reklama
dziubasek08
Fanka BB :)
mnie pasuje czwartek, 10.30 jest dla mnie ok!
peperka
no ja pewnie tak na 11 bardziej bym sie wyrobila, dni sa obojetne
dziubasku wezme ci ta kule olaf chodzi cos wiecej? bo oliwier non stop sie puszcza i idzie. czasem 3 kroki, czasem 10
dziubasku wezme ci ta kule olaf chodzi cos wiecej? bo oliwier non stop sie puszcza i idzie. czasem 3 kroki, czasem 10
dziubasek08
Olaf chętnie chodzi i chce ale łapie mnie za rękę i wtedy! Sam nie, od razu siada na pupie ... czekam cierpliwie.
Peperka przypomnij mi ile kaski mam Ci przygotować za kulę. Kiedy idziemy do mamaba? Następny tydzień?
Peperka przypomnij mi ile kaski mam Ci przygotować za kulę. Kiedy idziemy do mamaba? Następny tydzień?
Ja dzis w koncu kupilam malej okularki przeciwsloneczne chicco.. od razu chetnie je zalozyla i smiga w nich... ciesze sie, ze chetnie w nich chodzi, bo ona ma popalone policzki (i wyzej pod oczkami)i od slonca... tak,ze jej skorka jej schodzi... i to przypiekla sie wtedy kiedy slonka nie bylo.. a sloneczko za chmurami tez jednak sie ostro przebija.. I jeszcze dostala do nich ladne etui
Dzis 20km zrobilam piechotka... ale mala robila straszny bunt w wozku.. trudno ja tez musze zrobic cos dla siebie co sprawia mi przyjemnosc czyli spacer.. dlugi...
Dzis 20km zrobilam piechotka... ale mala robila straszny bunt w wozku.. trudno ja tez musze zrobic cos dla siebie co sprawia mi przyjemnosc czyli spacer.. dlugi...
lolkak
Październikowa Mama Mai
Mi bardziej czwartek mam nadzieję,że w końcu dotrę ;-)
Stopi zazdroszczę Ci tego pobytu i słoneczka :-)
Stopi zazdroszczę Ci tego pobytu i słoneczka :-)
peperka
stopi: juz i ja sie nie moge doczekac hiszpanii, chociaz i w polsce zaraz bedzie baaaardzo cieplo. w weekend zlozymy plac zabaw
dziubasek: mozemy zaczac od nastepnego tygodnia i sie wstepnie umowic na pon lub wtorek - nie wiem czy tam nie trzeba wczesniej zadzwonic? a kula hmm chyba 45 zl pisalam, ale nie pamietam przyznam
czyli na zoo na czwartek lepiej?
dziubasek: mozemy zaczac od nastepnego tygodnia i sie wstepnie umowic na pon lub wtorek - nie wiem czy tam nie trzeba wczesniej zadzwonic? a kula hmm chyba 45 zl pisalam, ale nie pamietam przyznam
czyli na zoo na czwartek lepiej?
reklama
k8sad - też byłam z dziewczynkami na tym jarmarku
o babyettcie słyszałam dobre opinie, a włąsnych jeszcze ne mam
stopi - dzięki za opinie.. oj szeroki jest rynek pieluszkowy..
ja postaram się dotrzeć, na środę już jestem umówiona, więc jeśli już, to ja tylko w czwartek :-)
o babyettcie słyszałam dobre opinie, a włąsnych jeszcze ne mam
stopi - dzięki za opinie.. oj szeroki jest rynek pieluszkowy..
ja postaram się dotrzeć, na środę już jestem umówiona, więc jeśli już, to ja tylko w czwartek :-)