reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

No stopi ja też mam tylko już piątek wolny :)
dziubasek - mój Bartek też schodzi z łóżka i nawet na nie już wchodzi, ale nie chodzi na dal i nie puszcza się mebli, a twój maluch już chodzi?

Jak ja długo próbowałam dojść do tego co to jest CZD :) idiotka ze mnie!:) no to ja też nie pomogę bo w wawie niby wszystko jest i nic nie ma! ja w grodzisku więcej rzeczy dla Bartka kupiłam i obejrzałam niż w wawie,tu wszędzie daleko i wszędzie korki, i rozrzucone po całej wawie po jednym wózku.

reklama
Maria a na spotkanie w piątek się wybierasz?

Mój Igi to głównie wspinaczkę uprawia.
Choć chodzi coraz więcej i tak zabawnie ale od soboty przestał trzymać ręce w górze przy chodzeniu. Czasami jeszcze podniesie ale często chodzi jakby miał ręce w kieszeni, zabawnie to wygląda.
A dziś pierwszy raz pod blokiem spacerował :-). Tak mu się podobało, że nie mogłam go do wózka z powrotem włożyć.

No stopi ja też mam tylko już piątek wolny :)
dziubasek - mój Bartek też schodzi z łóżka i nawet na nie już wchodzi, ale nie chodzi na dal i nie puszcza się mebli, a twój maluch już chodzi?

Jak ja długo próbowałam dojść do tego co to jest CZD :) idiotka ze mnie!:) no to ja też nie pomogę bo w wawie niby wszystko jest i nic nie ma! ja w grodzisku więcej rzeczy dla Bartka kupiłam i obejrzałam niż w wawie,tu wszędzie daleko i wszędzie korki, i rozrzucone po całej wawie po jednym wózku.
Olaf nauczył się szybciej wchodzić na łóżku niż z niego schodzić :)
Chodzi tylko przy ścianie i meblach, nie puszcza się :)

IZA ja chetnie do lasu kabackiego przejde sie???? to co kiedy???? p.s.na razie mam niestety negatywne info od kolezanki w Twojej sprawie... :-(

przyszły tydzień? dowolnego dnia - któy Ci pasuje? :-)

więc jak czujesz powołanie to próbuj ;-).

no właśnie w tym szkopuł ;-)

Olafek -
sign0072.gif

Czesc

IZA przyszly tydzien jak najbardziej!! co do dnia to sie jeszcze zgadamy w sobote wieczorkiem oki?? :-)

MARIA daj znac czy idziesz na spotkanie?? jak nie to jak najbardziej mzoemy sie w piatek spotkac. :-)

reklama
Do góry