peperka
Fanka BB :)
Maria: tak jak pisze stopi, teraz kupujesz pieska, dostajesz bon na 40 zl do wydania na zakupy w grudniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba Mama Helenki dobrze Ci polecila..Swiat dziecka bedzie najlepszym rozwiazaniem w tamtej okolicy. p.s. jak bedziesz samochodem, to szybko dojedziesz p.s. tylko nie w godzinach szczytu. Tam maja bardzo duzy wybor wozkow, ale drogo.... teraz powinny byc jakies promocje pdo koneic roku. p.s. pzodrowienia dla mamy helenki.. ktoras gdzies sie zaszyla...A w jakim ja byłam szoku Przyjechałam z dzieckiem z drugiego końca Polski z 5 pieluchami i 2 słoiczkami zakladając, ze tu na bank bedzie super zaopatrzenie w art dla dzieci. Teraz jestem juz mądrzejsza w to doświadczenie
Jeszcze raz dziekuje za wskazówki