reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Dziewczyny, Szczęśliwego Nowego Roku!
Malina, pewnie znajdziesz niebawem coś lepszego :) a miło będzie się z Tobą spotkać i z Jeremim...

Zaczynam bać się porodu....w tym tygodniu piorę już małe ciuszki i układam w komodzie, trzeba się wreszcie zorganizować...:)

peperka, no właśnie! boję się bardziej bo wiem co mnie czeka :)
Asia, może za 3 razem nie będę już czuła strachu?!?!?! ale póki co nie planuję więcej dzieci, chyba że gdzieś za 10 lat....:)
Patewka, w następnym tygodniu chętna jestem :) Spacer, kawka w miejscu przyjaznym maluchom ... Pewnie raczej to drugie bo mój syn ostatnio histerii dostaje jakiejś na spacerach :(
W StuPociechach na Nowym Mieście jest fajnie, ewentualnie inna knajpka na pogaduchy.

reklama
Do góry