reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Fotelik mam, tylko nie do końca wiem jak się go montuje (ale są na nim rysunki, chyba sobie poradzimy).
Mi pasują godziny, wieczorkiem jak zwykle mam pracę.

reklama
IzaBK jesteśmy.

A ja muszę teraz przygotować sobie wszystko na jutro, bo jutro nie będę miała za dużo czasu.

No mój maluch dalej chory, więc nawet bym chciała kombinować żeby dojechać ale nie mogę. dałam ogłoszenie na nianię na niana.pl - szok !!!! z 150 telefonów miałam, wstępnie się z 6 umówiłam na spotkanie, ale w ogóle nie wiem jak wybierać i kogo wybierać, czy po 50 czy do 25 lat - bo takich najwięcej, czy z dziećmi własnymi czy bez !!! no masakra, i w ogóle nie wiem o co pytać, załamana tym wszystkim jestem. jeszcze Bartek tak sobie tyłek odparzył jak nigdy w życiu i co sekunda jest coraz gorzej! już tridermę drugi dzień smaruję a nic nie pomaga tylko się pogarsza. Po za tym juz pracuję a tak naprawdę powinnam się pakować i przeprowadzać ale nie ma kiedy i jak bo nawet w weekendy pracuję a tam trzeba ściany pomalować i posprzątać gruntownie!!! wszystko cholera na raz.
Stopi - mój musi wyzdrowieć i chętnie się spotkam :)

Mi jest bardzo miło, że mogłam w realu poznać kolejne mamy z wątku :-).
Jestem za kolejnym spotkaniem.

reklama
Do góry