reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Patewka spoznionie wszystkiego naj:)
Lolkak dla Majki sto lat:)
Sawi moja kolezanka na studiach sciagala mleko co 2h w lazience- przeciez inaczej moga ci peknac:)i zapalenie gotowe! A druga kolezanka miala lepiej bo mieszkala nie daleko i maz jej co 2-3 h malego przynosil i na przerwie wyssysal co trzeba:)

Co do spotkania to ja pewnie szans nie mam bo moj spi ok 13 do ok 16 i ja pracuje:(
Ale za to mam podejrzenie dziewczynki i bede w siodmym niebie jak to prawda, chociaz powoli sie zastanawiam ze dwoch chlopow by sie lepiej chowalo i moze mniej klopotow - hmmmm no nie wiem :) zobaczymy czy sie potwierdzi na polowkowym.
Bartosz juz robi dwie normalne kupy i nie zrezygnowalam z mleka nocnego. Jutro robie badania krwi i zobacze co wyjdzie. Teraz mam zmartwienie takie czy isc na ostatnie szczepienie z Bartkiem czy nie, bo troche zaczelam sie go bac.

reklama
Ja teraz moge tylko rano,bo po zmianach w tym miesiacu pracuje popoludniami. Chyba ze ktos chetny na weekend.

Peperka maja trz nie usiedzi chwile spokojnie :-) ale chyba wole miec takie dziecko,bo nie ma czasu na nude;-)

Sawi ja w pracy tez odciagam a zwlaszcza po weekendzie,bo wtedy Maja zysk sie glownie cycem ;-) wiec czesto mi "zbiorniczki" zapelniaja

Patewka spoznionie wszystkiego naj:)
Lolkak dla Majki sto lat:)
Sawi moja kolezanka na studiach sciagala mleko co 2h w lazience- przeciez inaczej moga ci peknac:)i zapalenie gotowe! A druga kolezanka miala lepiej bo mieszkala nie daleko i maz jej co 2-3 h malego przynosil i na przerwie wyssysal co trzeba:)

Co do spotkania to ja pewnie szans nie mam bo moj spi ok 13 do ok 16 i ja pracuje:(
Ale za to mam podejrzenie dziewczynki i bede w siodmym niebie jak to prawda, chociaz powoli sie zastanawiam ze dwoch chlopow by sie lepiej chowalo i moze mniej klopotow - hmmmm no nie wiem :) zobaczymy czy sie potwierdzi na polowkowym.
Bartosz juz robi dwie normalne kupy i nie zrezygnowalam z mleka nocnego. Jutro robie badania krwi i zobacze co wyjdzie. Teraz mam zmartwienie takie czy isc na ostatnie szczepienie z Bartkiem czy nie, bo troche zaczelam sie go bac.
chyba też będę odciagać w kibelku do kubeczka (ręcznie) bo w aucie to będzie za zimno,a pozatym szybciej będzie ręcznie

Hej

My nadal w Niemczech, ale na weekend jedziemy do Polski.. wiecie samochod teraz mamy na gaz to mozna czesto i duzo jezdzic :-) :-) Zachaczymy o Warszawe i o regaty na Mazurach.

IZA wow... no to ladnie !! gratulacje..nromalnie bedziesz najlepsza w tym temacie!! Super!!

PEPERKA uwierz mi wydaje Ci sie :-) Ja pamietam jak z Karola zawsze Ci zazdroscilysmy,ze Oliwier jest taki grzeczny, spokojny.. i jak miał roczek tez taki byl!!! Nie wiem jak jest teraz, ale dziecko ma swoje fazy... twojej koelzanki dziecko tez bedzie mialo ta faze... do 2 lat to chyba najgorzej jest... pozniej jzu z groki. Trzymaj sie!!!

MARIA szczerze, to ja bym poczekala na diagnoze i wstrzymala sie ze szczepieniami... przeciez nic sie nie stanie jak pozniej zaszczepisz...
ja bardzo lubie artykuly na tym portalu, bo dosc sensownie i madrze pisza.. i ostatnio natrafilam na ten artykul - moze Ci sie przyda
Co wpływa na powstawanie alergii? » alergia | ekologiczne rodzicielstwo

AS na temat HPV to ja moge sie duzo wypowiedziec, bo ten wirus niestety mieszka we mnie od kilku lat... i walczylam ze stanem przed rakowym...

reklama
Witam sara mama i wszystkie dziewczyny :biggrin2:

My ze spotkaniem odpadamy w tym tygodniu bo mamy już plany, ale w następnym chętnie! Wolę przedpołudnia, ale w razie czego się dostosuję ;)

Patewka 100 lat!
Iza, gratulacje :) niezła babka z Ciebie i wierzę, że to domena bliźniaków ;))))

Ja dziś na spacerze odwiedziłam panią Dyrektor w ogrodzie jordanowskim, 2 minutki ode mnie i w związku z tym, że koło nas nie ma żadnego klubu malucha wyszłam z inicjatywą zorganizowania czegoś takiego u nas. Jest fajny, nowoczeny budynek, a 2 latki jesienią i zimą nie mają co robić w okolicy. Mój pomysł spotkał się z dużym entuzjazmem i będziemy się spotykać 2 razy w tygodniu od 10 do 12 :) Startujemy w ten czwartek! Super! bardzo się cieszę, ze Olaf zyska nowych kolegów i koleżanki i będzie uczył się bawić, taki trening przed przedszkolem a i Filip zyska na tym bo bardzo boi się nowych osób...

Do góry