reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

olu w takim razie powodzenia!
Na ul. Nowolipie 13 jest poradnia, w której pracuje Pani Małgorzata, która przez 3 miesiące wykarmiła tylko piersią trojaczki :))) Babka ma doświadczenie i podejście. Pracuje na co dzień jako położna w szpitalu w św. Zofii.

co do rozmiarów piersi, na szczęście duże czy małe - nie wpływa to na ilość mleczka :)))

a ja 2w1 do Was piszę :)

reklama
czuję się dobrze, skurcze są od czasu do czasu - nawet bolesne, ale nic się nie rozkręca...dzwoniłam do lekarza, mam siedzieć i czekać chyba, że chcę żeby mnie zatrzymał w szpitalu i wywołać, ale ja dziękuję :)
Jeśli nie urodzę do 7 lutego to wtedy będziemy myśleć!

Stopi ja też miałam transfuzję krwi po urodzeniu z powodu żółtaczki.

A co się dowiedziałaś o tej żółtaczce?

ja też nie, ale zawsze jak w arkadii jestem, to się oprzeć nie mogę. Ostatnio pojechałam z kryzysem laktacyjnym, a wróciłam przemoczona. Powinni dać mi kartę stałego klienta i jakieś punkty za reklamę:-D

reklama
Do góry