Dziewczyny te co sie opiekuja, albo chca opiekowac drugim dzieckiem mnie jedna rzecz zastanawia... wiec mam nadzieje,ze mi odpowiecie na pytanie :-) Jak to wyglada jak np. dziecko mamy opiekujacej sie (czyli np. wasze) rozchoruje sie, a to drugie bedzie zdrowe ... co wtedy??? przeciez tamta mama musi isc do pracy i co ona ma wtedy zrobic?? czy wtedy wasze chore dziecko np. oddajecie do babci??? Jak to jest rozwiazywane???
Pytam sie , bo znam jedna mame co tak swoja corcie dawala i w koncu przestala.. bo tamte dzieci chorowaly (bylo dwoje), a jej cora byla zdrowa ... I nagle rano miala telefon,zeby swojej cory nie przyprowadzala,a ona do pracy musiala jechac...
TWEENIE Ty sie pytalas o buciki... a wiec z rozmiarem to jest sprawa indywidualna.. mojej malej wolno rosna stopy, jak zaczynala chodzic za raczke, to po dworze musiala chodzic w bucikach na miekkiej podeszwie, bo na jej stopke nie bylo na twardej podeszwie. Mam na pamiatke teraz te male pozdzierane buciki :-) Rok temu na Majorce kupilam jej Pumy rozm. 20, zeby miala na jesien... Chodzila w nich na jesieni, ale byly troskze przyduze, teraz w nich chodzi sa w sam raz :-) My teraz mamy rozm. 20, a niektore dzieci w jej wieku to maja i nawet 26 (to juz duza stopaaa ). Zazwyczaj dziewczynki w jej wieku maja cos ok 22-24, a np. wzrost ten sam. U nas byl problem , bo mala ma szczupla stope - jak buty byly dobre w dlugosci to w szerokosci za szerokie. Niektore mamy psiza, ze czesto msuza buty zmieniac dziecku, bo tak szybko im stopa rosnie. Na pewno lepiej kupci buty dziecku majac mozliwosc przymierzyc je.
PATEWKA sluchja a ile Twoja cora ma wzrostu?? dobry jest ten rowerek na nia?? to ten co link wrzucilas tak?? a jaki kolor w koncu?? Pochwal sie :-) :-)