reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

słusznie - kapusta kiszona rulez! ja płucze w zimnej wodzie przed podaniem, wtedy nie robia sie moim dzieciakom czewone plamki wokół ust od kwasu.
najlepiej smakuje z rybą :-) smaze rybe w panierce, a potem daje sam srodek, czyli obieram rybe z panierki. Pycha!

ryż z szynką i kukurydza z puszki tez jest szybka i odzywcza.

o właśnie!! gdzie się kupuje gryczaną niepaloną?

Ostatnia edycja:
reklama
Ryba w panierce to ulubione danie chłopaków, wiem, że ta panierka dla nich średnia ale dużo jej nie ma.

Idę się myć i spać bo się głodna zrobiłam ;-).

Do tego już prawie północ a ja nawet spodni po pracy nie zmieniłam - taki dziś miałam dzień.

Za to jak zasnęli zrobiłam wachlarz na jutrzejsze zajęcia dla Krystiana.

A Igi obudził się około 21 z gorączką i płakał bardzo :-(. Dałam mu nurofen i na razie jest ok.
Tak czekam, czy coś się z tego nie rozwinie w nocy, ale chyba na razie się uspokoiło (tfu tfu).
To by nam niespodziankę na urodziny zrobił :-(.

Ignacy - STO LAT!!! grzecznych rodziców i brata, dużo zabawek i fajnych kolegó w klubiku życzy ciocia :-D

Jagoda - a może to zęby? Ignacy ma już piątki?

Wszystkiego naj,naj dla Ignasia.

Majka to najchętniej by jadła biszkopt albo kukurydziane chrupki. No i cyca. Reszta jest beee. No oczywiście zje jakiś jogurcik czy kaszkę ale warzyw nie bardzo. Na szczęście je owoce. Ma uczulenie na pomarańcze jak na razie. Na śniadanie od czasu do czasu zje jajecznice,ale to zależy od jej humoru. Obowiązkowo z pomidorem.

Ignacy spoznione STO Lat :)

Dzieki dziewczyny za pomoc obiadowo posilkowe:) wczoraj byla ryba z ziemniakami i kapusta kiszona, ale niestety zjadl tylko ziemniaki, wypluwal rybe i kapuste! To na koniec dostal kanapke na razowym z szynka ale wyplul i zjadl z serem zoltym w koncu, ale wydaje mi sie ze on nie ma uczulenie na ser zolty bo potym nigdy nic mu nie jest. Napewno ma na sliwki, nektarynki a reszta jeszcze nie wiem.

Sawi witaj z dwOjka juz maluchow:)

Ignacy spoznione STO Lat :)

Dzieki dziewczyny za pomoc obiadowo posilkowe:) wczoraj byla ryba z ziemniakami i kapusta kiszona, ale niestety zjadl tylko ziemniaki, wypluwal rybe i kapuste! To na koniec dostal kanapke na razowym z szynka ale wyplul i zjadl z serem zoltym w koncu, ale wydaje mi sie ze on nie ma uczulenie na ser zolty bo potym nigdy nic mu nie jest. Napewno ma na sliwki, nektarynki a reszta jeszcze nie wiem.

Sawi witaj z dwOjka juz maluchow:)
ale mi smaku zrobiłaś tą rybką i kapustą
moja Emi to z tego dania by zjadła rybe i kapuche..hehehe
lubi bardzo kwasne

reklama
Do góry