reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Iza byłam wczoraj na rekonesansie w faktory i nie było żadnych 17... Teraz póki co, emel ma najmniejsze buciki.
AAA, w bc oglądałam jedne 17, ale kosztowały prawie 200 i jak dla mnie słabe były, bo podeszwa była z takiej wylanej gumy, wyglądały jak dla lalki :-p

reklama
Moja chodzila w 16-17 na miekkiej podeszwie, bo nie moglam innych znalezc...ale i tak byly za szerokie... a widze, ze 17 sa na twardej.. (choc nie jestem pewna... czy pierwsze butki , w ktorych zdarla podeszwy - dziury na wylot, czy to nie byly 15)

Ostatnia edycja:
nie było wczoraj :) i w ogóle, tragiczne były te buty w bacie. Takie twarde i ciężkie. Oglądałam w zeszłym roku i całkiem inna jakoś była. Niestety, popsuli się :-(
A w ogóle, przed chwilą się okazało, że emel z częstochowy jest. Ja też :-D Jak pojadę do mamy, to może uda mi się kupić u producenta :tak:

Dziewczyny z PRUSZKOWA powiedzcie mi czy szpital w Pruszkowie jest ok do rodzenia.. jak ma sie cesarke.. chodzi mi glownie o to czy oddzial noworodkowy jest ok.

TWEENIE
wiesz co ja fanka jakos butow BARTEK nie jesetm, bo mi sie poprostu nie podobaja... ale kolezanka podrzucila na forum link do obecnej kolekcji i ku mojemu zdziwieniu maja ladne i praktyczne buciki dla dziewczynek (przynajmniej ta kolekcja im wyszla)

mnie się clarksy podobają, ale nie wiem, czy na początek to dobre buty są

a ktory model?? p.s. jak baletki i w maire maja sztywny zapietek i zginajaca sie podeszwe pod paluszkami to ok.. moze nie do konca beda takie jak powinny byc, ale moja tez w baletkach smigala... i to tak jak pisalam na poczatku na miekkiej podeszwie.... mysle,ze wazniesze jest aby porzadne buty mialy dzieci , ktore juz wiecej i dluzej chodza..biegaja itd..

jeszcze nie mam konkretnego modelu upatrzonego, ogólnie bardzo mi się podobają te buciki :tak:
Mój pieron od dwóch tygodni ostro ćwiczy stanie, od wczoraj próbuje trzymać się tylko jedną ręką.
Nie mogę się na krok ruszyć, bo zaraz syrena idzie za mną i się wspina. Chętnie bym jej strzeliła jakiś używany stolik edukacyjny, albo jumpera - których jestem przeciwniczką :nerd:
Robienie obiadu to masakra, bo ukroję kawałek mięsa lub obiorę ćwiartkę warzywa, a muszę się odrywać i pannę od siebie odklejać i z kuchni wynosić.

reklama
to samo chciałam napisać :p

a porodu nie wywoływali bo USG mówiło, że jeszcze nie czas. Wysłali mnie do szpitala i mieli wywołać. Przychodzi rano lekarz i pyta się jak się czuje. A ja ze brzuch mnie boli. To on na to, ze nie wywołujemy bo pewnie sama dziś urodzę. I tak cały dzień mnie bolało podbrzusze i brak rozwarcia. Ale jak o 22 dostałam bóli i mnie zbadali to od razu na porodówkę i z 10 min później Maciek wyskoczył. Tak mu się nagle zaczęło śpieszyć.

Ostatnia edycja:
Do góry