reklama
Joanna, my w sobote jedziemy nareszcie na tydzień na urlop, więc nas nie będzie, ale jak wrocimy, to musimy sie spotkac koniecznie na zielonej trawce w parku kolo Kościola. Ja mieszkam praktycznie na przeciwko Koscioła prawie, w tym zielonym bloku najbliżej stacji metra. A spacerować możemy tak od ok 17, bo ok 16.30 wracam z pracy (na razie, bo jak nam Agata pójdzie do żłobka, to sie pewnie wszystko poprzestawia). Na priva wysle Ci moje namiary. Pozdrawiamy mocno!
nikita000
AGATKA
CZESC mamuski
wczoraj zesmy wrocili z mazur
pogoda troche srednia byla ale dalo sie przezyc
wczoraj zesmy wrocili z mazur
pogoda troche srednia byla ale dalo sie przezyc
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Witam wszystkie mamuśki! Paula i Hanka - hejka!
JoannaMK - wzajemnie! ;D
Oczywiscie ze sie odezwę! Szkoda tylko że nie mieszkacie blizej ...(h)anka pisze:Karinko, Ty tez koniecznie daj nam znać, jak będzieszz na Ursynowie!
JoannaMK - wzajemnie! ;D
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
To wtakim razie czekamy jak wroci (h)anka i na spacerku sie spotkamyKarinaNieZie pisze:Witam wszystkie mamuśki! Paula i Hanka - hejka!
Oczywiscie ze sie odezwę! Szkoda tylko że nie mieszkacie blizej ...(h)anka pisze:Karinko, Ty tez koniecznie daj nam znać, jak będzieszz na Ursynowie!
JoannaMK - wzajemnie! ;D
reklama
HEYKA MAMUSIE Z URSYNOWA
JESTEM NA FORUM OD NIEDAWNA I W WAWIE MIESZKAM OD MAJA ALE Z PRZERWAMI NA WYPADY DO NASZEGO SOPOTU.W WARSZAWCE BEDE OD WRZESNIA WIEC CHETNIE DOLACZE DO WAS NA SPACERKI.MIESZKAMY W ZASADZIE NA KABATACH I NAJCZESCIEJ JESTEM NA PLACU ZABAW KOLO RYNECZKU,MOZE KTORAS TEZ MIESZKA W OKOLICY STRYJENSKICH?DO LASKU KABACKIEGO JESZCZE NIE DOSZLAMALE CHYBA WARTO.MOJA CORCIA MA ROK I 8 MCY I UWIELBIA DZIECIPOZDRAWIAM WSZYSTKIE URSYNOWECZKI I NIE TYLKO
JESTEM NA FORUM OD NIEDAWNA I W WAWIE MIESZKAM OD MAJA ALE Z PRZERWAMI NA WYPADY DO NASZEGO SOPOTU.W WARSZAWCE BEDE OD WRZESNIA WIEC CHETNIE DOLACZE DO WAS NA SPACERKI.MIESZKAMY W ZASADZIE NA KABATACH I NAJCZESCIEJ JESTEM NA PLACU ZABAW KOLO RYNECZKU,MOZE KTORAS TEZ MIESZKA W OKOLICY STRYJENSKICH?DO LASKU KABACKIEGO JESZCZE NIE DOSZLAMALE CHYBA WARTO.MOJA CORCIA MA ROK I 8 MCY I UWIELBIA DZIECIPOZDRAWIAM WSZYSTKIE URSYNOWECZKI I NIE TYLKO