reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

PEPERKA jeszcze troche i bedziesz w Hiszpanii... Ty na tydzien lecisz tak??

IZA oj duzy, duzy rynek jest.. ale trzeba tez uwazac, bo duzo jest kiepskich pieluszek.. albo ceny przesadne... na pewno nie warto kupowac wiekszej ilosci na raz, tylko po jednej z roznych firm i sobie dobrac.. Ja mam kilka kolezanek, ktore sie zrazily do pieluch bardzo szybko... przez to,ze najwiekszym minusem wiekszosci pieluszke jest to,ze przeciekaja... przy lezacych dzieciach jest latwiej, przy chodzacych pieluszka musi juz byc dobrze dobrana. Jak Lenie jakies nie pasowaly to je zdejmowala - latwo sie odpinaja :-) A Ty juz jakies zamowilas???

reklama
PEPERKA warto Kadyks zobaczyc.. jest uroczy... ale kawalek macie do niego, wiec nie wiem czy Wam sie oplaca jechac tam... wiec pewnie malberia, taryfa - koniecznie!!! klimat czadzik :-), Giblartar... p.s. tam na taka gore sie wchodzi.. zwiedza park, jaskinie.. malpa mi tam skoczyla na glowe i nasrala na plecy hehehe mam pamiatkowe zdjecie :-) Dowiedz sie jak w czarterze macie z bagazem dla dziecka i waga wozka... bo zaostrzyly sie przepisy.. niektore linie sprawdzaja czy wozek parasolka wazy nie wiecej niz 6kg ... jesli wiecej to trzeba go na badaz nadac... poglupieli :-) a p.s. dobre wiesci w Hiszpanii nie ma Pampersow, ale za to sa DODOT i to sa wlasnie orginalne pampersy .. ten sam zapach, kroj itd.. tylko ina szata graficzna i chyba taniej wychodza...za to huggiesy premium maja sliczne , cienkie i inny kroj niz te nasze (bez tego fragmentuco musialas wycinac ) i maja rzepy jak pampki-elastyczne... ja nie wiem czemu u nas ze wszystkim zawsze najgorszy szit daja...

na tydzien to juz wezme pampki z domu, az tak wiele to oliwier nie zuzywa ;) jesc je normalne jedzenie wiec sloikow nie biore, moze tylko jakies desery z mlekiem w sloiku. a bagazu oliwier swojego nie ma, ale wozek to chyba bez problemu? zadzwonie jeszcze sie dopytam. a zwiedzac to pewnie malaga, ronda, sewilla, gibraltar i cordoba bo wiecej nie damy rady z malym :) ale to tez na miejscu zobaczymy jakies beda ceny wynajmu samochodu itp

Haah ja też :-) Zaliczyłyśmy sesję, na konsultacji chustowych niestety już nie:-(
my też zaliczyliśmy :)

Ja odpadam z ZOO. Muszę wreszcie nanieść poprawki na moją pracę i się obronić. Jakiś tytuł przed nazwiskiem by się przydał. :)
A powiedzcie jak te pieluszki spisują się na dziecku raczkującym?
Dziś mój starszy kończy 4 lata!!!! Jak to szybko minęło.

wiem jak rok szybko minal, wiec 4 pewnie tez blyskawicznie ;) wszystkiego najlepszego!

ja pierdziele, gdzies pietro wyzej czy dwa robia remont juz od 3 miesiecy i srednio co 2 dni wierca cos. mozna zglupiec.
znacie moze jakas przyszla mame co potrzebowala by ubranek dla dziewczynki? mam kilka sztuk na 56 (kupily mi sie w zestawie na allegro) i nie mam co z nimi zrobic. oddam za darmo.

Asia: jaki rozmiar dominika nosi?

wiem jak rok szybko minal, wiec 4 pewnie tez blyskawicznie ;) wszystkiego najlepszego!

ja pierdziele, gdzies pietro wyzej czy dwa robia remont juz od 3 miesiecy i srednio co 2 dni wierca cos. mozna zglupiec.
znacie moze jakas przyszla mame co potrzebowala by ubranek dla dziewczynki? mam kilka sztuk na 56 (kupily mi sie w zestawie na allegro) i nie mam co z nimi zrobic. oddam za darmo.

Asia: jaki rozmiar dominika nosi?

Mamy nie znam ale pod mani facet wprowadza się do mieszkania po swojej babci i robi generalny remont. Już 6 miesięcy wiercą, walą, wyburzają. Nic w tym mieszkaniu nie jest tak jak było. A my na tym cierpimy. Nawet u nas w mieszkaniu już byli robotnicy od faceta bo chciał rurę od centralnego zmienić i musieli do nas przyjść i spawać. Szok. Goście jak do nas z małym dzieckiem przyjadą to po pół godz już do domu uciekają bo taki hałas, że dzieci im strasznie płaczą bo się boją. Szkoda, że ja nie mogę uciec. Nawet po 22 walą!! A klną tak, że słychać u nas. Zwracam już im uwagę ale nic nie pomaga. Raz nawet radio przez całą noc na max grało a oni do domu sobie poszli. Mam już dość ale koniec już blisko.

reklama
K8sad gratulację z okazji urodzin Maciusia:-) Widzę,że masz zdjęcie z sesji ;-) My też dostałyśmy ;-)
Peperka ja też niestety nie znam żadnej mamy która teraz potrzebuje ubranek. sama ma do oddanie 2 kartony

Do góry