reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

strach sie przyznac ale ...miałyście racje.tak się zaparłam na to przystawianie do cyca jak najczęściej i picie.ze pilam cycowałam a jedzenie to juz niekoniecznie.wczoraj M o 23ciej pyta czy jadlam kolacje a ja,ze nie bylam glodna.(tyle pilam,ze faktycznie nie czułam głodu)wepchnął mi kanapkę wkurzyl się ,że za mało jem.i faktycznie dzis juz grzecznie pilnowalam zeby jesc i sciagalam cyce po karmieniu i juz widzę,że jest lepiej! a juz raz jakis czas temu doszlam do wniosku ,ze jak wiecej jem to mam wiecej mleka.tweenie wiec moze to ta magia nie zdrowego żarcia,że kaloryczne.
mysle,ze jest lepiej wiec nei dzwonilam do tej poradni licząc ,ze się uda podkrecic laktacje.musze cycowac,sciagac ,pic i jesc:)
a ja przed samym porodem bylam w mc donaldzie:) bo z ktg wyslali mnie zebym cos zjadla:)a jak wrocilam niewiele w zapisie zmienilo się i posadzili mnie na fotel a tam 4cm rozwarcia.(bólu nie czulam)

Dziubasek a teraz będzie synuś czy córeczka?

reklama
DZIUBASEK a ja juz myslam, ze Ty jestes po.. pls. daj pozniej znac jak Ci sie rodzilo na Madalinskiego, bo moja kolezanka chce tam rodzic drugie dziecko...

JAGODA niewyjasniona i niedajaca leczyc sie, trawjaca dlugo zoltaczka wystepuje min. przy wtornej niedoczynnsoci tarczycy u niemowlaków..I to akurat sie u nas zgadza.. Tak przynajmniej mowi nasza endokrynolog. Lena miala tez niedokrwistosc, ktora tez mogla miec zwiazek z zółtaczka

strach sie przyznac ale ...miałyście racje.tak się zaparłam na to przystawianie do cyca jak najczęściej i picie.ze pilam cycowałam a jedzenie to juz niekoniecznie.wczoraj M o 23ciej pyta czy jadlam kolacje a ja,ze nie bylam glodna.(tyle pilam,ze faktycznie nie czułam głodu)wepchnął mi kanapkę wkurzyl się ,że za mało jem.i faktycznie dzis juz grzecznie pilnowalam zeby jesc i sciagalam cyce po karmieniu i juz widzę,że jest lepiej! a juz raz jakis czas temu doszlam do wniosku ,ze jak wiecej jem to mam wiecej mleka.tweenie wiec moze to ta magia nie zdrowego żarcia,że kaloryczne.
mysle,ze jest lepiej wiec nei dzwonilam do tej poradni licząc ,ze się uda podkrecic laktacje.musze cycowac,sciagac ,pic i jesc:)
a ja przed samym porodem bylam w mc donaldzie:) bo z ktg wyslali mnie zebym cos zjadla:)a jak wrocilam niewiele w zapisie zmienilo się i posadzili mnie na fotel a tam 4cm rozwarcia.(bólu nie czulam)

Dziubasek a teraz będzie synuś czy córeczka?

Ola wazne ze doszlas do tego co jest przyczyna malej ilosci pokarmu... To najwazniejsze, ze wiesz i teraz mozesz nad tym popracowac... czyli jesc regularnie... i duzooo :-) Wiem, ze czasu braknie, ze nie mysli sie o glodzie, ale trzeba tez dbac o siebie i o pokarm... Ja to chyba bede Ci pilnowac... bo pzy Wilsona dzis widzialam dobra piekarnie i duzo pysznego pieczywka i drozdzowek :-) .. wiec Cie na spacer bede tam wyciagac :-) :-)

stopi hehe na pieczywko czy ciasteczko czemu nie:) wlasnie zjadlam kanapkę:) zgrozo o 22giej ale cóż mleczko najwazniejsze na tą chwilę.dzis poszly dwie butle a nie trzy.pierwsza w dwóch 50 ok 10tej i ok 14tej.druga z mojej winy bo cyca nie chcial(glodny nie byl)wiec ściągnęłam cyce.a chwile potem zgłodnial.a jak dzisiejsza wprawa udana?
lolkak dziękuję oby się udało,ale znowu nabrałam wiary bo moze faktycznei to byla przyczyna

hihi, kto by pomyślał, że fastfood i na laktację i na przyspieszenie porodu dobry :-)
może Gajce dam, to mi zacznie rosnąć :-D

gratuluję sukcesów!!!

zmierzyłąm Gajkę i.... 75 cm!!! czyli urosła 1,5 cm :-D i wspięła się na magiczny 10 centyl!!!
świętuję dziś :-D

zmierzyłąm Gajkę i.... 75 cm!!! czyli urosła 1,5 cm :-D i wspięła się na magiczny 10 centyl!!!
świętuję dziś :-D
tylko nie popij :))

Stopi, jak widzisz, nie urodziłam jeszcze...a chcę na Wołoskiej a nie na Madalińskiego rodzić, chyba, że nie dojadę to wybieram Praski - 5 min samochodem :)

Fast food'y na laktację wpływają mówicie?!?! a może to ilość kalorii wpływa :)))

ola to teraz już dbaj o swoją codzienną dietę :)

IZA widze, ze Ty amsz tyle samo radosci ze wspiecia sie na 10centyl Gai, co ja jak Lena wagowo na 25wskoczyla hehehe Super, ze Gaja rosnie... teraz moze byc tak, ze raz urosnie 1-4cm na 3msc... a innym razem nic...

DZIUBASEK oj jejku cos pomieszałam z tymi szpitalami.. sorka... p.s. kiedy Ty sie zamierzasz rozpakowac???

OLA wczoraj z Peperka chodzilysmy w naszej okolicy.. a dopiero pozniej ja sama skoczylam na pl. Wilsona :-)

IzaBK :-). Ale powiem Ci, że nie widać, że Gaja jest taka malutka wzrostowo. Jakoś tego nie odczułam a Igi niby prawie 10cm wyższy ???

My jutro na kontrolę idziemy, mam nadzieję, że wszystko ok i odstawimy antybiotyk.
W poniedziałek mamy badania w szpitalu, musi być kilka dni bez antybiotyku.

reklama
IzaBK :-). Ale powiem Ci, że nie widać, że Gaja jest taka malutka wzrostowo. Jakoś tego nie odczułam a Igi niby prawie 10cm wyższy ???

My jutro na kontrolę idziemy, mam nadzieję, że wszystko ok i odstawimy antybiotyk.
W poniedziałek mamy badania w szpitalu, musi być kilka dni bez antybiotyku.

Przepraszam, ze pytam.. bo ja cos ominełam.. jakie Wy macie badanai w szpitalu??

Do góry