reklama
nikita000
AGATKA
Priscilla a dokladnie gdzie bo ja mmieszkam przy samych basenach warszawianki takie 12 pietrowe bloki to ten najblizej
Magdalenka
Fan(ka)
Ale wspomnienie!!!! : Ja tam mieszkałama od urodzenia do szóstego roku życia! Mój blok był na przeciw szkoły(na Żywnego) - niestety nie pamiętam jaka to była, ale jakaś starsza młodzież sie tam przy niej zawsze kręciła.nikita000 pisze:Priscilla a dokladnie gdzie bo ja mmieszkam przy samych basenach warszawianki takie 12 pietrowe bloki to ten najblizej
nikita000
AGATKA
Magdalenka pisze:Ale wspomnienie!!!! : Ja tam mieszkałama od urodzenia do szóstego roku życia! Mój blok był na przeciw szkoły(na Żywnego) - niestety nie pamiętam jaka to była, ale jakaś starsza młodzież sie tam przy niej zawsze kręciła.nikita000 pisze:Priscilla a dokladnie gdzie bo ja mmieszkam przy samych basenach warszawianki takie 12 pietrowe bloki to ten najblizej
Technikum energeyczne
teraz tez jest tam liceum
ja za to mam widok na administracje tam byla kiedys swietlica
nikita000
AGATKA
Moz ekiedys w koncu sie dogadamy
dzis slyszalam ze taka pogoda ma sie utzrymac do pazdzierniak to juz chyba lekka przesada
dzis slyszalam ze taka pogoda ma sie utzrymac do pazdzierniak to juz chyba lekka przesada
reklama