reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Stopi współczuję! Kurcze często coś się Was czepia...a w którym szpitalu byłyście z Leną?

Peperka kiedy z Oliwierem do Mamaba się wybieracie?

Iza bardzo miło się czyta Twojego bloga :) będę stałym bywalcem! Gaja rzeczywiście w łazienkach coś "widzi" ciekawego ;) Fajnie, że ferie Wam sie udały!

Patewka a Wy gdzie spędziliście ferie?

ola teraz to już chyba musicie się szczepić dalej na rota....

Jagoda Ty też masz nie fajne wspomnienia, obyście już uniknęli przygód szpitalnych!

Asia kurcze roczek Dominisi...czas tak szybko biegnie...

U nas jest ciekawie :) Okazało się, że Olaf świetnie chodzi jak się zapomni!!! a świadomie robi ilka kroczków i tyle! Nie chce chodzić łobuz mały i tym trochę utrudnia mi życie!! no ale cierpliwie czekam...
Filip rośnie w oczach, ładnie je, śpi w nocy jak Aniołek i budzi się na karmienie tylko...wieczorami popłakuje, problemy brzuszkowe się odzywają, no ale miną...Uwielbia chustę i chustowe spacery, wózka jeszcze nie testowaliśmy.
Olafcio lubi braciszka i przytula go i misie daje, czasem jak Filip płacze to widać, że Olaf się denerwuje troszkę, ale za chwilę mu przechodzi.
Wiosna przyszła i czuję się super!

NA spotkanie/spacer może i ja się skuszę? ;) zalezy od moich chłopaków...

Dziewczyny, jak długo rozpuszczają się szwy? WIecie?

reklama
wiem wiem z tą szczepionką że muszę dalej .

dziubasek fajne to zdj przy cyccusiu mała główka duży cyc.tez takei zdjątka mam

DZIUBASKU ,ze nas czesto cos czepia. Oj chyba nie, bo Lenka jak do tej pory to tylko teraz cos zlapala.. :-) ona nawet kataru, kaszelku nie miala i goraczki jak do tej pory :-) pomimo debiutu w zlobku...my nawet nie wiemy co to kolki i zabkowanie... a te inne przypadlosci co ma to w duzej mierze wina braku diagnoz i olewczy stosunek do problemu w szpitalu w ktorym rodzilam... no i "wada" z jaka sie urodzila... wiec ja sie smieje ,ze na reszcie cos i moje dziecko dopadlo. Bylysmy w Bielanskim... do innego szpitala chyba bym nie pojechala :-)
Poczekaj jak Olafek sie rozkreci to go nie dogonisz!!! Mam nadzieje, ze kolki Filipka szybko opuszcza....

dziubasek - a w jakiej konfiguracji spacerujeci? Olaf w wózku, a Filip w chuście? :-)

musze Wam pokazać, jak nasza kanapa elektryzuje Gaję
IMG_0578.JPG

reklama
Iza - tak oglądam fotki z Ciechocinka i mam pytanie - udało się Wam pójśc na basen czy protest był skuteczny?

Do góry