reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

lolkak - tak, na początek elastyczna będzie idealna :-) optymalnie - ok 3 miesięcy.. mam na zbyciu świetną ;-)

HELP! poszukuję przepisu na ciasto ze śliwkami (ew. innymi owocami), takie dość ciemne, wilgotne, puszyste, z dużymi "dziurami" - jak gąbka naturalna..
Patewka - pewnie masz coś takiego w zanadrzu? :-)

Chętnie odkupię, ale w tej chwili moje konto świeci pustkami :-(

reklama
Iza lubie ciasta ze sliwkami - na blogu mam 3 przepisy, moim nr 1 jest ten: Chatka Patki: Placek ze śliwkami i cynamonem

Ale poniewaz prosisz o nieco inne doznania ;) wypróbuj lepiej to:
Chatka Patki: Placek ze śliwkami
tylko z komentarza bierze dane, bo oryginal to na prodiż

Wychodzi pięknie rowniez najnowsze ciasto wstawione na moim blogu, tylko ono ma wyczuwalne migdaly i oliwe, ale jest pieknie puszyste i proste jak drut. Aha, jesli zamiast zwyklego cukru dasz brazowy - ciasto bedzie ciemniejsze :)

Iza lubie ciasta ze sliwkami - na blogu mam 3 przepisy, moim nr 1 jest ten: Chatka Patki: Placek ze śliwkami i cynamonem

Ale poniewaz prosisz o nieco inne doznania ;) wypróbuj lepiej to:
Chatka Patki: Placek ze śliwkami
tylko z komentarza bierze dane, bo oryginal to na prodiż

Wychodzi pięknie rowniez najnowsze ciasto wstawione na moim blogu, tylko ono ma wyczuwalne migdaly i oliwe, ale jest pieknie puszyste i proste jak drut. Aha, jesli zamiast zwyklego cukru dasz brazowy - ciasto bedzie ciemniejsze :)

o rany jakie cuda :-) Od razu bym się na nie rzuciła ;-)

Patewka wykładów nie polecam, bo się będzie nudziła i przeszkadzała, ale imprezy otwarte, wycieczki jak najbardziej.
Czasami są takie spotkania, że dziecko może wszystkiego dotknąć spróbować. Najlepiej wejść w tą zakładkę dla najmłodszych.

Ja przyznam że nie byłam z Krystianem jeszcze, w tamtym roku leżałam w szpitalu, ale moja koleżanka mówiła, że spoko fizyka dla przedszkolaków jest nawet dla małych przedszkolaczków. Ona była też z synkiem na politechnice na zajęciach i tam podobno było nudniej.
Tylko w tej chwili nie wiem kto będzie prowadził w tym roku, muszę rozpuścić wici i się dowiedzieć.

My z Krystianem dzień po jego 3 urodzinach byliśmy na pokazach naukowych, wtedy do Warszawy przyjechała taka sława europejska w popularyzacji fizyki. I najpierw występowali studenci stowarzyszeni z centrum kopernika a potem ta gwiazda.
I o ile pokaz studentów się Krystianowi podobał o tyle już występy belga nie bardzo. Podejrzewamy, że przeszkadzało mu, że pan nie mówił po polsku.

jeszcze nie zrobiłam tego ciasta.. we wtorek pójdę na targ po śliwki :-)

:-)
IMG_8528%20gaja%20kanga.JPG

reklama
Do góry