reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Karina, mój Cwaniak jest mały i kudłaty (wielkości dużego jamnika) w kolorach czarno - brązowym z długą kudłatą kitą.

Ewa, Bielany są super. Tam się wychowałam i tam jest moje serce. :)

No w koncu jakis ruch sie zaczal w tym watku ;)
A jest ktos z mokotowa/ochoty? ja mieszkam na granicy - oficjalnie mokotow :)

nikita000 pisze:
Priscilla a dokladnie gdzie bo ja mmieszkam przy samych basenach warszawianki takie 12 pietrowe bloki to ten najblizej
Ale wspomnienie!!!! ::) Ja tam mieszkałama od urodzenia do szóstego roku życia! Mój blok był na przeciw szkoły(na Żywnego) - niestety nie pamiętam jaka to była, ale jakaś starsza młodzież sie tam przy niej zawsze kręciła.

Magdalenka pisze:
nikita000 pisze:
Priscilla a dokladnie gdzie bo ja mmieszkam przy samych basenach warszawianki takie 12 pietrowe bloki to ten najblizej
Ale wspomnienie!!!! ::) Ja tam mieszkałama od urodzenia do szóstego roku życia! Mój blok był na przeciw szkoły(na Żywnego) - niestety nie pamiętam jaka to była, ale jakaś starsza młodzież sie tam przy niej zawsze kręciła.

Technikum energeyczne :D
teraz tez jest tam liceum
ja za to mam widok na administracje tam byla kiedys swietlica :D

A ja mieszkam na Woli ale tej bliżej Ochoty bo tylko 2 przystanki od Dworca Zachodneigo. :) Może kiedyś uda nam sie spotkać?
Miłego dnia

reklama
Jest tutaj jeszcze jakas mamusia z Brodna..oczywiscie chodzi mi o Warszawe.Czekam moze sie doczekam..kto wie...hmmm

Do góry