Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
A ja myslałam ze dzisiaj zadna tu już nie zajrzy
Dziekuje za mile spedzone przedpoludnie.
Dziekuje za mile spedzone przedpoludnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Stopi ten nasz okulista z CZD nazywa się Wojciech Hautz. Na znany lekarz różne są o nim opinie od bardzo pozytywnych po negatywne.
Wojciech Hautz okulista Warszawa - opinie - ZnanyLekarz.pl
Na pewno w gabinecie na mokotowskiej ma możliwość wykonać komputerowe badanie wzroku nawet małemu dziecku.
Ja jeszcze jakiś czas temu pisałam na forum zezowym i wg tego forum to te kilka lat temu w Warszawie nie było dobrego specjalisty od zeza dziecięcego.
Nasi lekarze - lista "polecająca" ;-) - ZEZ isko - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Najlepsza specjalistka w Polsce jest w Katowicach, przyznam, że prawie do niej pojechałam.
Ja żałuję, że trochę za późno trafiłam na to forum, bo zgodziłam się na chodzenie K. w pryzmatach. To była następna metoda leczenia po plasterkach. Prawdę mówiąc po tych pryzmatach to z rozbieżnego zez zaczął mu się zbieżny robić. My wtedy chodziliśmy prywatnie do kliniki na aninie. Dopiero na forum znalazłam ostrzeżenia co do tej kliniki. O mało nie wpędziliśmy dziecka w większą wadę niż miał. Naprawdę trzeba uważać jeśli chodzi o diagnostykę wzroku u małych dzieci.