reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Jagoda, wysyłałam, ale wyślę jeszcze raz :)
Peperka tak mi się wydaje :)

Dziś byliśmy u pediatry...gardło i oskrzela czyste...ufff....mamy się zgłosić na kontrolę po weekandzie i postępować jak do tej pory.

Przyszła wreszcie moja manduca. Dziś ubiorę w nią męża :)

reklama
Hej przepraszam ze nie bylam na spotkaniu ale dopadlo mnie w czw nad ranem mega-rozwolnienie, do 15 nie zwleklam sie z lozka, wizyta u gina tez przepadla :-(

Dziewczyny a czemu macie takie parcie na spotkania organizowane jakby poza bb? Nie latwiej i przyjemniej we wlasnym gronie ;-):-D????

JAGODA ja mysle, ze taki album to dobry pomysł, ale gdzies na zamknietym watku.. ja nawet na forum otwartym nigdy Leny zdjecia nie wrzuciałam... co innego zamkniety watek..

Ostatnia edycja:
witam wszystkie mamuski. jestem rocznik 87, mam dwojke dzieciaczkow, synek ma prawie 3 latka a córeczka półtora roczku,mieszkamy w Markach koło Warszawy, szukam młodej mamusi ktora ma dziecko lub dzieci w podobnym wieku i mieszka blisko nas i ktora jest chetna na spotkanka w towarzystwie dzieci :)

Peperka no same pisałyście ze tylko 3 dziewczyny z bb były - z - z Wawy i okolic (watek na ktory kazda zwrocila pewnie uwage wyroznial sie jak byk) a jedna spoza

reklama
Do góry