reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Jagoda - rozumiem cię, ale ja po po prostu nie znalazłam tańszej. A moja znajoma wzięła ukrainkę co bierze od niej 22zł za godzinę - no to jest dopiero chore!!! i inna moja koleżanka z Gorzowa do bliźniaków znalazła za 10 zł - ale to już nie wawa. co mnie wkurza, bo cholera już w całej polsce się zarabia podobnie jak w wawie a jednak wszędzie usługi i sklepy są tańsze niż w warszawie!
Iza - ja to lubię się martwić na zapas :)

reklama
IzaBK będę miała na uwadze. Dziś ze spotkania z nianią nic nie wyszło, bo pogoda pod psem. A ja mam milion rzeczy do uprania, bo mąż przywiózł ze wsi większą rozmiarówkę dla Ignaśka. Ale będę organizować spotkania z tymi co lepiej rokującymi.

W tej chwili mam 3 fajne do sprawdzenia i jedną fajną ofertę z Otrębus, tylko ja nie jeżdżę samochodem :-(.

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny, można się dołączyć? Jestem z falenicy, gmina wawer, chętnie bym poznała mamusie z mojej strony, czy są tu może takie? pozdrawiam serdecznie

Cześć dziewczyny
Wybieram się na kilka dni do Warszawy z dzieckiem.
Czy możecie polecić mi miejsca, które warto odwiedzić z dwulatką? No i gdzie warto zatrzymać się na niedrogi obiad?
będę wdzięczna za informacje.

Zylcia- ja wiele nie pomoge bo chociaz mieszkam w warszawie to nie wiem za bardzo gdzie sie wybrac. Chyba ze do zoo i na plac zabaw np na pl. Wilsona a obok jest knajpa dla dzieci ale baaardzo drogo. Na starym miescie jest nowa wielkie fontanna a po drugiej stronie starego miasta jest knajpa kampania piwna gdzie mozna tanio zjesc olbrzymie dania.nowe muzeum kopernika jest super dla dzieci ale nie wiem czy cos jest dla 2- latki.

Hej dziewczyny,

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie? Przepraszam za nieobecność,ale miałam problemy zdrowotne i u Mai i u siebie.

Widzę,że temat opiekunek. Jakby co to ja się od sierpnia mogę zająć waszymi dziećmi ;-) Tez jestem na niania.pl

Zylcia może Starówka, albo Powsin?

Cześć! Ja w pędzie przyleciałam tylko napisać Wam że byłam na usg połówkowym. Wszystko jest w najlepszym porządku i w normie.
No i wiemy już kim jest nasz pasażer na gapę :-D Będziemy mieli córeczkę :-D Wszyscy zadowoleni, najbardziej ucieszył się Paweł ;-) A Łukasz stwierdził że on chciałby małego braciszka :-D choć do tej pory mówił o dziewczynce ;-) Ach te łobuzy... wolałabym żeby nie liczył na mnie w tym temacie ;-)

reklama
Do góry