reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

oj, wszystko zależy od tego, na jakiego wirusa się trafi, My w lutym przechodziliśmy i wszyscy jednodniowo. A są dzieciaki, któe odwodnione na tydzień nawet do szpitala trafiają..
lolkak - super! i jak się Mai podobało? wypełniła poucha bardziej niż lala Bartuś? :-)

reklama
Mój Krystian trafił do szpitala jak miał 9 miesięcy - koszmar.

lolkak teraz było trochę problematycznie we wtorek, bo on 2 tygodnie nie chodził do przedszkola, bo chorował. Pierwszego dnia po chorobie w poniedziałek poszedł z uśmiechem na ustach. A we wtorek rano był kryzys i płacz. Ale w środę i czwartek już normalnie poszedł bez płaczu.
U nas to jeszcze to, że dużo zależy która ciocia jest rano.
Ma swoją ulubioną i wtedy nie ma problemu ale ma i taką z którą nie bardzo chce zostawać. A rano jest zazwyczaj tylko jedna.

A ja muszę się kiedyś zebrać i moje chusty posprzedawać, raczej już nie będę nosić Ignaśka, dla mnie jest już za ciężki i za wysoki.

Przepraszam za bledy,ale piszę z telefonu.

Iza zdecydowanie lepiej ćwiczyć na żywym Bartusiu :-D Maja była trochę zdziwiona,dawno nie siedziała w chuście itp. Na pewno lepiej poszło z tym niż fotelikiem samochodowym ;-) siedzieć za bardzo nie chciala,a o poduszce raczej musze zapomnieć,bo kopie w nią nogami i nawet nie zdążę jej przyczepić :-D

Jagoda ojej nawet nie wiedziałam,ze Ignas chory :-( dobrze że już ok. Szkoda tylko,ze powrót z małmi problemami. A duza grupa maluchów tam jest?

Ostatnia edycja:
Viki Madre - witak, nie dziwię sie, ze się czujesz nieswojo po przeprowadzce, zwłaszcza z tak ładnych okolic jak Bałtyk. Ja 2 miesięca temu tez się przeprowadziłam z Łodzi, wprawdzie bliżej, ale tez na początku było mi dziwnie. Teraz juz poznałam okolicę, mała lubi przedszkole, szukam pracy i jest już jakos tak bardziej swojsko :) Kwestia czasu.
Na warsztaty z Toba nie pójde bo ja nie ciężarówka :) Ale w naszym wątku jest sporo zaciążonych mam. W każdym razie witamy w naszym watku :)

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

Iza fajny pomysł :tak: Przyszłabym jeszcze poćwiczyć ;-) Ale pewnie koło 23 ;-),bo wtedy mam na 2 zmianę. Jak mam ubierać dziecko jak mam je trochę nosić w pouchu a temperatury są takie bliżej zera;-)? Normalnie zabieram Majkę na dwór w płaszczyku,rajstopkach i spodniach. Pod spodem na bluzkę z długi rękawkiem i ew.body.

Ubieraj ją tak samo jak zwykle do wózka czy spacerek na nóżkach :-) tylko trzeba zwrócić szczególną uwagę na łydki, bo spodnie zawsze się podciągają - getry są tu niezastąpione :tak:

zapraszam kochana, poćwiczymy :rofl2:

Ewa - no pewnie zajmie mi trochę czasu zanim się przestawię. Do tego wiem, że nie zostaję tu na zawsze - pewnie jakieś 3-4 lata, żeby być razem, a potem wracamy, takie są plany.
Może jakieś inen mamy ciężarówkowe będą na spotkaniu, mam nadzieję tam trafić, bo coś mnie w gardle drapie i mam nadzieję, że sie nie rozłoże :/ w każdym razie widzialam u nich na stornce relacje z poprzedniego spotkania i wygląda to super :)

reklama
Viki witaj :-) A gdzie mieszkałaś nad morzem? 3miasto?
Przeglądam forum przez tel i tu lipnie widac wszystkie suwaczki itp więc nie wiem czy masz jakas i czy widac czy czekasz na dziewczynke czy chłopca ;-)
Na jakiej dzielnicy mieszkasz w Wawie?

Iza nie dodawaj nowego towaru do sklepu bo za bardzo sie wciagne a fundusze się kończą :-D

Do góry