reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
peperka rzeczywiście beznadziejny dla dzieci ten film, ja nie sprawdziłam repertuaru.
lolkak powiem Ci, że z takim maluchem łatwiej w kinie niż z 1,5 roczniakiem - hehehe.

w realu jest promocja na dziecięce. Wzoraj w jankach kupiłam papmersy czwórki 2*70 szt za 85 zł.

(nie, czwórek plus nie widziałam ;) )

Iza: ja mam zapas 4+ jeszcze, po 41,99 w auchan kupowalam ;) wiec nawet taniej

Asia: Multibabykino w każdą środę - Multikino

lolkak: taak, z takim maluchem latwiej bo ci nie lazi nigdzie, najwyzej wozek pobujasz i tyle, a juz z takimi co chocby raczkuja to koniec - trzeba ganiac bo robia demolke ;)

jagoda: nie wiem kto wybieral taki film. wg mnie na takie spotkania powinien byc raczej lekki i przyjemny repertuar, gdzie nawet jak cos przegapisz to i tak nie szkodzi.

Planuje zamowic malemu na urodziny taki tort tylko cholera strasznie drogi wychodzi, bo ok 150 zl :/
Cukiernia Sowa warszawa - cukiernia warszawa - torty dla dzieci warszawa - torty dziecice warszawa - torty urodzinowe warszawa - torty warszawa - torty weselne warszawa

Organizujemy jakies wieksze spotkanie? Moze na jakiejs sali zabaw np hula kula?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja mam na 10.45 to badanie, myślę, że góra 15 minut jeśli w ogóle dojdzie do badania i potem jako, że będę w samym centrum to mogę się przemieścić w dowolnym kierunku, choć najchętniej to bym się metrem przemieszczała.
Także nie musi być dokładnie ścisłe centrum :-).

lolkak jak byłyśmy z dziubaskiem we wrześniu to mój Ignacy uprawiał wspinaczkę wysokogórską po schodach głównie. Na końcówce mi padł i wtedy sobie obejrzałam trochę więcej :-). Na tych seansach multibabykina rozkładają z przodu zabawki i maty dla dzieci, tak więc dzieciom się nie nudzi.
Ale ten film zdecydowanie nie pasuje mi na wyjście z maluchem. Szczególnie, że widziałam urywki i tam jest trochę scen i muzyka raczej nie dla dzieci.
Ja przyznam, że jeszcze gdzieś po drodze chciałabym do H&M wskoczyć, zobaczyć za koszulkami dla Krystiana. Ale to mogę w drodze powrotnej w Złotych Tarasach załatwić.

IzaBK dzięki za cynk, ja mam niezłe zapasy pieluch, bo po pierwsze załapałam się na akcję streetcom sleep&play (przyniosę próbki czwórek). A po drugie wtedy udało mi się w Lidlu załapać na tańsze pieluchy (w poniedziałek nie było już jak poszłam a potem w czwartek okazało się, że wystawili całą paletę tańszych a już ludzie nie wiedzieli i się tak nie rzucili dzięki czemu mi się udało 3 paki zakupić :-)).

Jagoda: te sleep and play sa starsznie badziewne wg mnie. tylko jak oliwier byl maly to raz czy dwa przesikal mi pieluche, a w tych sleep and play to ostatnio z 5 razy mi sie zdarzylo! normalnie co 1,5 godziny trzeba je zmieniac bo inaczej jest powodz. dno i wodorosty, a do tego wcale cenowo jakos super nie wychodza, biorac pod uwage zuzycie.
ale jak ktoras chetna i jej pasuja te pieluchy to ja moge odsprzedac duze opakowanie roz 4, bo sama zuzylam tylko te male :D

peperka ja ich mało co używałam, bo są większe od czwórek normalnych i na razie wyrabiam czwórki normalne, a tych tylko kilka z małej paczki użyłam. Nie zauważyłam, żeby przesikiwał je bardziej niż normalne. Ale z tą ceną to masz rację, ostatnio w carrefourze patrzyłam i one wcale nie są tańsze aż tak jak napisali w tych ulotkach. Tylko teraz na promocję dali taką niższą cenę i wciskają kit, że one tańsze są.

A zarapartowałaś już coś? Mnie w końcu ścigną, bo właściwie sama nie wiem co o tych pieluchach napisać.

reklama
jeszcze nic nie raportowalam, musze sie za to wziac i kilka raportow wyprodukowac.
moze problem przesikiwania jest tez taki ze normalnie uzywamy 4+ i po prostu te 4 sa troche male. ale wg mnie sa tez za cienkie i jakies takie malo chlonne. norlamie zmeiniam pieluche co ok 4 godziny a i tak nie jest jeszcze pelna, a te to musialam 2 razy czesciej zmieniac. a ten brak rozciagliwych zapiec to po prostu porazka.

mozesz wykorzystac moja opinie ;)

Do góry