reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

JAGODA wiem o czym mowisz!!! ja nawet drzwi od pokoju nue moge zamknac, bo jest histeria... nie mowiac juz o tym jak ja mam wlozyc do drewnianego lozeczka ze szczebelaki... Do turystycznego jeszcze wejdzie, bo sobie sama rozsuwa wejscie i go nie zamyka hehehee

Ja powiem tak nie znam tych miejsc osobisic,e ale w dzienDobry TVN chyba to drugie bylo pokazywane. W tv wygladalo ok, nie wiem jak na zywo. Faktycznie stoliki i krzeszla to porazka... ale wiem,ze na Imielinie (chyba) jest jakas fajna sala zabaw dla dzieci z pileczkami itd.. mzoe cos takiego??? sama nie wiem?? Z checia do akwiarni bym sie przeszla, ale jak ma byc wiecej dzieci i kazda bedzie latac za swoim to nie pogadamy...
ehh pogoda wszytsko krzyzuje :-)
Jeszcze jest plac zabaw w Blue City nie bylam tam...

ja sie dostosuje, bo pewnie i tak troche sie spoznie :-)

reklama
W blue city byłam kilkakrotnie, dla naszych maluszków to średnie warunki, choć Ignaśkowi się podobało. Tam jest dużo automatów i takie 5-7 latki to są zachwycone. Część dla maluszków nie jest już tak wspaniała. I jest głośno.
Co do pogadania to w wózkach byłoby super -hihihi.
Takie kulki nie byłyby głupie.
Wiecie właśnie próbuję sobie przypomnieć, bo my ze starszakami jeździłyśmy gdzieś gdzie dało się posiedzieć. Nie wiem czy nie do BUW-u. Ale to nie w kierunku kabat :-).

Co to ta akwiarnia? Zaciekawiłaś mnie.

Ostatnia edycja:
Ok umówmy się na 11, najwyżej sobie w centrum wejdę do sklepów na chwilę :-).
Muszę sprawdzić jak dotrzeć do mamamia :-).
Czwartek 25.11 - godz. 11.

Kurde też bym się z wami chetnie spotkala ale o 11 Bartek chodzi spać i tak o to mam zawsze zablokowany dzień. więc nie mam szans bo wył by na cała knajpę bo w wózku zasnąć nie chce.

ja nastawiona na plener jestem :-) do kawiarni to raczej niekoniecznie..
jaka pogoda dla Was jest graniczna? jaka jest jeszcze spacerowa, a jaka już kawiarniana?

reklama
:)
ja się boję tylko silnego wiatru - temperatura i wilgotność są mi obojętne :-)
Maria - tylko odwrotnie, tylko odwrotnie!! W kolejności jaką podałąś spacer jest skazany na niebyt :-D

Do góry