reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
peperka rzeczywiście beznadziejny dla dzieci ten film, ja nie sprawdziłam repertuaru.
lolkak powiem Ci, że z takim maluchem łatwiej w kinie niż z 1,5 roczniakiem - hehehe.

w realu jest promocja na dziecięce. Wzoraj w jankach kupiłam papmersy czwórki 2*70 szt za 85 zł.

(nie, czwórek plus nie widziałam ;) )

Iza: ja mam zapas 4+ jeszcze, po 41,99 w auchan kupowalam ;) wiec nawet taniej

Asia: Multibabykino w każdą środę - Multikino

lolkak: taak, z takim maluchem latwiej bo ci nie lazi nigdzie, najwyzej wozek pobujasz i tyle, a juz z takimi co chocby raczkuja to koniec - trzeba ganiac bo robia demolke ;)

jagoda: nie wiem kto wybieral taki film. wg mnie na takie spotkania powinien byc raczej lekki i przyjemny repertuar, gdzie nawet jak cos przegapisz to i tak nie szkodzi.

Planuje zamowic malemu na urodziny taki tort tylko cholera strasznie drogi wychodzi, bo ok 150 zl :/
Cukiernia Sowa warszawa - cukiernia warszawa - torty dla dzieci warszawa - torty dziecice warszawa - torty urodzinowe warszawa - torty warszawa - torty weselne warszawa

Organizujemy jakies wieksze spotkanie? Moze na jakiejs sali zabaw np hula kula?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja mam na 10.45 to badanie, myślę, że góra 15 minut jeśli w ogóle dojdzie do badania i potem jako, że będę w samym centrum to mogę się przemieścić w dowolnym kierunku, choć najchętniej to bym się metrem przemieszczała.
Także nie musi być dokładnie ścisłe centrum :-).

lolkak jak byłyśmy z dziubaskiem we wrześniu to mój Ignacy uprawiał wspinaczkę wysokogórską po schodach głównie. Na końcówce mi padł i wtedy sobie obejrzałam trochę więcej :-). Na tych seansach multibabykina rozkładają z przodu zabawki i maty dla dzieci, tak więc dzieciom się nie nudzi.
Ale ten film zdecydowanie nie pasuje mi na wyjście z maluchem. Szczególnie, że widziałam urywki i tam jest trochę scen i muzyka raczej nie dla dzieci.
Ja przyznam, że jeszcze gdzieś po drodze chciałabym do H&M wskoczyć, zobaczyć za koszulkami dla Krystiana. Ale to mogę w drodze powrotnej w Złotych Tarasach załatwić.

IzaBK dzięki za cynk, ja mam niezłe zapasy pieluch, bo po pierwsze załapałam się na akcję streetcom sleep&play (przyniosę próbki czwórek). A po drugie wtedy udało mi się w Lidlu załapać na tańsze pieluchy (w poniedziałek nie było już jak poszłam a potem w czwartek okazało się, że wystawili całą paletę tańszych a już ludzie nie wiedzieli i się tak nie rzucili dzięki czemu mi się udało 3 paki zakupić :-)).

Jagoda: te sleep and play sa starsznie badziewne wg mnie. tylko jak oliwier byl maly to raz czy dwa przesikal mi pieluche, a w tych sleep and play to ostatnio z 5 razy mi sie zdarzylo! normalnie co 1,5 godziny trzeba je zmieniac bo inaczej jest powodz. dno i wodorosty, a do tego wcale cenowo jakos super nie wychodza, biorac pod uwage zuzycie.
ale jak ktoras chetna i jej pasuja te pieluchy to ja moge odsprzedac duze opakowanie roz 4, bo sama zuzylam tylko te male :D

peperka ja ich mało co używałam, bo są większe od czwórek normalnych i na razie wyrabiam czwórki normalne, a tych tylko kilka z małej paczki użyłam. Nie zauważyłam, żeby przesikiwał je bardziej niż normalne. Ale z tą ceną to masz rację, ostatnio w carrefourze patrzyłam i one wcale nie są tańsze aż tak jak napisali w tych ulotkach. Tylko teraz na promocję dali taką niższą cenę i wciskają kit, że one tańsze są.

A zarapartowałaś już coś? Mnie w końcu ścigną, bo właściwie sama nie wiem co o tych pieluchach napisać.

reklama
jeszcze nic nie raportowalam, musze sie za to wziac i kilka raportow wyprodukowac.
moze problem przesikiwania jest tez taki ze normalnie uzywamy 4+ i po prostu te 4 sa troche male. ale wg mnie sa tez za cienkie i jakies takie malo chlonne. norlamie zmeiniam pieluche co ok 4 godziny a i tak nie jest jeszcze pelna, a te to musialam 2 razy czesciej zmieniac. a ten brak rozciagliwych zapiec to po prostu porazka.

mozesz wykorzystac moja opinie ;)

Do góry