J@god@kurcze to moze faktycznie od tej żółtaczki z tym jedzonkiem.w spzitalu mial 10 i go wypuscili.w domu widzialam,ze jest żólty,ale nei był bardziej więc myslałam,ze to normalne,ze się utrzymuje i juz.poszlam na szczepienie i kazali zrobic krew i bylo 10.tydzien pózniej 8.po 10dniach 5. chcialam przegotowac to ściągnęlam 50ml sume z dwoch cycow i stwierdzilam ze na przyszlosc nie mam co ściagac.dzis sciagnelam 10ml...ale po karmieniu.
stopi a jak ja elektryczną medelą 10 odciągnęłam?to ręcznie nie mam szans...
nie odchudzam się,ale mialam ze dwa razy temp.dwa tygodnie temu 40stopni (od cycka zresztą) i wtedy faktycznei cały dzień nic nie jadłam.z tym jedzeniem różnie było fakt(ale nawet nie to,ze się odchudzałam bo wiem,ze nie mozna tylko np sniadanie jadłam o 12tej bo glodna nie bylam ale w pewnym momencie zauwazylam,ze jak wiecej jem to jest więcej mleka więc teraz tego pilnuję spoko
stopi a jak ja elektryczną medelą 10 odciągnęłam?to ręcznie nie mam szans...
nie odchudzam się,ale mialam ze dwa razy temp.dwa tygodnie temu 40stopni (od cycka zresztą) i wtedy faktycznei cały dzień nic nie jadłam.z tym jedzeniem różnie było fakt(ale nawet nie to,ze się odchudzałam bo wiem,ze nie mozna tylko np sniadanie jadłam o 12tej bo glodna nie bylam ale w pewnym momencie zauwazylam,ze jak wiecej jem to jest więcej mleka więc teraz tego pilnuję spoko