reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

JAGODA wiem o czym mowisz!!! ja nawet drzwi od pokoju nue moge zamknac, bo jest histeria... nie mowiac juz o tym jak ja mam wlozyc do drewnianego lozeczka ze szczebelaki... Do turystycznego jeszcze wejdzie, bo sobie sama rozsuwa wejscie i go nie zamyka hehehee

Ja powiem tak nie znam tych miejsc osobisic,e ale w dzienDobry TVN chyba to drugie bylo pokazywane. W tv wygladalo ok, nie wiem jak na zywo. Faktycznie stoliki i krzeszla to porazka... ale wiem,ze na Imielinie (chyba) jest jakas fajna sala zabaw dla dzieci z pileczkami itd.. mzoe cos takiego??? sama nie wiem?? Z checia do akwiarni bym sie przeszla, ale jak ma byc wiecej dzieci i kazda bedzie latac za swoim to nie pogadamy...
ehh pogoda wszytsko krzyzuje :-)
Jeszcze jest plac zabaw w Blue City nie bylam tam...

ja sie dostosuje, bo pewnie i tak troche sie spoznie :-)

reklama
W blue city byłam kilkakrotnie, dla naszych maluszków to średnie warunki, choć Ignaśkowi się podobało. Tam jest dużo automatów i takie 5-7 latki to są zachwycone. Część dla maluszków nie jest już tak wspaniała. I jest głośno.
Co do pogadania to w wózkach byłoby super -hihihi.
Takie kulki nie byłyby głupie.
Wiecie właśnie próbuję sobie przypomnieć, bo my ze starszakami jeździłyśmy gdzieś gdzie dało się posiedzieć. Nie wiem czy nie do BUW-u. Ale to nie w kierunku kabat :-).

Co to ta akwiarnia? Zaciekawiłaś mnie.

Ostatnia edycja:
Ok umówmy się na 11, najwyżej sobie w centrum wejdę do sklepów na chwilę :-).
Muszę sprawdzić jak dotrzeć do mamamia :-).
Czwartek 25.11 - godz. 11.

Kurde też bym się z wami chetnie spotkala ale o 11 Bartek chodzi spać i tak o to mam zawsze zablokowany dzień. więc nie mam szans bo wył by na cała knajpę bo w wózku zasnąć nie chce.

ja nastawiona na plener jestem :-) do kawiarni to raczej niekoniecznie..
jaka pogoda dla Was jest graniczna? jaka jest jeszcze spacerowa, a jaka już kawiarniana?

reklama
:)
ja się boję tylko silnego wiatru - temperatura i wilgotność są mi obojętne :-)
Maria - tylko odwrotnie, tylko odwrotnie!! W kolejności jaką podałąś spacer jest skazany na niebyt :-D

Do góry