reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Asia - 6 raz wchodziłyśmy w pełnym rynsztunku do brodzika i 6 razy po 2 minutach wychodziłyśmy z powodu zbyt głośnego wyrażania protestu przez Gajkę :szok: przy czym od drugiego razu protest zaczynał się już w momencie zobaczenia stroju kąpielowego :szok:

a był tam trzymiesięczniak zachwycony pluskaniem.. Gaja bała się strasznie szumu panującego na basenie, ta były bicze wodne, jacuzzi, inne bąbelki, hałas jednym słowem. W domu lubi się kąpać, nawet przy myciu głowy nie płacze już :sorry2:

reklama
Peperka, koniec marca i mi pasuje :) Trzymasz dla mnie dalej tą kulę?

Iza, zważywszy na to, że Olaf jeszcze nie chodzi (!!!) to wygodniej mi brać Filipa w chustę i Olafa do spacerówki, ale można powiedzieć, że w sumie tyle samo razy wychodziłam z chustą i tyle samo razy podwójnym wózkiem....W chuście jest super wygodnie, po domu non stop w niej chodzę bo inaczej nie dałabym rady opiekować się dwójką niechodzących szkrabów, jeden mankament to taki, że oboje się w niej trochę pocimy!
Używam elastyka Polekonta, chcę sobie kupić drugiego elastyka, co polecasz?
Gaja ma fryzurę kosmiczną :)))

Dziś Filip pierwszy raz był w klubokafejce :) pojechalismy z Olafem do StuPociech żeby trochę stracił nadmiar energii :) udało się, a oto my z dzisiejszego dnia i fotki ze spacerów.

Załączniki

• 003 [1024x768].jpg
    003 [1024x768].jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 39
  • Zdjęcie0078 [1024x768].jpg
    Zdjęcie0078 [1024x768].jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 39
  • 015 [1024x768].jpg
    015 [1024x768].jpg
    39 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
dziubasek - suuper sobie radzisz!!! a z Filipkiem w chuście wyglądasz cudnie!! w ogóle świetnie wyglądasz :)
a co do porady - zamiast drugiego elastyka, może lepiej kupić tkaną? ona daje duużo więcej możliwości, przyjedź do mnie wreszcie to wszystkiego Cię nauczę :)

No nieźle Iza :-D To się Gaja nastresowała - jak bedziecie się na wakacje pakować i zobaczy kostium to dopiero bedzie protest!

Dziubasek - Super fotki! Świetnie sobie radzisz! Filipek w chuście taki drobinek a Olaf w wózku wielki! :-D A co to jest za wózek podwójny? Graco duo?

Asia!! uświadomiłąś mi, że faktycznie musze Gaję z kostiumem pooswajać w wannie!! Od dziś jedna kąpiel w tygodniu w kostumie będzie :) dzięki!!!

IzaBK u nas za każdym wyjściem na basen po przerwie jest bunt (łącznie to kilka razy byliśmy). Ale ten bunt trwa chwilkę i za chwilę Ignaś się rozkręca i zaczyna się bawić. Choć zazwyczaj albo we mnie albo w m. jest chociaż jedną ręką wczepiony. Krystian się mniej bał.
Choć teraz przez to chorowanie nasze to już wieki nie byliśmy na basenie ( na początku stycznia ostatnio).

reklama
Chłopaki zdrowe, ja jeszcze troszkę kaszlę, ale tak już malutko i zazwyczaj w nocy, bo mi jeszcze odrobinę spływa.
Na spacery chodzimy od środy. Dziś chciałam posłać Krystiana do przedszkola ale zrobił taki bunt, i mamy umowę, że jutro idzie bez płaczu.
Pewnie koło 11 z nimi wyjdę.

Do środy musi zacząć chodzić do przedszkola, bo mamy USG z Ignaśkiem umówione w Mariocie i nie mam zamiaru ciągnąć do Warszawy obydwóch.

Do góry