reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

No to trzeba jej tylko współczuć podejścia :confused2: po południu też możemy się umówić, tyle, że wtedy to u mnie full house.. będzie wesoło :-D to kiedy?

reklama
Ja tez chce tego poucha!!! Ale nie wiem czy jest sens teraz w ciazy kupowac? A ile te warsztaty kosztuja bo na stronie nie jest na
pisane? I jaka to dzielnica warszawy? Bo tego jeszcze nie sprawdzilam.

A co do karmienia- to ja zawsze i wszedzie karmilam, ale wolalam przestac karmic jak zaczal stawac. Ogolnie tez bym w zyciu nie zwrocila uwagi- nawiedzona wiedzma poprostu. Mnie to baaaardzo wkurza jak ktos sie z odraza patrzy na to jak ja karmilam, lub jak kobiety sie wstydza karmic to tez mnie to dziwi, bo niby do czego mamy cycki!!! Cycek sluzy do karmienia dziecka a niepodniety jakiegos dziada! Zreszta jak lezy baba na plazy toples to jest ok, a jak karmi majac zaslonietego calego cyca to nie jest ok!a chlopy moga chodzic w kolko z cycami na wierzchu! O To tyle mialam na ten temat:)
Ale raz widzialam sasiadke jak karmi 3 letniego syna co juz do przedszkola chodzil ito juz bylo niesmaczne- ale jej sprawa a nie moja!

Iza, ja cały czas wierzę, że skorzystam! Nastawiałam się na ten tydzień żeby dzwonić do Ciebie i umawiać się, ale Olaf znowu coś brzydko kaszle, jakiś kaszel od wczoraj ma taki jak śpi jakby wymiotować chciał :((( w ogóle to po tym ostatnim szczepieniu łapie go często jakaś infekcja i często kaszle... Jutro do lekarza idę bo już to nie przelewki.
W ogóle to Sto lat dla Gaji!!! 2 latka z niej taka, że hoho! :)))

Wiecie, zmęczona jestem…brak mi cierpliwości…muszę bardzo się kontrolować żeby nie krzyczeć a grzecznie tłumaczyć i tłumaczyć. Ponosi mnie wieczorami jak chłopaki idą spać. Zapisałam się na boks 2 razy w tygodniu wieczorami, mam nadzieję, że jak zmęczę się tak na maksa i wyżyję na czymś to będę spokojniejsza i łagodniejsza w domu. Zmęczenie wraca coraz częściej…brak mi sił. Ja chcę już do pracy!!!!
Ale z drugiej strony, krew mnie zalewa jak pomyślę, że ktoś inny będzie spędzać czas z moimi chłopcami. Teściowa mnie wkurza, a i ona będzie z nimi siedziała i informowała o nowych postępach. Boję się też, bo ona faworyzuje Olafa i że Filipek będzie „pokrzywdzony” momentami. Chyba jej nie ufam!
Ewidentnie potrzebuję dłuższego odpoczynku. Wyjechałabym sama na weekand, innym wyjściem jest że Daniel by zabrał chłopaków do Radomia na weekand, ale Filip ciągle odmawia picia mleka modyfikowanego i to karmienie piersią mnie blokuje. Byłam pewna, że Filipa będę karmiła maksymalnie 8 miesięcy, nie dłużej, a tu zonk! I końca tego karmienia nie widać :(
Ech….doła mam! Momentami mam wrażenie, że jakaś depresja mnie dopadła!
Egoistka ze mnie.

Maria - cen nie widac? hmm... jak to? dzielnica to Ochota, też napisałam.. no nie wiem :szok: dla Ciebie mam w zanadrzu specjalną ofertę, ale jak urodzisz :-p
na Twoim miejscu wstrzymałabym się z zakupem poucha aż do rozwiązania. Jak się wysprzedadzą, to znów sprowadzę :tak:
dziubasek - zmęczenie przez Ciebie przemawia. Ten boks Ci dobrze zrobi :tak: a to indywidualne lekcje, czy grupowe? :rofl2:

Iza może być 17:tak: Maja pada mi o 19,więc damy rade :-D Mi najbardziej podoba się ten XS w kwiatki lekko różowy ;-)

Dziubasek wow jaki fajny pomysł na odreagowanie :-)

maria a jak wasze uczuleniowe problemy?? To jednak gluten?

Iza dzieki za chec pomocy w przyszlym wiazaniu:) ja na fb latrzylam na te warsztaty i tam nie wyczytalam gdzie i za ile, ale moze slepa jestem a do dzis jeszcze tego nie sprawdzilam.

Lolka- Nie doszlam do tego na co ma uczulenie - badania nie wykazaly aleegii ( ale podobno 100% nie daja) napewno nie na mleko bo sprawdzilam to na kilka sposobow. Chyba to sa wszelkie owoce a szczegolnie winogrona - ale czy to mozliwe? Dalej robi minimum 3 kupy a przewaznie 6.
Kiedy wasze maluchy przestaly spac w lozkach z kratami? Bo naszego wkladam do lozks z kratami o 21 zasypia 22-23!! Jest dramatycznie. Jak mu wyjelam kraty dwie noce pod rzad to lazil po domu do 1 w nocy az w koncu zalozylam kraty spowrotem bo chcialam sama juz spac a on po mnie lazil!!! Nie wiem jak to bedzie i co robic?

reklama
Maria - hmm.. na fejsie tylko linka jest, w tę linke jak się wejdzie, to pełna oferta się wyświetli :tak:

ja nie wiem jak to jest z łózkami z kratami, bo moje wszystkie dzieci ze mną spały długo.. Gaja też ze mną śpi.

Do góry