reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Olaf chętnie chodzi i chce ale łapie mnie za rękę i wtedy! Sam nie, od razu siada na pupie ... czekam cierpliwie.
Peperka przypomnij mi ile kaski mam Ci przygotować za kulę. Kiedy idziemy do mamaba? Następny tydzień?

Ja dzis w koncu kupilam malej okularki przeciwsloneczne chicco.. od razu chetnie je zalozyla i smiga w nich... ciesze sie, ze chetnie w nich chodzi, bo ona ma popalone policzki (i wyzej pod oczkami)i od slonca... tak,ze jej skorka jej schodzi... i to przypiekla sie wtedy kiedy slonka nie bylo.. a sloneczko za chmurami tez jednak sie ostro przebija.. I jeszcze dostala do nich ladne etui :biggrin2:

Dzis 20km zrobilam piechotka... ale mala robila straszny bunt w wozku.. trudno ja tez musze zrobic cos dla siebie co sprawia mi przyjemnosc :biggrin2: czyli spacer.. dlugi...

stopi: juz i ja sie nie moge doczekac hiszpanii, chociaz i w polsce zaraz bedzie baaaardzo cieplo. w weekend zlozymy plac zabaw :)

dziubasek: mozemy zaczac od nastepnego tygodnia i sie wstepnie umowic na pon lub wtorek - nie wiem czy tam nie trzeba wczesniej zadzwonic? a kula hmm chyba 45 zl pisalam, ale nie pamietam przyznam :)

czyli na zoo na czwartek lepiej?

reklama
k8sad - też byłam z dziewczynkami na tym jarmarku :-D
o babyettcie słyszałam dobre opinie, a włąsnych jeszcze ne mam ;)
stopi - dzięki za opinie.. oj szeroki jest rynek pieluszkowy..

ja postaram się dotrzeć, na środę już jestem umówiona, więc jeśli już, to ja tylko w czwartek :-)

Do góry