieram Majkę na dwór w płaszczyku,rajstopkach i spodniach. Pod spodem na bluzkę z długi rękawkiem i ew.body.

Ubieraj ją tak samo jak zwykle do wózka czy spacerek na nóżkach :-) tylko trzeba zwrócić szczególną uwagę na łydki, bo spodnie zawsze się podciągają - getry są tu niezastąpione :tak:

zapraszam kochana, poćwiczymy :rofl2:

Ewa - no pewnie zajmie mi trochę czasu zanim się przestawię. Do tego wiem, że nie zostaję tu na zawsze - pewnie jakieś 3-4 lata, żeby być razem, a potem wracamy, takie są plany.
Może jakieś inen mamy ciężarówkowe będą na spotkaniu, mam nadzieję tam trafić, bo coś mnie w gardle drapie i mam nadzieję, że sie nie rozłoże :/ w każdym razie widzialam u nich na stornce relacje z poprzedniego spotkania i wygląda to super :)

reklama
Viki witaj :-) A gdzie mieszkałaś nad morzem? 3miasto?
Przeglądam forum przez tel i tu lipnie widac wszystkie suwaczki itp więc nie wiem czy masz jakas i czy widac czy czekasz na dziewczynke czy chłopca ;-)
Na jakiej dzielnicy mieszkasz w Wawie?

Iza nie dodawaj nowego towaru do sklepu bo za bardzo sie wciagne a fundusze się kończą :-D

Do góry