reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

siostra już jest
dużo pomaga od rana
mogłam dzięki temu pospać do 10 z Helenką
bo mała budzi się o 7 na cycusia i zawsze dalej do 10 spi,ale jak jestem sama z Emi to już pobudke mam bo trzeba śnaidanko jej zrobić,
a dziś dzięki siostrze i męzowi mogłam wkońcu się wyspać
mąż zrobił śniadanko,omlecika
teraz siedzimy przed kompami i szalejemy
ja już wywar na zupke wstawiłam
dzieci śpią
siostra obiera ziemniaki i kroi cebulkę
a ja niebawem jadę na szybkie zakupy

reklama
Sawi zazdroszcze-nie pamietam kiedy ostatnio moglam sie tak wyspac chyba jeszcze w ciąży ;-):-D Maja najdłużej śpi do 7 i to tez nie za czesto ostatnio ;-)

Rany jak mi sie nie chce isc jutro do pracy :dry: przydałby się jakis dlugi weekend ;-)

ale tak mogłam pospać dzięki pomocy innych osób
bo na codzien kiedy mąż do pracy jedzie i siostry nie ma to też o 7 mam pobudke

ale dziś zimnica na dworku
po drzemce Emilki śmigam na miasto (ale jeszcze nawet nei mysli iść spać)

kochane, na środę się nie nadajemy, Gaja przekaszlała mi dziś pół nocy, musimy się wybrac do lekarza :-( ale w przyszłym tygodniu spotkam się chętnie..

do przeszkola wybieramy się w brwinowie. całkiem dobra cena, 8 minut samochodem od domu, pkole małe, tylko 19 dzieci na całość, atmosfera fajna... na poczatkek Gaja będzie zostawac na 3,5 godziny, i z czasem będziemy wydłużać. Jak na razie byłyśmy dopiero raz, na adaptacji. W tym tygodniu miała być kontynuacja adaptacji, a od przyszłego tygodnia mała już miała zostawać beze mnie, no ale w sytuacji choroby raczej musimy zmienić plany ...

znów spam? dawno nie było :dry:

Gaja nie kaszle.. jedna noc taka była i przeszło. CIeszę się, choć nie rozumiem :confused:

ale ponury dzień, szaro, ciężko, głowa boli :baffled:

reklama
Dominika to kawalek masz do pracy. Samochód czy środki masowej komunikacji? ;-)

Iza a to przedszkole to prywatne? Ile placisz? Ostatnio w tv bylo o matkach zapisujących dzieci do zlobka jeszcze bedac w ciazy. To jest ciekawe,bo ja w Wawie czegos takiego nie moglam. Bo ale w naszym kraju wszystko jest mozliwe

Do góry