reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Ale sie zalamalam ! 7 kg przytylam! A przeciez to dopiero mniejsza polowa ciazy!!! Z Bartkiem w sumie bylo 9 kg!!!! I co ja teraz zrobie! Rano jem dosc duzo ale to dlatego ze mdleje jakos co chwile a niby wyniki krwi sa ok! I co??? Czy to znaczy ze pod koniec ciazy nabije do 25kg! Jejku makabra!!!
Bylismy dzis w Ikei i Bartek zjadl frytki i trzy klopsiki i popil sokiem i po raz pierwszy nie bylo po tym kupy!!!! Kurcze no i o co tu chodzi!?? Powoli podejrzewam gluten. :)
A w Ikei Bartek nam sie zagubil i odnalezlismy go w lozku rozowym pod koldra z butla:)

Iza- 55 cm z moim brzucholem teraz mam - to za duzo na ten kolorowy ladny pouch?
aaa tam co to te 7kg,ja w pierwszej ciaży 20kg przytyłam to teraz twoja kolej...hehehehehe....żartuje oczywiście
w drugiej ciąży przybralam 10kg i już zgubiłam te kilogramy
Maria mam problemy z wysyłaniem sms,napisz mi kiedy zamierzasz do mnie wpaść
my już zdrowe wiec wpadaj kiedy masz czas...byle nie w weekend bo mam szkołe ;)

As no to super,ze Ci sie udalo. A musisz im co jakis czas przynosic jakies zaswiadczenia? Mojej sasiadki corka musiala przynosic im zaswiadczenia lekasrskie co miesiac-tak jakby nagle miala w ciagu sekundy wyzdrowiec i orzeczenie o niepelnosprawnosci mialo minac. Dla mnie to jakis absurd. Przeciez takie otrzeczenia sa chyba nadawane na jakis komisjach a nie u zwyklego lekarza. Nie wiem w takim razie po co do tego osrodka ma przynosic swistek od internisty.

Co do spotkania to ja w przyszlym tyg moge po poludniu

MAJA!!!STO LAT STO LAT !!uśmiechu, zdrówka, i dużo zabawek życzy Gaja i ciocia :-D

ach, zatem jutro spotkanie zdechło zanim się ustaliło :/ mnie wyskoczyła też konsultacja po południu..

As no to super,ze Ci sie udalo. A musisz im co jakis czas przynosic jakies zaswiadczenia? Mojej sasiadki corka musiala przynosic im zaswiadczenia lekasrskie co miesiac-tak jakby nagle miala w ciagu sekundy wyzdrowiec i orzeczenie o niepelnosprawnosci mialo minac. Dla mnie to jakis absurd. Przeciez takie otrzeczenia sa chyba nadawane na jakis komisjach a nie u zwyklego lekarza. Nie wiem w takim razie po co do tego osrodka ma przynosic swistek od internisty.

Co do spotkania to ja w przyszlym tyg moge po poludniu
Zadnych zaświadczeń się nie dostarcza.
Składa się tylko wnioski i wypisuje oświadczenie ,że nie podejmie się żadnej pracy zarobkowej w tym okresie i tyle.;-):-):-)
To jest na tyle przyznane na jak długo jest orzeczenie.
W moim przypadku do końca kwietnia 2013 roku.:tak:;-);-)

MAJA!!!STO LAT STO LAT !!uśmiechu, zdrówka, i dużo zabawek życzy Gaja i ciocia :-D

ach, zatem jutro spotkanie zdechło zanim się ustaliło :/ mnie wyskoczyła też konsultacja po południu..
Dołączam się do życzeń .
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MAI :tak::-):-)

Cześć dziewczyny. Od kilku dni jestem szczęśliwą mieszkanką Warszawy :) Rozpakowana i przeprowadzona już w całości. Od 2 dni zaczęłam też wysyłać CV - ciekawa jestem, kiedy zadzwoni pierwszy telefon - mam nadzieję, ze zadzwoni :confused:
A póki co delektuję się jeszcze lenistwem w domu - gotuję obiadki i robię wielkie prasowanie :)

Czy polecacie Las Kabacki na spacer/zdjęcia? Słyszałam, że jest wspaniały, ale ktoś powiedział mi też, że jest przereklamowany i sząłu tam ni ma.. czy sa tam jakieś ścieżki?

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

reklama
Do góry