J@god@
IV-V 2005, X 2009
Stopi u nas mąż nic nie płaci, tylko za członków rodziny. Wiesz ja bym Ci mogła mojego polecić, bo on doktor (z wykształcenia) specjalista ginekolog - onkolog przy tym ordynator ginekologii IMiDz jest. Nie myślałaś o państwowej drodze? Wtedy miałabyś regularne wizyty w przychodni przy szpitalnej. Mój gin przyjmuje w każdy piątek państwowo kobiety z całego kraju ale tylko takie z historią onkologiczną, albo leczące się. Na pierwszą wizytę pewnie się czeka (pewnie jak się raz pójdzie prywatnie to krócej) ale potem już normalnie jest się pod kontrolą państwowo a sprzęt w IMiDz mają naprawdę dobry i specjalistów też super. Do tego w każdej chwili na izbę przyjęć można podjechać i daje telefon komórkowy - oddzwania jak nie może odebrać !
W luxmedzie chodzę do takiej babeczki bo zrobiła na mnie dobre wrażenie i jak potrzebowałam to z badaniami nie było kłopotu ale nie mam pojęcia jaką ona ma specjalizację. I tak chodzę do mojego przynajmniej raz w roku, bo jemu ufam najbardziej i wiem, że potrafi rozpoznać jak coś się dzieje.
W luxmedzie chodzę do takiej babeczki bo zrobiła na mnie dobre wrażenie i jak potrzebowałam to z badaniami nie było kłopotu ale nie mam pojęcia jaką ona ma specjalizację. I tak chodzę do mojego przynajmniej raz w roku, bo jemu ufam najbardziej i wiem, że potrafi rozpoznać jak coś się dzieje.
Ostatnia edycja: