Dziewczyny ja mam na 10.45 to badanie, myślę, że góra 15 minut jeśli w ogóle dojdzie do badania i potem jako, że będę w samym centrum to mogę się przemieścić w dowolnym kierunku, choć najchętniej to bym się metrem przemieszczała.
Także nie musi być dokładnie ścisłe centrum :-).
lolkak jak byłyśmy z dziubaskiem we wrześniu to mój Ignacy uprawiał wspinaczkę wysokogórską po schodach głównie. Na końcówce mi padł i wtedy sobie obejrzałam trochę więcej :-). Na tych seansach multibabykina rozkładają z przodu zabawki i maty dla dzieci, tak więc dzieciom się nie nudzi.
Ale ten film zdecydowanie nie pasuje mi na wyjście z maluchem. Szczególnie, że widziałam urywki i tam jest trochę scen i muzyka raczej nie dla dzieci.
Ja przyznam, że jeszcze gdzieś po drodze chciałabym do H&M wskoczyć, zobaczyć za koszulkami dla Krystiana. Ale to mogę w drodze powrotnej w Złotych Tarasach załatwić.
IzaBK dzięki za cynk, ja mam niezłe zapasy pieluch, bo po pierwsze załapałam się na akcję streetcom sleep&play (przyniosę próbki czwórek). A po drugie wtedy udało mi się w Lidlu załapać na tańsze pieluchy (w poniedziałek nie było już jak poszłam a potem w czwartek okazało się, że wystawili całą paletę tańszych a już ludzie nie wiedzieli i się tak nie rzucili dzięki czemu mi się udało 3 paki zakupić :-)).