reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

ja tam lubie piwo i pije caly czas ;) niestety tylko bezalkoholowe ostatnio, bo bym w nocy pewnie nie dala rady wstac :D

stopi: eh i z tego wszystkiego sama zapomnialam ci zyczen zlozyc. wszystkiego naj naj naj :) szczeniaczka ma kupowac tomka ciotka wiec nie wnikam gdzie i za ile ;) zapisalas sie na to spotkanie 9.12 ?

ja wczoraj sobie znalazlam buty w decathlonie zimowe, ale wszystkie wykupili w moim rozmiarze, bo chyba jakos tego dnia bylo otwarcie i tlum okropny. mam nadzieje ze w piatek juz beda znowu, bo zwykle kozaki to sie do niczego nie nadaja na takie sniegi. a wiecie ze jakos za 2 dni ma byc juz -16? :D

reklama
PEPERKA ja buty tez maialm upatzrone ale moj rozmiar jak zwykle wykupiony w sekunde hehe zapisalm sie na spotkanie, ale nie mam info zwrotnego.

Mi też na drugi dzień odpowiedzieli.

Sprawdź czy w spamie nie masz wiadomości, bo mi czasami niektóre "pożądane" wiadomości wywala. Na przykład wywalało mi wiadomości od Izy i długo jej mówiłam, że do mnie nie dochodzą maile od niej, dopiero pewnego dnia sprawdziłam spam i okazało się, że wszystkie maile od niej tam siedzą.

Matko moi rodzice od 3h probują wrocic z Okęcia na Zoliborz i utknęli na Ochocie!! Wspolczuje im zwlaszcza, że ich auto bardzo duzo pali...

Mi odpisali od razu z zapytaniem w jakim wieku jest corcia i na tym sie skonczylo.. dlatego pytam sie Izy, bo ja tez o wiek dziecka pytali :-)

JAGODA do mnie na firmowa poczte wszystko przychodzi, bo kilenci pisali do mnie z roznych maili.. no chyba,ze jakas mega ciezka reklama.

stopi, jagoda - sto lat!! :-)
dziubasek - jakas suwaczkowa awaria była rano.. a mmmamia jest przy KEN/Płaskowickiej :-)

stopi - pózniej juz sie nie odezwali, ja to rozumiem tak, ze przyjkeli zgłoszenie, skoro sie upewniali z jakim dzieckiem bede ;-)

Hej
jestem mamą gwiazdki o imieniu Nastusia. Dopiero co zaczynam z forum ... hehe wreszcie mam na to chwilę mimo że moja córcia ostro daje mi w kość. A apropo pogody to dziś musiałam wyjść z małą do sklepu i byłam pełna podziwu jak zachwycał ją śnieg no i oczywiscie przeprawa wozkiem po zasypanych chodnikach nie była łatwa :D

Ostatnia edycja:
Nastusia witaj. Jak próby wstawienia suwaczka?

peperka współczuję. U nas druga para czwórek wyszła prawie bezboleśnie.

Koszmar z tym dzisiejszym korkiem.

reklama
Uwaga !! moi rodzice jechali dzis az 6h!!!! w Warszawie trase, ktora pokonuje sie ok.15min Bez komentarza...

Mam pytanie w mrozy takie -10stopni ile siedzicie z dzieckiem po basenie w poczekalni?? Z 30min?? czy mniej starczy??

Witam nowa kolezanke na forum :-)

A IZA, Peperka wam tez dziekuje za zyczenia!!

IZA to dobrze, ze piszesz ze Tobie tez nie odpisali tzn jest ok.

PEPERKA wspolczuej zabkowania, ja na szczescie nie wiem cot to znaczy ufff

Do góry