reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

A moje dzieci to śpiochy. Śpią ile można maksymalnie. Maciek ma 4 lata a jak w dzień nie połozy się na 2-3 godz spać to jest straszna maruda. A Bartek kładzie się o 19 spać, wstaje o 6 rano i ma 3 drzemki w dzień po 1,5 h.

Uważam, że odpieluchowanie to sprawa indywidualna. Wiec nie ma co porównywać z innymi dziećmi.

reklama
nie chodził do przedszkola zapieluchowany, ale nie wiem, czy by go przyjęli, bo nawet nie składałam podania z braku wiary w przyjecie. ;)

IzaBK i wszystko jasne. Krystian miał rok i 8 miesięcy jak zaczął kupę sygnalizować. Siusiu około 2 lat. Odpieluchowanie zajęło kilka dni.
Ale ze mną odpieluchowywała mama dziewczynki z listopada i też się jej udało :tak: a jej mała nic nie sygnalizowała na początku.
Obie przyjęłyśmy tę samą metodę zdjąć majteczki i zachęcać do korzystania z nocnika.

Znalazłam, że plac zabaw na moim osiedlu bierze udział w konkursie Nivea na modernizację. Zajmuje w tej chwili niezbyt zaszczytne 490 miejsce a dofinansowane będzie pierwsze 100 placów.
Plac ten w chwili obecnej prezentuje się chyba najgorzej ze wszystkich okolicznych placów zabaw i takie dofinansowanie naprawdę by mu się przydało.
Proszę o głos, każdy się liczy. Można oddać tylko jeden dziennie za to można je oddawać codziennie do 31.07.
Niestety trzeba się zarejestrować za pierwszym razem, żeby oddać głos i to chwilkę trwa.
To jest link do głosowania:
Nivea

a gdzie tak widzisz? i na stronie głównej i w regulaminie stoi, że do 31.10. ;)

edit - pewnie masz na myśli pierwszy etap ..

Ostatnia edycja:
Zastanawiam się nad rozklejeniem wiadomości o konkursie po osiedlu, myślisz, że to by zwiększyło ilość głosujących?? Bo na razie to lipa jest.

Iza- Bartek musi isc do przedszkola bo ja pracuje, ale wstepnie przestalam go meczyc nocnikiem. Jagoda- ja bym rozwiesila- w zyciu nie slyszalam o takich konkursach i bym nie wiedziala. A chetnie oddam glos.

reklama
Do góry