reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Asia - 6 raz wchodziłyśmy w pełnym rynsztunku do brodzika i 6 razy po 2 minutach wychodziłyśmy z powodu zbyt głośnego wyrażania protestu przez Gajkę :szok: przy czym od drugiego razu protest zaczynał się już w momencie zobaczenia stroju kąpielowego :szok:

a był tam trzymiesięczniak zachwycony pluskaniem.. Gaja bała się strasznie szumu panującego na basenie, ta były bicze wodne, jacuzzi, inne bąbelki, hałas jednym słowem. W domu lubi się kąpać, nawet przy myciu głowy nie płacze już :sorry2:

reklama
Peperka, koniec marca i mi pasuje :) Trzymasz dla mnie dalej tą kulę?

Iza, zważywszy na to, że Olaf jeszcze nie chodzi (!!!) to wygodniej mi brać Filipa w chustę i Olafa do spacerówki, ale można powiedzieć, że w sumie tyle samo razy wychodziłam z chustą i tyle samo razy podwójnym wózkiem....W chuście jest super wygodnie, po domu non stop w niej chodzę bo inaczej nie dałabym rady opiekować się dwójką niechodzących szkrabów, jeden mankament to taki, że oboje się w niej trochę pocimy!
Używam elastyka Polekonta, chcę sobie kupić drugiego elastyka, co polecasz?
Gaja ma fryzurę kosmiczną :)))

Dziś Filip pierwszy raz był w klubokafejce :) pojechalismy z Olafem do StuPociech żeby trochę stracił nadmiar energii :) udało się, a oto my z dzisiejszego dnia i fotki ze spacerów.

Załączniki

• 003 [1024x768].jpg
    003 [1024x768].jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 42
  • Zdjęcie0078 [1024x768].jpg
    Zdjęcie0078 [1024x768].jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 41
  • 015 [1024x768].jpg
    015 [1024x768].jpg
    39 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
dziubasek - suuper sobie radzisz!!! a z Filipkiem w chuście wyglądasz cudnie!! w ogóle świetnie wyglądasz :)
a co do porady - zamiast drugiego elastyka, może lepiej kupić tkaną? ona daje duużo więcej możliwości, przyjedź do mnie wreszcie to wszystkiego Cię nauczę :)

No nieźle Iza :-D To się Gaja nastresowała - jak bedziecie się na wakacje pakować i zobaczy kostium to dopiero bedzie protest!

Dziubasek - Super fotki! Świetnie sobie radzisz! Filipek w chuście taki drobinek a Olaf w wózku wielki! :-D A co to jest za wózek podwójny? Graco duo?

Asia!! uświadomiłąś mi, że faktycznie musze Gaję z kostiumem pooswajać w wannie!! Od dziś jedna kąpiel w tygodniu w kostumie będzie :) dzięki!!!

IzaBK u nas za każdym wyjściem na basen po przerwie jest bunt (łącznie to kilka razy byliśmy). Ale ten bunt trwa chwilkę i za chwilę Ignaś się rozkręca i zaczyna się bawić. Choć zazwyczaj albo we mnie albo w m. jest chociaż jedną ręką wczepiony. Krystian się mniej bał.
Choć teraz przez to chorowanie nasze to już wieki nie byliśmy na basenie ( na początku stycznia ostatnio).

reklama
Chłopaki zdrowe, ja jeszcze troszkę kaszlę, ale tak już malutko i zazwyczaj w nocy, bo mi jeszcze odrobinę spływa.
Na spacery chodzimy od środy. Dziś chciałam posłać Krystiana do przedszkola ale zrobił taki bunt, i mamy umowę, że jutro idzie bez płaczu.
Pewnie koło 11 z nimi wyjdę.

Do środy musi zacząć chodzić do przedszkola, bo mamy USG z Ignaśkiem umówione w Mariocie i nie mam zamiaru ciągnąć do Warszawy obydwóch.

Do góry