reklama
Ale sie zalamalam ! 7 kg przytylam! A przeciez to dopiero mniejsza polowa ciazy!!! Z Bartkiem w sumie bylo 9 kg!!!! I co ja teraz zrobie! Rano jem dosc duzo ale to dlatego ze mdleje jakos co chwile a niby wyniki krwi sa ok! I co??? Czy to znaczy ze pod koniec ciazy nabije do 25kg! Jejku makabra!!!
Bylismy dzis w Ikei i Bartek zjadl frytki i trzy klopsiki i popil sokiem i po raz pierwszy nie bylo po tym kupy!!!! Kurcze no i o co tu chodzi!?? Powoli podejrzewam gluten.
A w Ikei Bartek nam sie zagubil i odnalezlismy go w lozku rozowym pod koldra z butla
Iza- 55 cm z moim brzucholem teraz mam - to za duzo na ten kolorowy ladny pouch?
Bylismy dzis w Ikei i Bartek zjadl frytki i trzy klopsiki i popil sokiem i po raz pierwszy nie bylo po tym kupy!!!! Kurcze no i o co tu chodzi!?? Powoli podejrzewam gluten.
A w Ikei Bartek nam sie zagubil i odnalezlismy go w lozku rozowym pod koldra z butla
Iza- 55 cm z moim brzucholem teraz mam - to za duzo na ten kolorowy ladny pouch?
Maria - no to masz pierwszy trop z tą dietą! :-)
A swoją drogą, Gaja po dużym posiłku też często robi kupę, jakby jej się i jedzenie i kupa nie mieściły w brzuszku na raz, hehe
a swoją wagą nie martw się zanadto, zgubisz niedługo :-)
55 cm to nie jest za dużo ;-) to jest bardzo mało! dobrze by było, żeby ktoś Ci pomógł zmierzyć tę samą odległość po plecach..
XS-ki są dla długości 53,5 - 56 cm, więc akurat dla Ciebie ;-) hmm.. a ładny kolorowy to ten?
A swoją drogą, Gaja po dużym posiłku też często robi kupę, jakby jej się i jedzenie i kupa nie mieściły w brzuszku na raz, hehe
a swoją wagą nie martw się zanadto, zgubisz niedługo :-)
55 cm to nie jest za dużo ;-) to jest bardzo mało! dobrze by było, żeby ktoś Ci pomógł zmierzyć tę samą odległość po plecach..
XS-ki są dla długości 53,5 - 56 cm, więc akurat dla Ciebie ;-) hmm.. a ładny kolorowy to ten?
lolkak
Październikowa Mama Mai
Iza musisz mnie chyba na spotkaniu pomierzYć,bo mi wychodzi,że XS będzie za duży
Maria dobrze,że powoli pdadasz na trop. Może już niedługo problemy małego się Skończą.
Macie jakieś przepisy na potrawe z dyni? Bo mam za dużą jak na ilość swoich przepisów :-)
Maria dobrze,że powoli pdadasz na trop. Może już niedługo problemy małego się Skończą.
Macie jakieś przepisy na potrawe z dyni? Bo mam za dużą jak na ilość swoich przepisów :-)
lolkak
Październikowa Mama Mai
Mi pasuje jazdy dzien w tym tygodniu,ale max do 13. Weekend celu.
A co do dyni to obawiam się, że do. Halloween nie dotrwa ;-)
A co do dyni to obawiam się, że do. Halloween nie dotrwa ;-)
reklama
Witam .
Ja tylko na sekundkę bo źle się czuję.
Byłam w OPSie
Od dziś jestem mamą zupełnie nie pracującą i mam tak już na bardzo długi czas.
Dopóki młody będzie miał orzeczenie o niepełnosprawności ,to ja nie pracuję zawodowo tylko z nim i za to mi będą płacić.;-):-):-)
Ja tylko na sekundkę bo źle się czuję.
Byłam w OPSie
Od dziś jestem mamą zupełnie nie pracującą i mam tak już na bardzo długi czas.
Dopóki młody będzie miał orzeczenie o niepełnosprawności ,to ja nie pracuję zawodowo tylko z nim i za to mi będą płacić.;-):-):-)