reklama
Cholerka nawet nie mam czasu z Wami popisać tak mnie mała zajmuje. Na 10.00 to troszkę za wcześnie.
Mata fajna sprawa moja Bianka dostała od św. Mikołaja od babci i cioci :-) tylko moja córeczka sama się nią pobawi z 10-15 min a później ja muszę być przy niej i się z nią bawić :-) czy Wasze maleństwa też są takie absorbujące ?
Mata fajna sprawa moja Bianka dostała od św. Mikołaja od babci i cioci :-) tylko moja córeczka sama się nią pobawi z 10-15 min a później ja muszę być przy niej i się z nią bawić :-) czy Wasze maleństwa też są takie absorbujące ?
J@god@
IV-V 2005, X 2009
Ja po południu też odpadam, tak mniej więcej na 15-16 muszę wrócić do Pruszku.
Środa mi odpowiada. Ignaś sypia w godzinach 11.30 -13.00 ale on jest dość elastyczny jak jednego dnia pójdzie spać w innych godzinach to świat się nie zawali.
Środa mi odpowiada. Ignaś sypia w godzinach 11.30 -13.00 ale on jest dość elastyczny jak jednego dnia pójdzie spać w innych godzinach to świat się nie zawali.
AsiaKC
Just mama
stopi - to chyba najobszerniejsze wyjanienie ze wszytskich? i jakie takie najbardziej trafiające do przekonania- tak samo jak i sposób leczenia (choc dosc ciezka dla Ciebie i LEnki)
czesc issa - najblizej Ciebie to ja chyba jestem - metro marymont. Przez trochę Maria28 była tez bliziutko ale się przeprowadziła.
Jesli o mnie chodzi to chyba wolałabym wtorek, bo na srodę się umawiałam wstępnie (zawsze mogę spróbowac przełożyc...)
I o 15tej to dla mnie zupełnie nie pasuje, ja musze po chłopców do przedszkola ruszac o tej godzinie.
Kurcze - nie wchodzi mi z polskich liter s i c ale tylko, cała reszta jest :-?
czesc issa - najblizej Ciebie to ja chyba jestem - metro marymont. Przez trochę Maria28 była tez bliziutko ale się przeprowadziła.
Jesli o mnie chodzi to chyba wolałabym wtorek, bo na srodę się umawiałam wstępnie (zawsze mogę spróbowac przełożyc...)
I o 15tej to dla mnie zupełnie nie pasuje, ja musze po chłopców do przedszkola ruszac o tej godzinie.
Kurcze - nie wchodzi mi z polskich liter s i c ale tylko, cała reszta jest :-?
dziubasek08
Fanka BB :)
zaproponowałam środę zamiast wtorku żeby Patewka z Julką mogły dojechać, ale chyba Patewka nie napisała czy dojedzie, czy nie?!?! Patewka wypowiedz się!!!
Jeśli i tak nie pasuje to Asiu dziewczyny deklarują się, ze i we wtorek mogą
Issa, w 3 godziny na pewno dasz radę dojechać NA miejscu też bez problemu nakarmisz i przewiniesz dzidzię, mają tam przewijak w toalecie.
Malina, mimo wczesnej godziny mam nadzieję, ze dojedziecie!!! i się zobaczymy! a spotkanko u Ciebie, fajny pomysł!
Gdybym miała większe mieszkanko już dawno bym Was do siebie zaprosiła
Jeśli i tak nie pasuje to Asiu dziewczyny deklarują się, ze i we wtorek mogą
Issa, w 3 godziny na pewno dasz radę dojechać NA miejscu też bez problemu nakarmisz i przewiniesz dzidzię, mają tam przewijak w toalecie.
Malina, mimo wczesnej godziny mam nadzieję, ze dojedziecie!!! i się zobaczymy! a spotkanko u Ciebie, fajny pomysł!
Gdybym miała większe mieszkanko już dawno bym Was do siebie zaprosiła
peperka
Fanka BB :)
ja poki co przeziebiona w lozku leze, ale to chyba nic powaznego i lada dzien bedzie ok. z terminem moge sie do was dopasowac. w sumie nie wiem jak wypadnie malego spanie, ale cos sie zawsze wymysli
reklama
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
dziubasku jesli sroda to na ktora ??? Mam na 15:20 byc w poradni w sprawie orzeczenia o dyslekcji dla Misi. Ewentualnie pojechalabym do poradni prosto ze spotkania z Wami a Julcia najwyzej w aucie sie przespi .....
Ale jesli wiekszosci dziewczyn pasuje wtorek to na prawde mna sie nie przejmujcie, i tak bede miec bardzo zabiegany tydzien.
Ale jesli wiekszosci dziewczyn pasuje wtorek to na prawde mna sie nie przejmujcie, i tak bede miec bardzo zabiegany tydzien.