reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Tylko we 3 byłyście?? ojoj... ja się nie chciałam wpychać, bo nowa tu jestem... ale jak nie będzie wielkich mrozów, to obiecuję że też kiedyś wpadnę;)

reklama
przynajmniej fajnie by bło jakbys napisala co u Was, to my sie czesto zastanawiamy co u dziewczyn, ktore zniknely :-)

To zajrzę i cośtam napiszę :tak:

Jagoda, Iza, peperka - strasznie żałuję że nie mogłam sie z Wami spotkać :(
Mam nadzieję że następnym razem chłopaki mnie tak nie zaskoczą chorobowo...

Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam. Mam nadzieje, że mnie jeszcze pamietacie i przyjiecie do mam warszawskich. Widze ze sie spotykacie . Obiecuje poprawe

ja po Nowym Roku Wam nie daruję :)
A jak było? Był ktoś spoza forum? Macie zdjęcia?
Apropo zdjęć, JAgoda ja wciąż czekam na zdjęcia z kina ... :)

a Olaf ma cały czas czerwone podpuchnięte oczy, czerwony nos, katar, kaszel, temperatury brak...ale i tak idę jutro do lekarza, Sopot musi poczekać :(

agamir - pamiętamy :-)
dziubasek - mi się nie podobało, ale to może dlatego, że się spóźniłąm o godzinę ;-) jak przyjechałąm, to peperka już była myślami wychodząca. W każdym razie nie miałam z tej wypracy satysfakcji :-(
było nas mało, nie było nikogo z bb.. fakt faktem, że z Jagodą mieszkamy w siąsiednich blokach, a spotykamy sie tylko w kafejkach w Warszawie, hehe :-D

Szoda, że tak mało dziewczyn był.. ale nie narzekajcie.. bo przynajmniej w Trojke sie spotkałyscie... :-) Ja z checia sie z Wami spotkam.. tlyko powiem szczerze nie wiem kiedy.... W styczniu mam swoje upragnione wakacje... wiec chyba dopiero pod koniec stycznia...

reklama
dziubasku a dałaś mi maila? Bo nie pamiętam.
Myślę o tym, żeby zrobić specjalny album spotkaniowy na grupach i wrzucać w niego zdjęcia całoformatowe, żeby można było sobie ściągnąć. Tylko nie wiem czy to dobry pomysł?
Albo zmniejszone zdjęcia i wtedy jak ktoś będzie chciał konkretne zdjęcia to już mailowo.

Ja bardzo się cieszę, ze spotkania. Choć rzeczywiście organizacja nie była najlepsza. Fakt, że mało przyszło dziewczyn z tych co się zadeklarowały, bo podobno zapisało się 12 osób - przyszło 3, była jeszcze jedna mama z 1,5 rocznym chłopcem, ale chyba z zewnątrz zupełnie.

Dziewczyny proszę was podpiszcie:
http://nazdrowie.pl/petycja-choroby-nerwowo-miesniowe

Ostatnia edycja:
Do góry