reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

A moje dzieci to śpiochy. Śpią ile można maksymalnie. Maciek ma 4 lata a jak w dzień nie połozy się na 2-3 godz spać to jest straszna maruda. A Bartek kładzie się o 19 spać, wstaje o 6 rano i ma 3 drzemki w dzień po 1,5 h.

Uważam, że odpieluchowanie to sprawa indywidualna. Wiec nie ma co porównywać z innymi dziećmi.

reklama
nie chodził do przedszkola zapieluchowany, ale nie wiem, czy by go przyjęli, bo nawet nie składałam podania z braku wiary w przyjecie. ;)

IzaBK i wszystko jasne. Krystian miał rok i 8 miesięcy jak zaczął kupę sygnalizować. Siusiu około 2 lat. Odpieluchowanie zajęło kilka dni.
Ale ze mną odpieluchowywała mama dziewczynki z listopada i też się jej udało :tak: a jej mała nic nie sygnalizowała na początku.
Obie przyjęłyśmy tę samą metodę zdjąć majteczki i zachęcać do korzystania z nocnika.

Znalazłam, że plac zabaw na moim osiedlu bierze udział w konkursie Nivea na modernizację. Zajmuje w tej chwili niezbyt zaszczytne 490 miejsce a dofinansowane będzie pierwsze 100 placów.
Plac ten w chwili obecnej prezentuje się chyba najgorzej ze wszystkich okolicznych placów zabaw i takie dofinansowanie naprawdę by mu się przydało.
Proszę o głos, każdy się liczy. Można oddać tylko jeden dziennie za to można je oddawać codziennie do 31.07.
Niestety trzeba się zarejestrować za pierwszym razem, żeby oddać głos i to chwilkę trwa.
To jest link do głosowania:
Nivea

a gdzie tak widzisz? i na stronie głównej i w regulaminie stoi, że do 31.10. ;)

edit - pewnie masz na myśli pierwszy etap ..

Ostatnia edycja:
Zastanawiam się nad rozklejeniem wiadomości o konkursie po osiedlu, myślisz, że to by zwiększyło ilość głosujących?? Bo na razie to lipa jest.

Iza- Bartek musi isc do przedszkola bo ja pracuje, ale wstepnie przestalam go meczyc nocnikiem. Jagoda- ja bym rozwiesila- w zyciu nie slyszalam o takich konkursach i bym nie wiedziala. A chetnie oddam glos.

reklama
Do góry