dziubasek08
Fanka BB :)
Stopi współczuję! Kurcze często coś się Was czepia...a w którym szpitalu byłyście z Leną?
Peperka kiedy z Oliwierem do Mamaba się wybieracie?
Iza bardzo miło się czyta Twojego bloga będę stałym bywalcem! Gaja rzeczywiście w łazienkach coś "widzi" ciekawego Fajnie, że ferie Wam sie udały!
Patewka a Wy gdzie spędziliście ferie?
ola teraz to już chyba musicie się szczepić dalej na rota....
Jagoda Ty też masz nie fajne wspomnienia, obyście już uniknęli przygód szpitalnych!
Asia kurcze roczek Dominisi...czas tak szybko biegnie...
U nas jest ciekawie Okazało się, że Olaf świetnie chodzi jak się zapomni!!! a świadomie robi ilka kroczków i tyle! Nie chce chodzić łobuz mały i tym trochę utrudnia mi życie!! no ale cierpliwie czekam...
Filip rośnie w oczach, ładnie je, śpi w nocy jak Aniołek i budzi się na karmienie tylko...wieczorami popłakuje, problemy brzuszkowe się odzywają, no ale miną...Uwielbia chustę i chustowe spacery, wózka jeszcze nie testowaliśmy.
Olafcio lubi braciszka i przytula go i misie daje, czasem jak Filip płacze to widać, że Olaf się denerwuje troszkę, ale za chwilę mu przechodzi.
Wiosna przyszła i czuję się super!
NA spotkanie/spacer może i ja się skuszę? zalezy od moich chłopaków...
Dziewczyny, jak długo rozpuszczają się szwy? WIecie?
Peperka kiedy z Oliwierem do Mamaba się wybieracie?
Iza bardzo miło się czyta Twojego bloga będę stałym bywalcem! Gaja rzeczywiście w łazienkach coś "widzi" ciekawego Fajnie, że ferie Wam sie udały!
Patewka a Wy gdzie spędziliście ferie?
ola teraz to już chyba musicie się szczepić dalej na rota....
Jagoda Ty też masz nie fajne wspomnienia, obyście już uniknęli przygód szpitalnych!
Asia kurcze roczek Dominisi...czas tak szybko biegnie...
U nas jest ciekawie Okazało się, że Olaf świetnie chodzi jak się zapomni!!! a świadomie robi ilka kroczków i tyle! Nie chce chodzić łobuz mały i tym trochę utrudnia mi życie!! no ale cierpliwie czekam...
Filip rośnie w oczach, ładnie je, śpi w nocy jak Aniołek i budzi się na karmienie tylko...wieczorami popłakuje, problemy brzuszkowe się odzywają, no ale miną...Uwielbia chustę i chustowe spacery, wózka jeszcze nie testowaliśmy.
Olafcio lubi braciszka i przytula go i misie daje, czasem jak Filip płacze to widać, że Olaf się denerwuje troszkę, ale za chwilę mu przechodzi.
Wiosna przyszła i czuję się super!
NA spotkanie/spacer może i ja się skuszę? zalezy od moich chłopaków...
Dziewczyny, jak długo rozpuszczają się szwy? WIecie?