reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Jagoda - rozumiem cię, ale ja po po prostu nie znalazłam tańszej. A moja znajoma wzięła ukrainkę co bierze od niej 22zł za godzinę - no to jest dopiero chore!!! i inna moja koleżanka z Gorzowa do bliźniaków znalazła za 10 zł - ale to już nie wawa. co mnie wkurza, bo cholera już w całej polsce się zarabia podobnie jak w wawie a jednak wszędzie usługi i sklepy są tańsze niż w warszawie!
Iza - ja to lubię się martwić na zapas :)

reklama
IzaBK będę miała na uwadze. Dziś ze spotkania z nianią nic nie wyszło, bo pogoda pod psem. A ja mam milion rzeczy do uprania, bo mąż przywiózł ze wsi większą rozmiarówkę dla Ignaśka. Ale będę organizować spotkania z tymi co lepiej rokującymi.

W tej chwili mam 3 fajne do sprawdzenia i jedną fajną ofertę z Otrębus, tylko ja nie jeżdżę samochodem :-(.

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny, można się dołączyć? Jestem z falenicy, gmina wawer, chętnie bym poznała mamusie z mojej strony, czy są tu może takie? pozdrawiam serdecznie

Cześć dziewczyny
Wybieram się na kilka dni do Warszawy z dzieckiem.
Czy możecie polecić mi miejsca, które warto odwiedzić z dwulatką? No i gdzie warto zatrzymać się na niedrogi obiad?
będę wdzięczna za informacje.

Zylcia- ja wiele nie pomoge bo chociaz mieszkam w warszawie to nie wiem za bardzo gdzie sie wybrac. Chyba ze do zoo i na plac zabaw np na pl. Wilsona a obok jest knajpa dla dzieci ale baaardzo drogo. Na starym miescie jest nowa wielkie fontanna a po drugiej stronie starego miasta jest knajpa kampania piwna gdzie mozna tanio zjesc olbrzymie dania.nowe muzeum kopernika jest super dla dzieci ale nie wiem czy cos jest dla 2- latki.

Hej dziewczyny,

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie? Przepraszam za nieobecność,ale miałam problemy zdrowotne i u Mai i u siebie.

Widzę,że temat opiekunek. Jakby co to ja się od sierpnia mogę zająć waszymi dziećmi ;-) Tez jestem na niania.pl

Zylcia może Starówka, albo Powsin?

Cześć! Ja w pędzie przyleciałam tylko napisać Wam że byłam na usg połówkowym. Wszystko jest w najlepszym porządku i w normie.
No i wiemy już kim jest nasz pasażer na gapę :-D Będziemy mieli córeczkę :-D Wszyscy zadowoleni, najbardziej ucieszył się Paweł ;-) A Łukasz stwierdził że on chciałby małego braciszka :-D choć do tej pory mówił o dziewczynce ;-) Ach te łobuzy... wolałabym żeby nie liczył na mnie w tym temacie ;-)

reklama
Do góry