reklama
gratuluje dziewczynki Może ja też kiedyś doczekam się księżniczki.Cześć! Ja w pędzie przyleciałam tylko napisać Wam że byłam na usg połówkowym. Wszystko jest w najlepszym porządku i w normie.
No i wiemy już kim jest nasz pasażer na gapę Będziemy mieli córeczkę Wszyscy zadowoleni, najbardziej ucieszył się Paweł ;-) A Łukasz stwierdził że on chciałby małego braciszka choć do tej pory mówił o dziewczynce ;-) Ach te łobuzy... wolałabym żeby nie liczył na mnie w tym temacie ;-)
A u nas jest pierwszy ząbek. Dziś mam wolne od dzieci. I tak do środy. Są u mojej mamy na wsi. Trochę mi do nich tęskno a nie widzę ich dopiero kilka godz.
dziubasek08
Fanka BB :)
Witam nowe dziewczyny na forum
As, ja jestem w zoo przynajmniej raz w tygodniu ostatnio może kiedyś się tam spotkamy.
Iza, fajnie, że czujesz tak swoje zajęcie! Pozytywnie zazdroszczę a jak godzisz pracę i zajmowanie sie Gają?
Co do planów wakacyjnych to w sierpniu jedziemy na tydzień do Jastarni
Peperka, zazdroszczw lotu do Stanów, szczególnie, że znowu sezon wyprzedażowy obstawisz
Ile trwa Oliwiera drzemka?
Filipek mi sie uregulował...spi 2 razy dziennie, musze sie przestawic bo teraz wiecej juz opieki i zabawy potrzebuje
As, ja jestem w zoo przynajmniej raz w tygodniu ostatnio może kiedyś się tam spotkamy.
Iza, fajnie, że czujesz tak swoje zajęcie! Pozytywnie zazdroszczę a jak godzisz pracę i zajmowanie sie Gają?
Co do planów wakacyjnych to w sierpniu jedziemy na tydzień do Jastarni
Peperka, zazdroszczw lotu do Stanów, szczególnie, że znowu sezon wyprzedażowy obstawisz
Ile trwa Oliwiera drzemka?
Filipek mi sie uregulował...spi 2 razy dziennie, musze sie przestawic bo teraz wiecej juz opieki i zabawy potrzebuje
dziubasek - :-) godze wszystko z dużym wysiłkiem, ale da się, bo też mój mąż przykłada do sprawy duży wysiłek. Konsultacje i spotkania warsztatowe umawiam na popołudnia i weekendy, jak wróci niania z urlopu, będę mogła cały dzień obstawić.. no a nad sklepem pracuję w nocy, dlatego on prawie jest, ale nie działa jeszcze.. sprzedaję z niego bez witryny myślę, że na całego rusze z końcem lipca, może z początkiem sierpnia..
Moja niania tylko do końća sierpnia, coraz szerzej się rozglądam.. Jagoda - jak u Ciebie z poszukiwaniami?
My wybywamy w poniedziałek, dwa tygodnie nas nie będzie, martwi mnie pakowanie, które mnie niedługo czeka, oddzielnie starszaki, a oddzielnie my.
Moja niania tylko do końća sierpnia, coraz szerzej się rozglądam.. Jagoda - jak u Ciebie z poszukiwaniami?
My wybywamy w poniedziałek, dwa tygodnie nas nie będzie, martwi mnie pakowanie, które mnie niedługo czeka, oddzielnie starszaki, a oddzielnie my.
peperka
dziubasek: tez sie ciesze ze lecimy, szczegolnie ze musze kilka zakupow dla siebie zrobic Jednak tyle godzin w samolocie moze okazac sie ciezkie do zniesienia dla Oliwiera, a do tego powrot bedzie w nocy. No i zmiana czasu :/ Ale poki co musze nowy paszport malemu zrobic, bo poprzedni juz sie konczy, a tomek jeszcze wize odnowic i dopiero bedziemy bilety kupowac. A Oliwier teraz wstaje 6.30-7 i potem spi od 10.30 gdzies do 13-13.30, a potem o 19 go kladziemy (chociaz nie zawsze chce spac :-) )
Jagoda: daj znac jak meitai przyjdzie
Jagoda: daj znac jak meitai przyjdzie
J@god@
IV-V 2005, X 2009
peperka nie wiem czy nie przyszło ale zapomnieliśmy na pocztę iść, bo coś do mnie było. Spytam męża czy był na poczcie, bo ja w piątek zapomniałam a dostaliśmy awizo.
izabk moje poszukiwania chwilowo w zawieszeniu, bo na tydzień wyjechałam z chłopakami na wieś. Ale też moja faworytka coś się nie odzywa. Próbowałam się do niej dodzwonić w zeszłym tygodniu i też mi się nie udało.
