reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Moja siorka dzis urodzila w koncu... dziewczynke oczywiscie :-) Jak caly czas chciala cesarke i na poczatku 8msc zdecydowala sie na porod SN, to przenosila ciaze, wody odeszly.. pojechala rodzic i tak sie skonczylo CC...

A ja wystroilam mala i chcailam jej zrobic zdejcia nad brzegiem morza.. tak ,zeby stala po kostkiw wodzie.. robie foty.. a ona dalej w morze wbiega... fale przyszly wieksze, przewrocily ja w koncu, kilka razy nakryly ... ja biegne do niej.. a ta sie cieszy i mowi: "mama auto" i pokazuje pacem na samochodzik, ktory jej wypadl z reki i fale zabieraja... Wyciagnelam ja cala mokra... i wracamy do hotelu na piechotke.. a ta zadowolona , mokra i cala w piachu smieje sie do turystow i wita sie "hi" ...

PEPERKA mysle, ze na lotnicku jak bedzie ktos czepliwy... to nie puszcza Cie z wozkiem powyzej 6kg.. a tak to idz smialo :-) ja sie smialam,ze jak podeszlam do stosika Air Berlin to jak rumunka wygladalam tyle bagazu... ale spokojnie lozeczko, duzy fotelik i 20kg badazu + wozek moglam wziac... tylko ja w torbrach mialam po 25kg i 23kg, + 12kg podrecznego dlatego musialam troche z nich wyjasc i zrobic drugi bagaz podreczny... bo inaczej kazali mi placic za te 15kg nadbagazu (6kg podrecznego mozna bylo wziac) zrobilam drugi bagaz podreczny, czesc rzeczy wladowalam w koszyk - siatke ten co mam powieszony na wozku i jakos poszlo...
na allegro wystaw te ciuszki

K8sad sto lat!! dla Maciusia (p.s. Macius to moje ulubione imie dla chlopca..)

stopi: moja parasolka wazy 8.3 kg, do usa nie bylo problemu i szczerze to nie zamierzam sie przejmowac - jak beda sie czepiac to bedzie awantura. a te ubranka na 56 to raz wystawialam za 5 zl, ale chetnych nie bylo wiec wole oddac niz sie bawic w wystawianie. Lena lubi ekstremalne zabawy :)

bylam w arkadii kupic stroj kapielowy. oczywiscie jak zaczelam przymierzac to maly wrzask na caly sklep i ryk i tylko na rece.. ale udalo sie jakos i kupilam. cena poczatkowa 579 zl (kto by tyle dal za stroj?!?!!?) - przecenione na 99 :D

Stopi gratulacje dla siostry :-)

Peperka ile?:szok: Może im się źle wbiła cena na metce :-D Ten strój to chyba z diamentów masz :-D

Ja nie wiem czy dojadę do tego Zoo.:dry:Nikt mnie nie podrzuci, a wycieczka komunikacją miejską to bite 2 godziny. Nie wiem czy Majka mi tyle wytrzyma:sorry2: A na którą godzinę w końcu?

Stopi ja dałam je synowi bo mi się kojarzy z ludźmi sukcesu ale nie wiem dlaczego.
peperka ja tez bym chciała taka przecenę na wszystko!! Zwłaszcza na rzeczy dla dzieci. Pampersy, ubrania, buty itp.
lolak bierzesz w pełnej rozdzielczości. Ja chce ale tylko parę bo na niektórych straszę ludzi.

Ostatnia edycja:
ta cena to normalna. patrzylam w necie inne kostiumy tej firmy (Magistral) i wszystkie takie drogie ;)

Stopi: a wlasnie sie mialam o Goske pytac :) przekaz jej gratulacje!

lolkak: mysle ze bedziemy sie roznie zbierac, glownie miedzy 10 a 11

lolkak a skąd dokładnie dojechać musisz? Może nie będzie tak źle :-).
Ostatnio zauważyłam, że na Śródmieściu robią windę :-). Na jutrzejszy wyjazd raczej nie zdążą ale cieszę się, że wreszcie ktoś pomyślał i jak widać można :-).
Jeszcze jakby w Pruszkowie na to samo wpadli to byłoby super.

Dziewczyny a gdzie dokładnie się spotkamy?
AsiaKC ja chyba nie mam do Ciebie namiarów, a chyba będziemy obie najwcześniej, masz mój numer?

Ja jutro nie będę musiała się spieszyć, starszy siedzi od tygodnia u cioci a mąż jedzie na szkolenie i obiad tylko dla mnie i Ignaśka to sobie poradzimy :-).

reklama
Do góry