reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Ale sie zalamalam ! 7 kg przytylam! A przeciez to dopiero mniejsza polowa ciazy!!! Z Bartkiem w sumie bylo 9 kg!!!! I co ja teraz zrobie! Rano jem dosc duzo ale to dlatego ze mdleje jakos co chwile a niby wyniki krwi sa ok! I co??? Czy to znaczy ze pod koniec ciazy nabije do 25kg! Jejku makabra!!!
Bylismy dzis w Ikei i Bartek zjadl frytki i trzy klopsiki i popil sokiem i po raz pierwszy nie bylo po tym kupy!!!! Kurcze no i o co tu chodzi!?? Powoli podejrzewam gluten. :)
A w Ikei Bartek nam sie zagubil i odnalezlismy go w lozku rozowym pod koldra z butla:)

Iza- 55 cm z moim brzucholem teraz mam - to za duzo na ten kolorowy ladny pouch?

Maria - no to masz pierwszy trop z tą dietą! :-)
A swoją drogą, Gaja po dużym posiłku też często robi kupę, jakby jej się i jedzenie i kupa nie mieściły w brzuszku na raz, hehe

a swoją wagą nie martw się zanadto, zgubisz niedługo :-)
55 cm to nie jest za dużo ;-) to jest bardzo mało! dobrze by było, żeby ktoś Ci pomógł zmierzyć tę samą odległość po plecach..
XS-ki są dla długości 53,5 - 56 cm, więc akurat dla Ciebie ;-) hmm.. a ładny kolorowy to ten?

Uff zrobiłam remanent na grupach.
Zostały osoby, które się udzielają na wątku + tym, które się udzielają a nie mają dostępu wysłałam zaproszenie.
Uciekam spać, dobranoc.

Iza musisz mnie chyba na spotkaniu pomierzYć,bo mi wychodzi,że XS będzie za duży :confused::)

Maria dobrze,że powoli pdadasz na trop. Może już niedługo problemy małego się Skończą.

Macie jakieś przepisy na potrawe z dyni? Bo mam za dużą jak na ilość swoich przepisów :-)

reklama
Witam .
Ja tylko na sekundkę bo źle się czuję.
Byłam w OPSie
Od dziś jestem mamą zupełnie nie pracującą i mam tak już na bardzo długi czas.
Dopóki młody będzie miał orzeczenie o niepełnosprawności ,to ja nie pracuję zawodowo tylko z nim i za to mi będą płacić.:tak:;-):-):-)

Do góry