Ale w razie czego mam 9 zgłoszeń, tylko nie wiem czy wszystkich poumawiam na spotkania w przyszłym tygodniu, bo będę mieć dodatkowe dzieci i będziemy zwiedzać.
Po za tym trochę się boję, że teraz sobie nianię znajdę a przez miesiąc się rozmyśli i będę musiała od nowa szukać. Najlepiej chyba od razu znaleźć i zacząć adaptację.
izabk moje poszukiwania chwilowo w zawieszeniu, bo na tydzień wyjechałam z chłopakami na wieś. Ale też moja faworytka coś się nie odzywa. Próbowałam się do niej dodzwonić w zeszłym tygodniu i też mi się nie udało.
Ale w razie czego mam 9 zgłoszeń, tylko nie wiem czy wszystkich poumawiam na spotkania w przyszłym tygodniu, bo będę mieć dodatkowe dzieci i będziemy zwiedzać.
Po za tym trochę się boję, że teraz sobie nianię znajdę a przez miesiąc się rozmyśli i będę musiała od nowa szukać. Najlepiej chyba od razu znaleźć i zacząć adaptację.
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Hej kochane, wrocilam z wojazy, ale bylo wrazen i miejsc odwiedzonych - - teraz z niecierpliwoscia czekamy na dalsza czesc, poki co 2 tygodnie jestem na miejscu z Jula, a starszaki w rozjazdach. Moge wiec (i to bardzo chetnie) spotkac sie chetnymi, dziubasku - dasz znac smsem kiedy???
Wszystkim na walizkach - spokojnej podrozy i slonca i wypoczynku, moje wakacyjne fotki - pare na blogu wiecej ew. na picasie, jak juz obrobie.
Iza fajnie ze sie odnajdujesz i realizujesz, i oby tak dalej,
peperka ... Stany - oj, to marzenie mojego m.
Asia - ale fajnie ze dziewuszka, parka podwojna to po prostu pasowalo trzymaj sie i uwazaj na siebie
Wszystkim na walizkach - spokojnej podrozy i slonca i wypoczynku, moje wakacyjne fotki - pare na blogu wiecej ew. na picasie, jak juz obrobie.
Iza fajnie ze sie odnajdujesz i realizujesz, i oby tak dalej,
peperka ... Stany - oj, to marzenie mojego m.
Asia - ale fajnie ze dziewuszka, parka podwojna to po prostu pasowalo trzymaj sie i uwazaj na siebie
peperka
Patewka: sama bym chetnie bardziej pozwiedzala stany, ale jako ze wszedzie tam daleko to poki Oliwier jest maly nie ma szans (marzy mi sie drugie wybrzeze, ale tam sie leci z ny prawie tyle co z warszawy do ny). a tak to siedzimy przewaznie w NY - tym razem moze pogoda bedzie lepsza, bo ostatnio polowe pobytu padalo, i uda nam sie zwiedzic jakies bardziej dziecinne miejsca np Bronx Zoo - podobno jest gigantyczne.
Iza: Stopi juz w warszawie, dzis bylysmy na spacerze
Nie wiecie czy w Smyku sa jakies wyprzedaze? mam karte prezentowa i bym cos moze kupila
A z innej beczki - czy ktora z was zbierala z danonkow zwierzaki puzlaki i ma ktores podwojne i moze chce sie wymienic? brakuje mi pare literek
Iza: Stopi juz w warszawie, dzis bylysmy na spacerze
Nie wiecie czy w Smyku sa jakies wyprzedaze? mam karte prezentowa i bym cos moze kupila
A z innej beczki - czy ktora z was zbierala z danonkow zwierzaki puzlaki i ma ktores podwojne i moze chce sie wymienic? brakuje mi pare literek
reklama
Peperka też ci zazdroszcze tych stanów. to też marzenie mojego M. a w NY masz jakis w miarę znośny cenowo hotel? bo ja słyszałam że tam ceny za hotel z kosmosu. I wizę maluszki też muszą mieć?
Dziubasek- ja w pierwszym tygodniu sierpnia będę w Jastarni - a ty ?
Iza - najważniejsze to pracować z pasją - super że coś takiego znalazłaś.
Dziubasek- ja w pierwszym tygodniu sierpnia będę w Jastarni - a ty ?
Iza - najważniejsze to pracować z pasją - super że coś takiego znalazłaś.