reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Cholerka nawet nie mam czasu z Wami popisać tak mnie mała zajmuje. Na 10.00 to troszkę za wcześnie.

Mata fajna sprawa moja Bianka dostała od św. Mikołaja od babci i cioci :-) tylko moja córeczka sama się nią pobawi z 10-15 min a później ja muszę być przy niej i się z nią bawić :-) czy Wasze maleństwa też są takie absorbujące ?

Ja po południu też odpadam, tak mniej więcej na 15-16 muszę wrócić do Pruszku.
Środa mi odpowiada. Ignaś sypia w godzinach 11.30 -13.00 ale on jest dość elastyczny jak jednego dnia pójdzie spać w innych godzinach to świat się nie zawali.

stopi - to chyba najobszerniejsze wyjanienie ze wszytskich? i jakie takie najbardziej trafiające do przekonania- tak samo jak i sposób leczenia (choc dosc ciezka dla Ciebie i LEnki)
czesc issa - najblizej Ciebie to ja chyba jestem - metro marymont. Przez trochę Maria28 była tez bliziutko ale się przeprowadziła.

Jesli o mnie chodzi to chyba wolałabym wtorek, bo na srodę się umawiałam wstępnie (zawsze mogę spróbowac przełożyc...)
I o 15tej to dla mnie zupełnie nie pasuje, ja musze po chłopców do przedszkola ruszac o tej godzinie.

Kurcze - nie wchodzi mi z polskich liter s i c ale tylko, cała reszta jest :-?

A gdzie wy chciałybyście się spotkać ? Bo moja mała 3h wytrzymuje bez cyca, więc nie wiem jak to ogarnąć, niestety tramwajem muszę się tłuc bo samochodzika się jeszcze nie dorobiłam.

tym razem wchodzi w gre "kalimba" to taka kawiarnia dla rodzicow z dziecmi kolo parku zeromskiego (przy placu Wilsona). Dla Ciebie to idealne byloby np 116 - wysiadasz przystanek przed pl Wilsona i juz jestes.

zaproponowałam środę zamiast wtorku żeby Patewka z Julką mogły dojechać, ale chyba Patewka nie napisała czy dojedzie, czy nie?!?! Patewka wypowiedz się!!!
Jeśli i tak nie pasuje to Asiu dziewczyny deklarują się, ze i we wtorek mogą :)

Issa, w 3 godziny na pewno dasz radę dojechać :) NA miejscu też bez problemu nakarmisz i przewiniesz dzidzię, mają tam przewijak w toalecie.

Malina, mimo wczesnej godziny mam nadzieję, ze dojedziecie!!! i się zobaczymy! :) a spotkanko u Ciebie, fajny pomysł!
Gdybym miała większe mieszkanko już dawno bym Was do siebie zaprosiła :)

reklama
dziubasku jesli sroda to na ktora ??? Mam na 15:20 byc w poradni w sprawie orzeczenia o dyslekcji dla Misi. Ewentualnie pojechalabym do poradni prosto ze spotkania z Wami a Julcia najwyzej w aucie sie przespi .....
Ale jesli wiekszosci dziewczyn pasuje wtorek to na prawde mna sie nie przejmujcie, i tak bede miec bardzo zabiegany tydzien.

Do góry