reklama
sawi
szczęśliwa żona i mama
aaa tam co to te 7kg,ja w pierwszej ciaży 20kg przytyłam to teraz twoja kolej...hehehehehe....żartuje oczywiścieAle sie zalamalam ! 7 kg przytylam! A przeciez to dopiero mniejsza polowa ciazy!!! Z Bartkiem w sumie bylo 9 kg!!!! I co ja teraz zrobie! Rano jem dosc duzo ale to dlatego ze mdleje jakos co chwile a niby wyniki krwi sa ok! I co??? Czy to znaczy ze pod koniec ciazy nabije do 25kg! Jejku makabra!!!
Bylismy dzis w Ikei i Bartek zjadl frytki i trzy klopsiki i popil sokiem i po raz pierwszy nie bylo po tym kupy!!!! Kurcze no i o co tu chodzi!?? Powoli podejrzewam gluten.
A w Ikei Bartek nam sie zagubil i odnalezlismy go w lozku rozowym pod koldra z butla
Iza- 55 cm z moim brzucholem teraz mam - to za duzo na ten kolorowy ladny pouch?
w drugiej ciąży przybralam 10kg i już zgubiłam te kilogramy
Maria mam problemy z wysyłaniem sms,napisz mi kiedy zamierzasz do mnie wpaść
my już zdrowe wiec wpadaj kiedy masz czas...byle nie w weekend bo mam szkołe
lolkak
Październikowa Mama Mai
As no to super,ze Ci sie udalo. A musisz im co jakis czas przynosic jakies zaswiadczenia? Mojej sasiadki corka musiala przynosic im zaswiadczenia lekasrskie co miesiac-tak jakby nagle miala w ciagu sekundy wyzdrowiec i orzeczenie o niepelnosprawnosci mialo minac. Dla mnie to jakis absurd. Przeciez takie otrzeczenia sa chyba nadawane na jakis komisjach a nie u zwyklego lekarza. Nie wiem w takim razie po co do tego osrodka ma przynosic swistek od internisty.
Co do spotkania to ja w przyszlym tyg moge po poludniu
lolkak
Październikowa Mama Mai
Ja tam moge jutro rano,wiec jak cos jestem chetna
Bardzo dziękuję w imieniu Mai za wszystkie życzenia
Bardzo dziękuję w imieniu Mai za wszystkie życzenia
Zadnych zaświadczeń się nie dostarcza.As no to super,ze Ci sie udalo. A musisz im co jakis czas przynosic jakies zaswiadczenia? Mojej sasiadki corka musiala przynosic im zaswiadczenia lekasrskie co miesiac-tak jakby nagle miala w ciagu sekundy wyzdrowiec i orzeczenie o niepelnosprawnosci mialo minac. Dla mnie to jakis absurd. Przeciez takie otrzeczenia sa chyba nadawane na jakis komisjach a nie u zwyklego lekarza. Nie wiem w takim razie po co do tego osrodka ma przynosic swistek od internisty.
Składa się tylko wnioski i wypisuje oświadczenie ,że nie podejmie się żadnej pracy zarobkowej w tym okresie i tyle.;-):-):-)
To jest na tyle przyznane na jak długo jest orzeczenie.
W moim przypadku do końca kwietnia 2013 roku.;-);-)
Dołączam się do życzeń .MAJA!!!STO LAT STO LAT !!uśmiechu, zdrówka, i dużo zabawek życzy Gaja i ciocia
ach, zatem jutro spotkanie zdechło zanim się ustaliło :/ mnie wyskoczyła też konsultacja po południu..
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MAI :-):-)
lolkak
Październikowa Mama Mai
As dziękujemy bardzo :-a jak Kubuś w szkole?
Ewafoto
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Od kilku dni jestem szczęśliwą mieszkanką Warszawy Rozpakowana i przeprowadzona już w całości. Od 2 dni zaczęłam też wysyłać CV - ciekawa jestem, kiedy zadzwoni pierwszy telefon - mam nadzieję, ze zadzwoni
A póki co delektuję się jeszcze lenistwem w domu - gotuję obiadki i robię wielkie prasowanie
Czy polecacie Las Kabacki na spacer/zdjęcia? Słyszałam, że jest wspaniały, ale ktoś powiedział mi też, że jest przereklamowany i sząłu tam ni ma.. czy sa tam jakieś ścieżki?
Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA
A póki co delektuję się jeszcze lenistwem w domu - gotuję obiadki i robię wielkie prasowanie
Czy polecacie Las Kabacki na spacer/zdjęcia? Słyszałam, że jest wspaniały, ale ktoś powiedział mi też, że jest przereklamowany i sząłu tam ni ma.. czy sa tam jakieś ścieżki?
Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA
AnnaJ007
Jeśli mieszkasz blisko to polecam jak najbardziej, ale raczej w tygodniu bo w weekend(jeśli ładna pogoda) to straszne tłumy są...
Ścieżki są, nawet znaki z kierunkami jakby się ktoś zgubił...
Ścieżki są, nawet znaki z kierunkami jakby się ktoś zgubił...
reklama
Ewafoto
AnnaJ007 - dzięki. Chcę tam zabrać córkę, porobić trochę jesiennych zdjęć, ale chyba faktycznie pojade w tygodniu
Pozdrawiam, Ewa
KONKURS na darmową jesienną sesję zdjęciową
Pozdrawiam, Ewa
KONKURS na darmową jesienną sesję zdjęciową