reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Jagoda bardzo dziekuje.
Działdowska.
Skierowanie mialam, bylam Państwowo na Siennej u Dr Moskwińskiej.
Ale jak dla mnie to ta baba tasmowo leczy, nie traktuje dziecka indywidualnie.
Dwa miesiace temu powiedziala nam to samo co wczoraj.

mimo, ze jest poprawa.

reklama
dziubasek - dopiero Olafek zaczął z tym katarem? i kicha..
no ja się boję, bo to może być początek infekcji. Zwłaszcza że kicha..
:-(

Witam mamy z Warszawy, z chęcią się z Wami zapoznam bo ostatnio siedzę całymi dniami w domu czekając, aż małżonek wróci z pracy i nie mam z kim porozmawiać, dopada mnie od tego depresja zimowa i przedporodowa :-)

Witam mamy z Warszawy, z chęcią się z Wami zapoznam bo ostatnio siedzę całymi dniami w domu czekając, aż małżonek wróci z pracy i nie mam z kim porozmawiać, dopada mnie od tego depresja zimowa i przedporodowa :-)

Witaj :-) O nasze corcie sa w podobnym wieku :-) I gratuluje Brzuszka!!! :-)

IZA aaa to super :-) udanego spotkania.. bo ja sobie cos zakodowałam, ze Gaja ma poczatki zapalenia oskrzeli... chyba cos pomylilam hehe

Widziałam temat o żłobkach i ja jestem akurat za tymi państwowymi, jest tam nadzór, odpowiednie warunki i jakaś kontrola, klub malucha może otworzyć każdy i dzieją się tam różne rzeczy, jedzenie dowożone itp., chyba że żłobek z własną kamerą online i osobistą opiekunką to tak.

Moja córka poszła do żłobka bo zwolniło się akurat miejsce a ja miałam wracać do pracy, poszła na próbę i jest przeszczęśliwa, uwielbia tam chodzić, wyciąga rączki do pań i się cieszy na ich widok, robiłam naloty kontrolne w różnych godzinach, dzieci nigdy nie płakały, jak rozmawiam z mamami ich dzieci też lubią chodzić do tej grupy. Więc ja jestem bardzo zadowolona i niunia też. Inna kwestia to choroby, więc mała chodzi do złobka tylko tydzień w miesiącu, niby nic groźnego katar ale leczymy potem 3 tygodnie.

Witam Olę i Milę! :)

No niestety nas jutro nie będzie - Chłopcy prychają i nie przyjdziemy zarażać dzieci :( A tak się cieszyłam...

reklama
IZA aaa to super :-) udanego spotkania.. bo ja sobie cos zakodowałam, ze Gaja ma poczatki zapalenia oskrzeli... chyba cos pomylilam hehe
w piątek miała początki i się po kościach rozeszło :-) od niedzieli ani razu nie zakaszlała. :-D
szkoda, że Cię nie będzie :-(
AsiaKC - i CIebie ma nie być? ojej, a taka ciekawa Twojej Dominisi jestem!!

nowe dziewczyny - witajcie :-)

Do góry