reklama
Malina - miło Cię czytać :-) dziękuję w imieniu Gajki :-) napisz co u Was!
Dziubasek - Filip? fajnie! o rany, już niedługo będziemy oglądać Jego zdjęcie:-)
Stopi :-) powtórzę, za jakiś miesiąc.. trzymam kciuki, żeby z oczkiem szło ku lepszemu!!
spokojnych i nudnych świąt Wam życze, kochane!!! :-)
Dziubasek - Filip? fajnie! o rany, już niedługo będziemy oglądać Jego zdjęcie:-)
Stopi :-) powtórzę, za jakiś miesiąc.. trzymam kciuki, żeby z oczkiem szło ku lepszemu!!
spokojnych i nudnych świąt Wam życze, kochane!!! :-)
lolkak
Październikowa Mama Mai
I jak się forumowiczki czują po świętach? Brzuszki najedzone? ;-)
peperka
Fanka BB :)
u mnie bez wiekszych zmian brzuch oszczedzalam, bo ciagle mam do zrzucenia 2 kilo po ciazy
Oliwier dzis sam stanal w lozeczku!
Oliwier dzis sam stanal w lozeczku!
AsiaKC
Just mama
CZeść! Witam po przerwie!
Przepraszam za brak życzeń - już nadrabiam, przynajmniej z noworocznymi zdążyłam ;-) :
Ja w święta niezbyt objedzona, mam swój zapas kg na brzuchu co to go na codzień noszę i wolę nie nosić więcej
Peperka gratki!
Dziubasek! Filip to piękne imię Ładnie będzie Olaf i Filip
Przepraszam za brak życzeń - już nadrabiam, przynajmniej z noworocznymi zdążyłam ;-) :
Ja w święta niezbyt objedzona, mam swój zapas kg na brzuchu co to go na codzień noszę i wolę nie nosić więcej
Peperka gratki!
Dziubasek! Filip to piękne imię Ładnie będzie Olaf i Filip
lolkak
Październikowa Mama Mai
Maria a na co choruje?
Peperka gratulacje dla małego :-)
Peperka gratulacje dla małego :-)
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Dziewczyny - zycze wszelkiej pomyslności w Nowym 2011 Roku Wam i waszym bliskim. I milej zabawy tym, co sie bawi zamierzaja
malina1979
;)
Hej Kochane
W nadchodzącym roku życzę nam wszystkim masy radości, słodyczy, całuśności, miłości, no i żebyśmy wszyscy zdrowi byli
A swoją drogą na forum niepracujących mam wracam Mój Szef Szalony dziś o 12.10 oznajmił mi, że jednak umowy ze mną nie podpisze:0 (umowa kończyła się o 17). Więc z radością dzieciem się nacieszę, na spotkanie wybiorę itp Buziaki..
W nadchodzącym roku życzę nam wszystkim masy radości, słodyczy, całuśności, miłości, no i żebyśmy wszyscy zdrowi byli
A swoją drogą na forum niepracujących mam wracam Mój Szef Szalony dziś o 12.10 oznajmił mi, że jednak umowy ze mną nie podpisze:0 (umowa kończyła się o 17). Więc z radością dzieciem się nacieszę, na spotkanie wybiorę itp Buziaki..
reklama
peperka
Fanka BB :)
co za palant.. ale milo bedzie sie spotkac